Cır cır bağırıyormuş pehh sen ne anlarsınBartu hiç benim tarzım değil, dinlemeye vaktimi harcayamam bile. İhtimal vermiyorum kazanmasına, bizim halkımızdan böyle oy toplayamaz cır cır bağırarak.@MasacRE-
Bu kızın neresi güzel, beğenmedim.![]()
Cır cır bağırıyormuş pehh sen ne anlarsınBartu hiç benim tarzım değil, dinlemeye vaktimi harcayamam bile. İhtimal vermiyorum kazanmasına, bizim halkımızdan böyle oy toplayamaz cır cır bağırarak.@MasacRE-
Feratlar ve Utkuşlar giremez.Cır cır bağırıyormuş pehh sen ne anlarsın![]()
O kız Anıl'dan kat ve kat daha iyi en azındanBartu hiç benim tarzım değil, dinlemeye vaktimi harcayamam bile. İhtimal vermiyorum kazanmasına, bizim halkımızdan böyle oy toplayamaz cır cır bağırarak.@MasacRE-
Cır cır bağırıyormuş pehh sen ne anlarsın![]()
TeşekkürlerrArkadaşlar, finali izlemeyi düşünen ama yarışmacılara pek hakim olmayanlar için finale kalan yarışmacıların yarı final performansları sizlerle:
Murat Boz'un takımından:
Beyaz'ın takımından:
Hadise'nin takımından:
Queen daha genele hitap eden bir grup zaten o kadar sert müzikler yapmıyor. Bartu'nun söyledikleri daha fenaO kız Anıl'dan kat ve kat daha iyi en azından
Bartu'ya gelince Bohemian Rhapsody filmini Oscar etkinliği için izleyince belki fikrin azıcık değişebilirdi. Başarılı ama tabi senin gibi arabesk ruhlu biri pek sevmez (ben ayrıcalıklıyım, avrupa havamın vesilesiyle her tarzı dinleyebiliyorum)
Geçen seni Çarpışma konusuna etiketlemiştim. BakmamışsınQueen daha genele hitap eden bir grup zaten o kadar sert müzikler yapmıyor. Bartu'nun söyledikleri daha fena![]()
Son bölümü izlemedim daha, prensip olarak izlemeden açmıyorum konularıGeçen seni Çarpışma konusuna etiketlemiştim. BakmamışsınArtı teknoloji haberimede bak
![]()
Evet nihayet dinledim şimdi hepsini teker tekerArkadaşlar, finali izlemeyi düşünen ama yarışmacılara pek hakim olmayanlar için finale kalan yarışmacıların yarı final performansları sizlerle:
Murat Boz'un takımından:
Beyaz'ın takımından:
Hadise'nin takımından:
Ben daha yeni eve geldim, geç saatlerde katılırım aranıza.
Seda bu yarışmada tam kendine yakışır bir performans sergiledi, rezil oldu gittiSeda ne iyi çemkirdi Acun'a içimin yağları eridi.![]()
Seda bu yarışmada tam kendine yakışır bir performans sergiledi, rezil oldu gittiSeneye bir daha gelmeye yüzü olmaz umarım
![]()
Anıl neyse de Bartu’ya yazık oldu gerçekten...Bartu elendi yazıklar olsun![]()
Enerji yarışması değil bu şarkı yarışmasıSibel Can ve Yıldız Tilbe'den bin kat iyiydi.Enerji kattı programa daha iyisini bulursa koysun.
![]()
Şampiyon olamayacağını tahmin ediyordum da son 4'e kalmasını beklerdim. Anıl da fazla bile geldi zaten ne işi var bu çocuğun bir ses yarışmasının finalindeAnıl neyse de Bartu’ya yazık oldu gerçekten...
Enerji yarışması değil bu şarkı yarışmasıSibel Can o kadar değil de Yıldız bin kat değerli bir isim Seda'dan müzik konusunda
![]()