TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Dün Zeynep Bastık konuk olunacak denildiğinde @Sherlock ' a koş konuyu aç dedim ama o zaten üşengeç, bende çok yorgundum dün ve konuyu @serhatt açtı :bhr:
Bu gecekinide merak ediyorum :A
4 yıl önceki ben olsam ben açardım. Aynı şu anki hevesli arkadaşlar gibiydim. :bhr:
Ama şu an admin paraya bağlasa belki düşünebilirim konu açma işini. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
4 yıl önceki ben olsam ben açardım. Aynı şu anki hevesli arkadaşlar gibiydim. :bhr:
Ama şu an admin paraya bağlasa belki düşünebilirim konu açma işini. :A
Ben 2018 senesinde sporda teknolojiye her alanda açıyordum :A yazdan bu yana müzik ve etkinliklere yoğunlaştım. Bazen sıkılıyorum kenara cekiliyorum, bazen istek geliyor ve aynı günde 20 konu bile açmışlığım oldu ve hepsi mobilden :F etkinliğim bitsin yine kenara çekilirim gibi :A ama müzik harici diğer konularim genelde isveç sayfalarından kaynak :A

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
Ben 2018 senesinde sporda teknolojiye her alanda açıyordum :A yazdan bu yana müzik ve etkinliklere yoğunlaştım. Bazen sıkılıyorum kenara cekiliyorum, bazen istek geliyor ve aynı günde 20 konu bile açmışlığım oldu ve hepsi mobilden :F etkinliğim bitsin yine kenara çekilirim gibi :A ama müzik harici diğer konularim genelde isveç sayfalarından kaynak :A
Şu isveç temalı konuların favorim. :A

• Harika
Reactions: Dosi
@MasacRE tamamdır Alkan'a yoğunlaşıyoruz :A bak daha belli olmadan yazıyorum çünkü o finalist :Z

• Harika
Reactions: MasacRE

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco