4 yıl önceki ben olsam ben açardım. Aynı şu anki hevesli arkadaşlar gibiydim.
Sen acunun kanalına haksızlık dedin? sen? 😱Şimdi eleyecekler bak gör, haksızlıkta zirve olacak.
Ama öyle Alkan'ın yanında diğer iki isim ne ya, daha yüksek oy aldıklarını söylerlerse düşüp bayılırım...Sen acunun kanalına haksızlık dedin? sen? 😱
Şafak kaç diye birşey duydum ama olduğu yerin numarası gibi birşey sanmışdım.TR'de böyle derler hiç duymadın mı
Aynen fu.ck off yap bu işleri konu falan. :aYok canım uğraşamam kim açarsa açsın
Ben 2018 senesinde sporda teknolojiye her alanda açıyordum yazdan bu yana müzik ve etkinliklere yoğunlaştım. Bazen sıkılıyorum kenara cekiliyorum, bazen istek geliyor ve aynı günde 20 konu bile açmışlığım oldu ve hepsi mobilden etkinliğim bitsin yine kenara çekilirim gibi ama müzik harici diğer konularim genelde isveç sayfalarından kaynak4 yıl önceki ben olsam ben açardım. Aynı şu anki hevesli arkadaşlar gibiydim.
Ama şu an admin paraya bağlasa belki düşünebilirim konu açma işini.
Hahahah alakası yokŞafak kaç diye birşey duydum ama olduğu yerin numarası gibi birşey sanmışdım.
Yaptım sayılırAynen fu.ck off yap bu işleri konu falan. :a
Şu isveç temalı konuların favorim.Ben 2018 senesinde sporda teknolojiye her alanda açıyordum yazdan bu yana müzik ve etkinliklere yoğunlaştım. Bazen sıkılıyorum kenara cekiliyorum, bazen istek geliyor ve aynı günde 20 konu bile açmışlığım oldu ve hepsi mobilden etkinliğim bitsin yine kenara çekilirim gibi ama müzik harici diğer konularim genelde isveç sayfalarından kaynak
Şöyle yakışıklı bir türkçe hocası varsa ayarla bana, gerekli.Hahahah alakası yok