Oha ne diyorsun.Alkan elendi, Soner ve Uygar finalde.
2si de beyazın dimi?
Oha ne diyorsun.Alkan elendi, Soner ve Uygar finalde.
Şafak kaç ne demek kız? 😱Allah seni ne yapmasın, tek derdin o olsun
Şafak kaç? sizin askerlikte uzub sürüyor :a
Kaç senedir hep nokta atışı oluyor şampiyonlar. Yani tahminlerim.
Bu senede öyle olacak gibi, dediğim gibi Alkan ve Soner isterim ama Uygar'da fena değil. Kabülüm ama Alkan daha çok yakışır şampiyonluk. Soner'inde hayat hikayesi acıklıydı eskiden, şimdi nasıl bilmem ama biraz ondan biraz Beyaz faktoru birazda sesi olduğu için şimdiye kadar durdu.
Evdeyim ve nihayet duyuyorum doğru düzgün performansları
yalnız söylendiler erken kalktım diye saatimiz daha 9 nede olsa @Sherlock
Kaç günü kaldı diyor yaniŞafak kaç ne demek kız? 😱
1 yıllık uni okuyanlar için evet.
Uni okumayanlar 1.5 yıl yani 18 ay. Daha sa beter.
Allah seni ne yapmasın, tek derdin o olsun
Şafak kaç? sizin askerlikte uzun sürüyor
Bu senede öyle olacak gibi, dediğim gibi Alkan ve Soner isterim ama Uygar'da fena değil. Kabülüm ama Alkan daha çok yakışır şampiyonluk. Soner'inde hayat hikayesi acıklıydı eskiden, şimdi nasıl bilmem ama biraz ondan biraz Beyaz faktoru birazda sesi olduğu için şimdiye kadar durdu.
Alkan elenmedi @Hachiko seni kandırıyor Alkan efsane performansını sergiledi. Finalist kesin. Galiba ilk geldiğinde seslendirdiği şarkısıŞafak kaç ne demek kız? 😱
1 yıllık uni okuyanlar için evet.
Uni okumayanlar 1.5 yıl yani 18 ay. Daha sa beter.
Belli faktörler var zaten, onları hesaba katınca belli oluyor az çok ne olacağı Ses yarışması olsa da sadece ses yeterli olmuyor çoğu zaman buralardaAllah seni ne yapmasın, tek derdin o olsun
Şafak kaç? sizin askerlikte uzun sürüyor
Açıkçası görme engelli olmasının etkisiyle 1. yapılmasını istemezdim ama emeğine ve yüreğine sağlık onunda tabiki ama şuan istediğim Alkandan yana @Ahmed @Dosi @HachikoŞuan yoldayım.
bildirimlere geç dönebilirim. Evde bakarım Eyüp elenince bizler :
Ekli dosyayı görüntüle 75443
@MasacRE @Ahmed @Hachiko @The_Erinch @Sherlock
Alkan final imzasını attı, Soner'in şarkıda iyi. Uygar'ınkini pek beğenmedim. Gitmeli artıkBelli faktörler var zaten, onları hesaba katınca belli oluyor az çok ne olacağı Ses yarışması olsa da sadece ses yeterli olmuyor çoğu zaman buralarda
Ben Uygar'ı beğenmiyorum, buraya kadar da gelmeyi hak etmiyordu bana göre ama eleyemiyoruz adamı maalesef
Fazla bile durdu, bir zahmet gitsin artık 3- Uygar 2- Soner 1- Alkan uygundurAlkan final imzasını attı, Soner'in şarkıda iyi. Uygar'ınkini pek beğenmedim. Gitmeli artık
Askerdekiler için kullanılan sözmüş Türkiye'de Sende öğrenmiş olHa. O nasıl bir sorma şekliymiş.
135 gün kaldı. @Dosi
enerjimiz yine tutarsa öyle olur zatenFazla bile durdu, bir zahmet gitsin artık 3- Uygar 2- Soner 1- Alkan uygundur