Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

jennanın oyunculuğuna ayrıntısıyla baktınmı kaçırdığın yerler olmasın ? :))
yok orta bölümlerden 5 dk filan baktım:X
1-2 bölüm izleyipte öyle karar verin senaryosu hareketli ve bölümler ilerledikçe çok değişik hal alııyor konu sıkıntı verici bir konusu kesinlikle yok jennanın öpüşmediği adam kalmadı destere
nişanlı olduğu adamın kardeşiylede bişiler yaşıyor hahah :F

1-2 bölüm izleyipte öyle karar verin senaryosu hareketli ve bölümler ilerledikçe çok değişik hal alııyor konu sıkıntı verici bir konusu kesinlikle yok jennanın öpüşmediği adam kalmadı destere

bunu kaçırmıyım karambolde jenna bizide öper bakarsın bu fırsat kaçmaz:))

Cadı dizisi izleyeceksen American Horror Story:Coven'i tavsiye ederim:X Bence gelmiş geçmiş en iyi o :X Ama dediğin diziyiyazın bakabilirim. Zatenler bomboş o gün:X

S01 B10(final) İzledim

Dizinin bilim kurgusu haricinde dizi iu son 3 bölümle hoşuma gitti :X Dizi bilim kurgu değilde beşiz altız yavru doğruran parçalanmiş ailenin dramanı shameless tadında anlatsaymiş yine süper olurmuş:X

Şu 9.bölümde ortaya çıkan gizemli kadında klon çıktı:T: Anlamiştim klon çıkacağinizaten. O rolude kıvırmış Tatiana :F

Dizinin en güzel yeri Helena'nın taşiyici anneyi Sarah kılıgında öldürmesiydi:X Sarah Helena'yı öldürdü ama:T Umarim Helena öölmez 2.sezonda.

Kira kaçirildi. Bu klonlara "mal" gözüyle bakılıyormuş.Aklıma klon Dolly geldi :X

Bu arada Alison'ın gözlemcisi kocası çıktı. Bu da demek oluyor ki Sarah'ın gözlemcisi ya bayan S yada Fe olarak gösterilir.
Finale 8/10 veririm:X @destere @sürgünüm @OzaN @Çiğdem-

10.Bölüm izledim efendim.

Mükemmel bir sezon finaliydi, alt yazının sonuna eklenen cümle de cabası :)

Sarah ilk başta herşeyi dedektif Art'a itiraf edecekti ama konuşması son anda engellendi .

Dizide yeni bir klonla tanıştık Rachel iyimi kötümü bir karar veremedim.

Helana'nın Sarah'ın kılığına girip Amelia'yı öldürdüğü sahnede şok oldum!Hiç beklemezdim.

Alison'un kocası Donnie'nin gözlemci olamayacağına inananlar parmak kaldırsın?:)

Son olarak Kira'yı Bayan S kaçırdı büyük bir ihtimal.

Uykusuzluktan ölüyorum saat oldu 7 size iyi sabahlar banada Allah rahatlık versin.:)

@destere @ @[USER=1]OzaN @Çiğdem- @Forumdash[/USER]

Son düzenleme:

Sarah ilk başta herşeyi dedektif Art'a itiraf edecekti ama konuşması son anda engellendi .

Helana'nın Sarah'ın kılığına girip Amelia'yı öldürdüğü sahnede şok oldum!Hiç beklemezdim.

Alison'un kocası Donnie'nin gözlemci olamayacağına inananlar parmak kaldırsın?:)

Uykusuzluktan ölüyorum saat oldu 7 size iyi sabahlar banada Allah rahatlık versin.:)

hahaha yenimi uyuyorsun ben şimdi uyandım :kiki::kiki: 9 ve 10.bölümleri izlemedim henüz
siz sezonu bitirdiğinize göre bende bugün son 2 bölümü izleyip sezonu bitiricem :Z:Z:Z

9 ve 10bölümleri izlemedim henüz ama siz sezonu bitirdiğinize göre bende bugün son 2 bölümü izleyip sezonu bitiricem :Z:Z:Z

hahaha yenimi uyuyorsun ben şimdi uyandım :kiki::kiki: 9 ve 10.bölümleri izlemedim henüz
siz sezonu bitirdiğinize göre bende bugün son 2 bölümü izleyip sezonu bitiricem :Z:Z:Z

9 ve 10bölümleri izlemedim henüz ama siz sezonu bitirdiğinize göre bende bugün son 2 bölümü izleyip sezonu bitiricem :Z:Z:Z

bugün 10. bölümü izliyoruz yetişirsin bize :)

beklememişsin beni :)) bunu bir yere yazdım black sails izlemeye başlayacağım dedin atlattın bizi :)

bu akşam yetişirim sana :)

10.bölümü izlediniz mi???

bu akşama inşallah maşallah bitecek :)

indirmeye çalıştığınız nedir ?

çoktan bitirmiş sezonu @sürgünüm ile @Forumdash
biz senle geride kaldık ama bugünde biz bitiririz 🙂🙂🙂

başka bir gün rövanşı alırız onlara söylemeden üç beş bölüm izleriz :)) intikamımız korkunç olacak :))

beklememişsin beni :)) bunu bir yere yazdım black sails izlemeye başlayacağım dedin atlattın bizi :)

bu akşam yetişirim sana :)

bu akşama inşallah maşallah bitecek :)

indirmeye çalıştığınız nedir ?

başka bir gün rövanşı alırız onlara söylemeden üç beş bölüm izleriz :)) intikamımız korkunç olacak :))
hahaha yok cnm ne intikamı hemşerimde var içlerinde oyüzden bişi olmaz diceksin :kiki::kiki:

Haksızlık yapıyorsunuz!

Ben sizi birgün bekledim önceki gün Black Sails'in ilk bölümünü izledim.

Daha öncede birgün Ozan'ı beklemiştim.Yani adam satma gibi bir huyum olamaz. @destere @Çiğdem-