Sonlara doğru dikkatli izle.birazdan başlayacağım dün aksilikler yaşadım yarım kaldı ?
Sonlara doğru dikkatli izle.birazdan başlayacağım dün aksilikler yaşadım yarım kaldı ?
8/10
(İlk defa sanırım bir diziye neredeyse hep aynı puanı veriyorum ama hep aynı seviyeyi koruyor ne öne çıkacak kadar çok çok iyi bölümler ne de geride kalacak kadar zayıf bölümler var şimdilik. IMDb'de de hep yakın yakına puanlar almış bölümler. Son iki bölüm daha yüksek almış, hayırlısı. )
40 dakika olması da avantaj. 50-60 dakika olsa belki belli noktalarda sıkılabileceğiz ama böyle sıkılmaya vakit kalmıyor.bu dizini en büyük avantajı 10 bölüm olması
Herkes 8. Bölümü bitirdiğine göre başlayabiliriz.
Diziye ilk başladığımda aslında bukadar ısınacağımı sanmıyordum Tatiana Maslany'ın tatlılığı ve sevimliliği sayesinde acayip alıştım 10.bölüm bitince neyapacağız?.tamam 9. bölüme başlıyoruz o zaman )
Ben daha 8.bölümü bile izlemedim Siz izleyin zaten 10 bölüm ben dayanamaz 3 bölüm bile izleyebilirim
Hep birlikte izleyip yorumlaşalım Burada kimse kışkırtıcı mesaj yazmıyor,kimse birbirine yüksek sesle konuşmuyor diğer sayfalara artık girmeyi bile düşünmüyorum.İnsanı soğutuyorlar forumdan iyiki siz varsınız.Ben daha 8.bölümü bile izlemedim Siz izleyin zaten 10 bölüm ben dayanamaz 3 bölüm bile izleyebilirim
Diziye ilk başladığımda aslında bukadar ısınacağımı sanmıyordum Tatiana Maslany'ın tatlılığı ve sevimliliği sayesinde acayip alıştım 10.bölüm bitince neyapacağız?.
Kendimi bi tuhaf hissediyorum (hasta gibi) o yuzden bişey izleyemedim, yoksa bugun following ve orphan izleyecektimHep birlikte izleyip yorumlaşalım Burada kimse kışkırtıcı mesaj yazmıyor,kimse birbirine yüksek sesle konuşmuyor diğer sayfalara artık girmeyi bile düşünmüyorum.İnsanı soğutuyorlar forumdan iyiki siz varsınız.
Hep birlikte izleyip yorumlaşalım Burada kimse kışkırtıcı mesaj yazmıyor,kimse birbirine yüksek sesle konuşmuyor diğer sayfalara artık girmeyi bile düşünmüyorum.İnsanı soğutuyorlar forumdan iyiki siz varsınız.
TWD kaçta kaldın?10 bölüm bitince black sails dizisine başlayacaksın unutma bende TWD yi bitireceğim
TWD kaçta kaldın?
Bazı insanlar var sırf foruma nefret kusmak için giriyor,insan bu niyete kızıyor yoksa ben tahammüllü bir insanımdır kolay kolay sinirlenmem yani.aslında diğer konulardada aynısı olurda diğer konularda anlamadığım şekilde espriyi sindirememe kendini karakterle özdeşleştirme durumu var )
dizi bitmeden yetiş heleson sezona daha geçemedim ) 3. sezon bitti orda durdum
D
izi bitmeden yetiş hele