Hahaah napcan be niye gerekliŞöyle yakışıklı bir türkçe hocası varsa ayarla bana, gerekli.
aynen, harika bir tesadüf ben yazdüktan sonra gördüm zaten ve ayni anlarda yazmışız1594. mesajda bundan bahsetmişim, 1595de sen yazmışsın.
Onu katma be ikimiz tek hep başardık Ne O sesler, ne survivorlar ve tenis turnuvalari kazandık beraberUygar'dan gına geldi yeter bee 😡 @Sherlock beyciğim Alkan'a yoğunlaşıyoruz artık
Ben burda böyle çatır çutur konuşduğuma bakma. Ses kaydı mesajları ve tvdede iyi türkçem anlıyorum. Amma reelde direkt şekilde yani yüzyüze olunduğunde türkçem berbat. Hatta 1 haftamıydı önce bir türk birşey sordu sokakta mal gibi bakakaldım. Daha öncede defalarca yaşadım bunu.Hahaah napcan be niye gerekli
Ayyy kıyamam, ben yardım ederim sana sevabınaBen burda böyle çatır çutur konuşduğuma bakma. Ses kaydı mesajları ve tvdede iyi türkçem anlıyorum. Amma reelde direkt şekilde yani yüzyüze olunduğunde türkçem berbat. Hatta 1 haftamıydı önce bir türk birşey sordu sokakta mal gibi bakakaldım. Daha öncede defalarca yaşadım bunu.
2 yıl önce Harun ile baya irellemiştim ama şu an yine kötü. Hatta 2 yıl önce youtubede türkçe video falan atmışdım. Şimdi olsa asla yapamam.
@Sherlock beyciğim Fener ile dalga geçmekle meşgul zaten şu anOnu katma be ikimiz tek hep başardık Ne O sesler, ne survivorlar ve tenis turnuvalari kazandık beraber
Yok yahuu elenmedi. Sahnede şuan.Noldu? elendimi? 😱 @Dosi
Ay yerim.Ayyy kıyamam, ben yardım ederim sana sevabına
Uygar'dan gına geldi yeter bee 😡 @Sherlock beyciğim Alkan'a yoğunlaşıyoruz artık
Onu katma be ikimiz tek hep başardık Ne O sesler, ne survivorlar ve tenis turnuvalari kazandık beraber
Emojisiz mesaj. 😱Yok yahuu elenmedi. Sahnede şuan.
Sana bir jestim olacak. Bekle senDemek öyle Dosi hanım, paramparçayım şu an...
Alkan alması lazım. Adam sahne kokuyor buram buram.Emojisiz mesaj. 😱
Hiç izlemedin değil mi 1 dk bileAlkan için salavat zinciri başlatıyoruz Utku beyciğim.
Ay taş bir adamı tercih et edeceksen Alkan neAy yerim.
Şu an finaldeki Alkan'ı tercih ederdim sana.
Hemen değiş avatarı, yoksa Uygar tam gaz devam edecekHiç izlemedin değil mi 1 dk bile
Alkan taş değil mi? 😱Ay taş bir adamı tercih et edeceksen Alkan ne
Değil tabiki nasıl beğendin senAlkan taş değil mi? 😱