9. bölüm bitti yarın 10 yarına kaldı artık
Desenize bir dizi daha devrildi Güzel9. bölüm bitti yarın 10 yarına kaldı artık
Desenize bir dizi daha devrildi Güzel
Bu gece Black Sails'e başlıyoum o zaman @Forumdash ve @Çiğdem- 9:bölümü izlememişler.beklemezsek ayıp olur.tüm dizilr güzel izlemek zevkli ama bazen bir dizi bitince gerçekten insan kendini boşlukta hissediyor @sürgünüm e diyordum nisana kadar bekleriz ama zor olacak
heleki true biterse yerine hiçbişey geçmez onu nasıl telafi edeceğizki?
Sarah Jessica Parker'da Taşıyıcı anne yöntemiyle anne oldu..konumuzla ne alakası varsa birden aklıma geldi.Sonunda S01B08-09'u izledim
2 bölümde iyiydi. 8.bölüm daha çok komedi yönu vardi. 9.bölümde soruların soruların cevaplarini aldık
Helena ile Sarah'ın ikiz olmasına sevindim Ben Sarah orjinal ilk klonda yada klon oldugundan bağlantısı var sanıyordum ama değilmiş
Sarah'ın "taşiyici" anasının "ben senin ananım" diyip gelmesi taşiyici anneliğe ters değil mi Bide bu zenci çıktı yaa.Olsun zenci olarak olaya renk kattı.Taşiyici annelik budur diye bilimsel olarak gösterselerde duygusal bağ yönunden yine olayı "yavruuuuuğğmmm"a bağladilar
Benim en sevdiğim karakter Helena yaa. Kız sadece kötü yerde yetişmiş Sarah onu iyileştirir
@destere @sürgünüm @OzaN @Çiğdem-
Bu da benden olsun Ricky Martin deSarah Jessica Parker'da Taşıyıcı anne yöntemiyle anne oldu..konumuzla ne alakası varsa birden aklıma geldi.
senin profiline neden girilmiyor forumdash hata geliyor 🙂🙂🙂Sonunda S01B08-09'u izledim
2 bölümde iyiydi. 8.bölüm daha çok komedi yönu vardi. 9.bölümde soruların soruların cevaplarini aldık
Helena ile Sarah'ın ikiz olmasına sevindim Ben Sarah orjinal ilk klonda yada klon oldugundan bağlantısı var sanıyordum ama değilmiş
Sarah'ın "taşiyici" anasının "ben senin ananım" diyip gelmesi taşiyici anneliğe ters değil mi Bide bu zenci çıktı yaa.Olsun zenci olarak olaya renk kattı.Taşiyici annelik budur diye bilimsel olarak gösterselerde duygusal bağ yönunden yine olayı "yavruuuuuğğmmm"a bağladilar
Benim en sevdiğim karakter Helena yaa. Kız sadece kötü yerde yetişmiş Sarah onu iyileştirir
asıl yeni başlıyoruz cnm benim diziler ara vermişti haftaya hepsi dönüyor yeni bölümlerle
pazartezinden pazara kadar dolu olucam bu dizi yokluğunda orphan blackla zaman geçirdik
Sonunda S01B08-09'u izledim
cnm sana (witches of east end) dizisini öneriyorum bu yeni bir dizi henüz 1.sezonu oynandı ve 2 ay önce falan 1.sezonu bitti 10 bölümden olusuyor 2.sezon başlamadan 10.bölümü izlersin bence türü cadı dizisi 2 kız kardeşi annesini ve teyzelerini konu alıyor başroldeki bayan oyuncularo asıl diziler hangisi isim verseydin bari
zaten favorim sarahtı ona helenayıda ekliyorum bu ikizcanlar zencinin karnında bekleye bekleye nasıl morarmamışlar o kısmı anlamadım alisonlu sahneler dizinin en neşeli sahneleri çok değişik bir tip onuda seviyorum) cosima işi bozdu, yanındaki sarı kadını kandırmak için numara yaptığını sanıyordum ama harbi harbi lezmiş )
Adını hiç duymadım ama bakarımcnm sana (witches of east end) dizisini öneriyorum bu yeni bir dizi henüz 1.sezonu oynandı ve 2 ay önce falan 1.sezonu bitti 10 bölümden olusuyor 2.sezon başlamadan 10.bölümü izlersin bence türü cadı dizisi 2 kız kardeşi annesini ve teyzelerini konu alıyor başroldeki bayan oyuncular
jenna dewan ve rachel boston çok kaliteli ve keyifli bir dizidir
ayrıca izlemediyseniz eğer sizlerede öneririm @OzaN @Forumdash @sürgünüm @Ahmad @Harunnn60
son yılların en iyi cadı dizisi diyebilirim ve çok güzel bir ilk sezondu 2.sezonu gelmeden izlenebilir müsait bir zamanda bakabilirsin 😉😉😉Adını hiç duymadım ama bakarım
toplam kaç bölüm ?son yılların en iyi cadı dizisi diyebilirim ve çok güzel bir ilk sezondu 2.sezonu gelmeden izlenebilir müsait bir zamanda bakabilirsin 😉😉😉
orphan blac gibi 1.sezonu 10 bölümden olusuyor 12.ayda sezon finali yapmıştı 2 ay önce falantoplam kaç bölüm ?
cnm sana (witches of east end) dizisini öneriyorum bu yeni bir dizi henüz 1.sezonu oynandı ve 2 ay önce falan 1.sezonu bitti 10 bölümden olusuyor 2.sezon başlamadan 10.bölümü izlersin bence türü cadı dizisi 2 kız kardeşi annesini ve teyzelerini konu alıyor başroldeki bayan oyuncular
jenna dewan ve rachel boston çok kaliteli ve keyifli bir dizidir özellikle destere jenna'yı seviceksin tam sana göre
ayrıca izlemediyseniz eğer sizlerede öneririm @OzaN @Forumdash @sürgünüm @Ahmad @Harunnn60
biliyorum bu dziyi lifetme da yayınlanıyor diye bi kere yabancı online sitede izlemiştim oyunculuklara baktıgımda sanki bişey yoktu senaryo ne kadar guzelcnm sana (witches of east end) dizisini öneriyorum bu yeni bir dizi henüz 1.sezonu oynandı ve 2 ay önce falan 1.sezonu bitti 10 bölümden olusuyor 2.sezon başlamadan 10.bölümü izlersin bence türü cadı dizisi 2 kız kardeşi annesini ve teyzelerini konu alıyor başroldeki bayan oyuncular
jenna dewan ve rachel boston çok kaliteli ve keyifli bir dizidir özellikle destere jenna'yı seviceksin tam sana göre
biliyorum bu dziyi lifetme da yayınlanıyor diye bi kere yabancı online sitede izlemiştim oyunculuklara baktıgımda sanki bişey yoktu senaryo ne kadar guzel
yok orta bölümlerden 5 dk filan baktımjennanın oyunculuğuna ayrıntısıyla baktınmı kaçırdığın yerler olmasın ? )
yok orta bölümlerden 5 dk filan baktım