Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

Haksızlık yapıyorsunuz!

Ben sizi birgün bekledim önceki gün Black Sails'in ilk bölümünü izledim.

Daha öncede birgün Ozan'ı beklemiştim.Yani adam satma gibi bir huyum olamaz. @destere @Çiğdem-
ben öyle bişi demedimki cnm bugünde biz izleriz dedim ayrıca destereyede üsteki mesajta hemşerimde var oyüzden laf yok bişi olmaz dedim seni kast ettim yanı haksızlık etmedim :bhr:

Haksızlık yapıyorsunuz!

Ben sizi birgün bekledim önceki gün Black Sails'in ilk bölümünü izledim.

Daha öncede birgün Ozan'ı beklemiştim.Yani adam satma gibi bir huyum olamaz. @destere @Çiğdem-

bu akşam 10. bölümü izleyip yetişirim size :)

Gece 3'te filan seyrettik bugun izlediysen eğer yine aynı gun bitirmiş oluyoruz ki:)

House of cards seni de bekleriz :X

filmlere daldım bu arada .. dün nebraskayı bitirdim bugün wall street .. zaten wall stret işkence gibi filmmiş insanda beyin bırakmıyor :)

Sen izle hele bi komedi yönü ne kadar söylersn:X Yoksa bişeyleri anlatma derdilerse hiç ugraşmam :X

ben izledim wolf street i onun için diyorum ya öyle mns lik yerleri çok ama film bir an önce bitsede kurtulsak diyor insan çile resmen çok konuşuyorlar kafa şeydiyorlar 3 saatlik bir eziyet .. komedi yönüde yok ben hiçbişeye gülemedim nedense:)

ben izledim wolf street i onun için diyorum ya öyle mns lik yerleri çok ama film bir an önce bitsede kurtulsak diyor insan çile resmen çok konuşuyorlar kafa şeydiyorlar 3 saatlik bir eziyet .. komedi yönüde yok ben hiçbişeye gülemedim nedense:)
O zaman MNS'lik için HD izlemek şart :X Ben komedi severim sen sevmediğin için komik gelmemiştir(b)

Hatırlıyosan ilerden gidiryorsun diye sana takılmıştım,şimdi geriye düştünüzse siz derdinize yanın.:)

Bu arada ne izlediniz çok merak ediyorum. yokmu dizi tavsiyeniz?
9.bölümü gündüz izledim akşamada 10.bölümü izler bitiririm bu aralar yoğundum baya ev işleri falan misafirlerde sık geldiler 🙂🙂🙂 benim şuan 14 izlediğim yabancı dizi var ama sen
hangilerini izliyoyorsun bilmiyorum izlediklerini söylersen tavsiyede bulunabilirim 😉😉

Hatırlıyosan ilerden gidiryorsun diye sana takılmıştım,şimdi geriye düştünüzse siz derdinize yanın.:)

Bu arada ne izlediniz çok merak ediyorum. yokmu dizi tavsiyeniz?
The New Black Orange diye br diziye başlayacaktik @OzaN ile ilk sezon yayınlandı ama biz yeni izleyemeye başlıcaz.Martin başinda filan istersen katıldı? @destere'de katılsın. Hatta destere ilk bölümdeki sahneler tam mns'lik:X Video kalitesine bakmak için bi göz atmiştim:A
@Çiğdem- sende başla istersen? 13 bölümlük dizi.

9.bölümü gündüz izledim akşamada 10.bölümü izler bitiririm bu aralar yoğundum baya ev işleri falan misafirlerde sık geldiler 🙂🙂🙂 benim şuan 14 izlediğim yabancı dizi var ama sen
hangilerini izliyoyorsun bilmiyorum izlediklerini söylersen tavsiyede bulunabilirim 😉😉
Macera,Dram,Gerilim,Polisiye vb.türü olabilir.

The New Black Orange diye br diziye başlayacaktik @OzaN ile ilk sezon yayınlandı ama biz yeni izleyemeye başlıcaz.Martin başinda filan istersen katıldı? @destere'de katılsın. Hatta destere ilk bölümdeki sahneler tam mns'lik:X Video kalitesine bakmak için bi göz atmiştim:A
Hepimiz ortak dizide uzlaşalım.Başka türlü zevki olmuyor.

1x10 (Sezon Finali)

Heyecan ve sürpriz dolu bir sezon finaliydi. :)

İkinci sezon için bazı soruları cevaplarken yeni sorular bıraktılar...

Hem Alison'u hem de Sarah'ı suçlu durumuna düşürdüler. :( Polisle anlaşılan daha çok uğraşacaklar...

Alison nasıl ölmesine izin verdi? :( Kadın gözlemci de değilmiş zaten. :(

Helena'nın Sarah kılığına girip öldürmesi şok etkisi yarattı hiç beklemiyordum. 😱

Sarah'ın Helena'yı öldürmesini de hiç beklemiyordum. 😱

S'in onlardan olabileceğini söylemiştim daha ilk bölümlerde ama sonrasında boş yere şüphelendiğimi düşünmeye başlamıştım. Kira'yı o kaçırdı ama tam olarak kim olduğunu öğrenemedik.

Alison'un kocası için de S için söylediklerim geçerli. Ama telefonda biriyle konuşmasını açıklamamaları bir şüphe içinde bırakmıştı beni.

Yeni klonumuz neyin nesi anlayamadım şimdilik ama dizide önemli bir yere sahip olacak anlaşılan.

Helena inşallah ölmez. :(

Cosima'nın yaptığı keşfi anlamadım tam olarak. Patentine sahip olmaları, malı olmaları tam olarak ne ifade ediyor? (b)

Sezon finaline puanım:

9/10

Sezonla ilgili genel yorum: https://fav10.net/forum/threads/son-bitirdiğiniz-yabancı-dizi-sezonu-ve-yorumu.213625/#post-1732947

bakabilirim ama orphan blac dizisi yabancı diziler ara verdiği için rahat izleyebildik şimdi haftaya bütün diziler aradan dönüyor pazartesinden pazara hergün dizim var :kiki::kiki: ama dediğiniz diziye bir göz atıcam konusu falan izleyip izlemiceyeğimi size söylerim

bakabilirim ama orphan blac dizisi yabancı diziler ara verdiği için rahat izleyebildik şimdi haftaya bütün diziler aradan dönüyor pazartesinden pazara hergün dizim var :kiki::kiki: ama dediğiniz diziye bir göz atıcam konusu falan izleyip izlemiceyeğimi size söylerim
Benim de hergünüm dolu bi cmts pazar boş kalıyorum izlenecek film konusunda sıkıntı çekiyorum.Onun yerine böyle alternatif dizilerle dolduruyorum:X

Benim de hergünüm dolu bi cmts pazar boş kalıyorum izlenecek film konusunda sıkıntı çekiyorum.Onun yerine böyle alternatif dizilerle dolduruyorum:X
cumartesi griim izlemelisin mutlaka süpernaturalın yan dizisi gibi birşey ordada 2 dedektif var ve her bölüm değişik yaratık avlıyorlar onlara yardımcı olan castiel gibi bir tanede kurt adam var
güzel dizidir 😉😉

cumartesi griim izlemelisin mutlaka süpernaturalın yan dizisi gibi birşey ordada 2 dedektif var ve her bölüm değişik yaratık avlıyorlar onlara yardımcı olan castiel gibi bir tanede kurt adam var
güzel dizidir 😉😉
İzlemiştim ilk 7 filan haftası haftasına sonra ara verince bıraktım:) En son izlediğimde polis olan grim avcısı bi kitap bulmuştu falan filan :X

@sürgünüm bu ara üç dizi var benim gündemimde. House of Cards, The Newsroom ve Orange is the New Black

The Newsroom ilk sezon 10 bölüm. 4-5 kişi diziyi beğenirse izleyebileceğini söyledi. Pazartesi gibi açmayı düşünüyorum konusunu. Beğenirsek devam ederiz beğenmezsek erken bırakabiliriz. :)

Orange is the New Black sanırım 2-3 hafta sonra başlayacağız. Onun için de forumdan 3-4 kişi çıkar gibi. @Forumdash kesin bir kere. :):)

House of Cards ikinci sezona yeni başladık. İzleyebileceğin 13 bölüm var (ilk sezon). İstersen @destere'yi de al yanına beraber izleyin bize yetişene kadar. :):)

Bence üç diziyi de izleyebilirsin. Newsroom ve diğer diziyi muhtemelen haftada birkaç gün şeklinde izleriz geri kalan günlerde de House of Cards'ı izleyip bizi yakalayabilirsin. :)

@sürgünüm bu ara üç dizi var benim gündemimde. House of Cards, The Newsroom ve Orange is the New Black

The Newsroom ilk sezon 10 bölüm. 4-5 kişi diziyi beğenirse izleyebileceğini söyledi. Pazartesi gibi açmayı düşünüyorum konusunu. Beğenirsek devam ederiz beğenmezsek erken bırakabiliriz. :)

Orange is the New Black sanırım 2-3 hafta sonra başlayacağız. Onun için de forumdan 3-4 kişi çıkar gibi. @Forumdash kesin bir kere. :):)

House of Cards ikinci sezona yeni başladık. İzleyebileceğin 13 bölüm var (ilk sezon). İstersen @destere'yi de al yanına beraber izleyin bize yetişene kadar. :):)

Bence üç diziyi de izleyebilirsin. Newsroom ve diğer diziyi muhtemelen haftada birkaç gün şeklinde izleriz geri kalan günlerde de House of Cards'ı izleyip bizi yakalayabilirsin. :)

hannibal ada bakacağım bir ara eğer beklediğim gibiyse ona devam ederim ..