Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

1x8

Yine iyi bir 40 dakika yaşadık Orphan Black ile. :)

Merak ettiklerimiz çözülüyor derken yeni problemler çıktı ortaya. :)

Alison işleri baya karıştırdı. Özellikle arabada dinlediği şarkıyı çok sevdim. :D Bir de o kadın gözlemcisi çıkmazsa o zamanki durumunu merak ediyorum. :D

Cosima'nın defterinin açığa çıkması çok kötü oldu. Sarı kızın gözlemci olduğunu bile bile nasıl öyle bir şey yaptı hayret. :(

Helena aslında kötü bile sayılabilecek bir karakter ama Tatiana öyle sempatik bir hale getiriyor ki hayran kalmamak elde değil. :D

Son iki bölüm kaldı. :(

8/10

(İlk defa sanırım bir diziye neredeyse hep aynı puanı veriyorum ama hep aynı seviyeyi koruyor ne öne çıkacak kadar çok çok iyi bölümler ne de geride kalacak kadar zayıf bölümler var şimdilik. :) IMDb'de de hep yakın yakına puanlar almış bölümler. Son iki bölüm daha yüksek almış, hayırlısı. :):))

8/10

(İlk defa sanırım bir diziye neredeyse hep aynı puanı veriyorum ama hep aynı seviyeyi koruyor ne öne çıkacak kadar çok çok iyi bölümler ne de geride kalacak kadar zayıf bölümler var şimdilik. :) IMDb'de de hep yakın yakına puanlar almış bölümler. Son iki bölüm daha yüksek almış, hayırlısı. :):))

bu dizini en büyük avantajı 10 bölüm olması :D

bu dizini en büyük avantajı 10 bölüm olması :D
40 dakika olması da avantaj. 50-60 dakika olsa belki belli noktalarda sıkılabileceğiz ama böyle sıkılmaya vakit kalmıyor. :):)

Bence 40 dakika, 10 bölüm çok iyi bir yayın politikası. Özleyeceğiz falan belki ama beklediğimize değecek. :):)

Ben daha 8.bölümü bile izlemedim:( Siz izleyin zaten 10 bölüm ben dayanamaz 3 bölüm bile izleyebilirim:X
Hep birlikte izleyip yorumlaşalım Burada kimse kışkırtıcı mesaj yazmıyor,kimse birbirine yüksek sesle konuşmuyor diğer sayfalara artık girmeyi bile düşünmüyorum.İnsanı soğutuyorlar forumdan iyiki siz varsınız.

Diziye ilk başladığımda aslında bukadar ısınacağımı sanmıyordum Tatiana Maslany'ın tatlılığı ve sevimliliği sayesinde acayip alıştım 10.bölüm bitince neyapacağız?.:)

10 bölüm bitince black sails dizisine başlayacaksın unutma bende TWD yi bitireceğim :)

Hep birlikte izleyip yorumlaşalım Burada kimse kışkırtıcı mesaj yazmıyor,kimse birbirine yüksek sesle konuşmuyor diğer sayfalara artık girmeyi bile düşünmüyorum.İnsanı soğutuyorlar forumdan iyiki siz varsınız.
Kendimi bi tuhaf hissediyorum (hasta gibi) o yuzden bişey izleyemedim, yoksa bugun following ve orphan izleyecektim:)

aslında diğer konulardada aynısı olurda diğer konularda anlamadığım şekilde espriyi sindirememe kendini karakterle özdeşleştirme durumu var :))

aslında diğer konulardada aynısı olurda diğer konularda anlamadığım şekilde espriyi sindirememe kendini karakterle özdeşleştirme durumu var :))
Bazı insanlar var sırf foruma nefret kusmak için giriyor,insan bu niyete kızıyor yoksa ben tahammüllü bir insanımdır kolay kolay sinirlenmem yani.:)

orphan ın 9. bölümünüde bitirdik yine çok iyi bir bölümdü her bölümde bir bilinmeyeni bilirken bir bilinmeyene daha rastlıyoruz ?

sarah ın kızı kira''nın, kazayı ucuz atlatmasına sevindim ama kirada garip bir anatomik yapı varmış, sanırım kertenkele misali kendini yeniliyormuş sebebini daha öğrenemedik:) helena ile sarahın ikiz olduğunu, taşıyıcı annenin zenci bir kadın olduğunu öğrendiğimiz final sahnesi ilgiçti .. bu durumda klonların biyolojik anne babası kim? nerden alınmış örnekler orası merak konusu? birde orjinal klon varmı yokmu? hepsi aynı düzeydemi diğerlerinin çocukları olmazken sarahın neden çocuğu olabiliyor o kısımların açıklanacağı günü iple çekiyoruz:) felix ve alison iyi anlaşıyorlar bundan sonra ayrılmaz ikili olacaklarmış gibi :)

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @Ahmad