ben öyle bişi demedimki cnm bugünde biz izleriz dedim ayrıca destereyede üsteki mesajta hemşerimde var oyüzden laf yok bişi olmaz dedim seni kast ettim yanı haksızlık etmedim
Gece 3'te filan seyrettik bugun izlediysen eğer yine aynı gun bitirmiş oluyoruz ki
House of cards seni de bekleriz
Süresiyle öyledir Ben onu HD izlemek için sonraya bıraktımfilmlere daldım bu arada .. dün nebraskayı bitirdim bugün wall street .. zaten wall stret işkence gibi filmmiş insanda beyin bırakmıyor
Süresiyle öyledir Ben onu HD izlemek için sonraya bıraktım
Sen izle hele bi komedi yönü ne kadar söylersn Yoksa bişeyleri anlatma derdilerse hiç ugraşmamşimdiden sana kolay gelsin ) izleyen pişman izlemeyen pişman o tarz bir film
Sen izle hele bi komedi yönü ne kadar söylersn Yoksa bişeyleri anlatma derdilerse hiç ugraşmam
O zaman MNS'lik için HD izlemek şart Ben komedi severim sen sevmediğin için komik gelmemiştirben izledim wolf street i onun için diyorum ya öyle mns lik yerleri çok ama film bir an önce bitsede kurtulsak diyor insan çile resmen çok konuşuyorlar kafa şeydiyorlar 3 saatlik bir eziyet .. komedi yönüde yok ben hiçbişeye gülemedim nedense
9.bölümü gündüz izledim akşamada 10.bölümü izler bitiririm bu aralar yoğundum baya ev işleri falan misafirlerde sık geldiler 🙂🙂🙂 benim şuan 14 izlediğim yabancı dizi var ama senHatırlıyosan ilerden gidiryorsun diye sana takılmıştım,şimdi geriye düştünüzse siz derdinize yanın.
Bu arada ne izlediniz çok merak ediyorum. yokmu dizi tavsiyeniz?
The New Black Orange diye br diziye başlayacaktik @OzaN ile ilk sezon yayınlandı ama biz yeni izleyemeye başlıcaz.Martin başinda filan istersen katıldı? @destere'de katılsın. Hatta destere ilk bölümdeki sahneler tam mns'lik Video kalitesine bakmak için bi göz atmiştimHatırlıyosan ilerden gidiryorsun diye sana takılmıştım,şimdi geriye düştünüzse siz derdinize yanın.
Bu arada ne izlediniz çok merak ediyorum. yokmu dizi tavsiyeniz?
Macera,Dram,Gerilim,Polisiye vb.türü olabilir.9.bölümü gündüz izledim akşamada 10.bölümü izler bitiririm bu aralar yoğundum baya ev işleri falan misafirlerde sık geldiler 🙂🙂🙂 benim şuan 14 izlediğim yabancı dizi var ama sen
hangilerini izliyoyorsun bilmiyorum izlediklerini söylersen tavsiyede bulunabilirim 😉😉
Hepimiz ortak dizide uzlaşalım.Başka türlü zevki olmuyor.The New Black Orange diye br diziye başlayacaktik @OzaN ile ilk sezon yayınlandı ama biz yeni izleyemeye başlıcaz.Martin başinda filan istersen katıldı? @destere'de katılsın. Hatta destere ilk bölümdeki sahneler tam mns'lik Video kalitesine bakmak için bi göz atmiştim
@Çiğdem- sende başla istersen? 13 bölümlük dizi.
yok yani izlediğin dizi adlarını yazarsan ortak izlemediğimiz dizilerden sana öneri yapabilirimMacera,Dram,Gerilim,Polisiye vb.türü olabilir.
bakabilirim ama orphan blac dizisi yabancı diziler ara verdiği için rahat izleyebildik şimdi haftaya bütün diziler aradan dönüyor pazartesinden pazara hergün dizim var ama dediğiniz diziye bir göz atıcam konusu falan izleyip izlemiceyeğimi size söylerimThe New Black Orange diye br diziye başlayacaktik @OzaN ile ilk sezon yayınlandı ama biz yeni izleyemeye başlıcaz.Martin başinda filan istersen katıldı? @destere'de katılsın. Hatta destere ilk bölümdeki sahneler tam mns'lik Video kalitesine bakmak için bi göz atmiştim
@Çiğdem- sende başla istersen? 13 bölümlük dizi.
Benim de hergünüm dolu bi cmts pazar boş kalıyorum izlenecek film konusunda sıkıntı çekiyorum.Onun yerine böyle alternatif dizilerle dolduruyorumbakabilirim ama orphan blac dizisi yabancı diziler ara verdiği için rahat izleyebildik şimdi haftaya bütün diziler aradan dönüyor pazartesinden pazara hergün dizim var ama dediğiniz diziye bir göz atıcam konusu falan izleyip izlemiceyeğimi size söylerim
cumartesi griim izlemelisin mutlaka süpernaturalın yan dizisi gibi birşey ordada 2 dedektif var ve her bölüm değişik yaratık avlıyorlar onlara yardımcı olan castiel gibi bir tanede kurt adam varBenim de hergünüm dolu bi cmts pazar boş kalıyorum izlenecek film konusunda sıkıntı çekiyorum.Onun yerine böyle alternatif dizilerle dolduruyorum
İzlemiştim ilk 7 filan haftası haftasına sonra ara verince bıraktım En son izlediğimde polis olan grim avcısı bi kitap bulmuştu falan filancumartesi griim izlemelisin mutlaka süpernaturalın yan dizisi gibi birşey ordada 2 dedektif var ve her bölüm değişik yaratık avlıyorlar onlara yardımcı olan castiel gibi bir tanede kurt adam var
güzel dizidir 😉😉
@sürgünüm bu ara üç dizi var benim gündemimde. House of Cards, The Newsroom ve Orange is the New Black
The Newsroom ilk sezon 10 bölüm. 4-5 kişi diziyi beğenirse izleyebileceğini söyledi. Pazartesi gibi açmayı düşünüyorum konusunu. Beğenirsek devam ederiz beğenmezsek erken bırakabiliriz.
Orange is the New Black sanırım 2-3 hafta sonra başlayacağız. Onun için de forumdan 3-4 kişi çıkar gibi. @Forumdash kesin bir kere.
House of Cards ikinci sezona yeni başladık. İzleyebileceğin 13 bölüm var (ilk sezon). İstersen @destere'yi de al yanına beraber izleyin bize yetişene kadar.
Bence üç diziyi de izleyebilirsin. Newsroom ve diğer diziyi muhtemelen haftada birkaç gün şeklinde izleriz geri kalan günlerde de House of Cards'ı izleyip bizi yakalayabilirsin.