TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

1594. mesajda bundan bahsetmişim, 1595de sen yazmışsın. :bhr:
aynen, harika bir tesadüf :bhr: ben yazdüktan sonra gördüm zaten ve ayni anlarda yazmışız :Z
Soner elendi. Alkan ve Uygar çıktı.
Şuana kadar hiç fire vermedim şampiyon tahminimde ve bu sene Alkan diyorum. Seda bacımız alsın. Bakalim yine tutturacakmıyım :Z @MasacRE @Sherlock

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Ahmed and MasacRE
Hahaah napcan be niye gerekli :A
Ben burda böyle çatır çutur konuşduğuma bakma. Ses kaydı mesajları ve tvdede iyi türkçem anlıyorum. Amma reelde direkt şekilde yani yüzyüze olunduğunde türkçem berbat. Hatta 1 haftamıydı önce bir türk birşey sordu sokakta mal gibi bakakaldım. Daha öncede defalarca yaşadım bunu. :A
2 yıl önce Harun ile baya irellemiştim ama şu an yine kötü. Hatta 2 yıl önce youtubede türkçe video falan atmışdım. Şimdi olsa asla yapamam. :D

• İlginç
Reactions: serhatt
Ben burda böyle çatır çutur konuşduğuma bakma. Ses kaydı mesajları ve tvdede iyi türkçem anlıyorum. Amma reelde direkt şekilde yani yüzyüze olunduğunde türkçem berbat. Hatta 1 haftamıydı önce bir türk birşey sordu sokakta mal gibi bakakaldım. Daha öncede defalarca yaşadım bunu. :A
2 yıl önce Harun ile baya irellemiştim ama şu an yine kötü. Hatta 2 yıl önce youtubede türkçe video falan atmışdım. Şimdi olsa asla yapamam. :D
Ayyy kıyamam, ben yardım ederim sana sevabına :A

• Güldürdün
Reactions: Ahmed

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco