xBUGRAx
Süper Emekli
Gizli gizli izlemişsindir gerçi ama yine de haber vereyim, devam ediyor
Haha yok izlemedim açtığımda Beyaz 'yok böyle takım' dedi stüdyo yıkıldı neyine güldülerse.
Gizli gizli izlemişsindir gerçi ama yine de haber vereyim, devam ediyor
İyi değildi o be Benim favorim Bartu, aç youtubedan bak, ya da yarın finalde görürsünBu Arif'i tuttum ben @MasacRE-
Senin gibi bir anti de @Aserat vardı, onu Jet Sosyete'yle safımıza kattık. Artık Survivor'a bile antilik yapamaz Gün gelecek sen de öyle olacaksınHaha yok izlemedim açtığımda Beyaz 'yok böyle takım' dedi stüdyo yıkıldı neyine güldülerse.
Ferat da iyiydi şampiyon olabilir bunu dedim elenmesin şimdi çocukİyi değildi o be Benim favorim Bartu, aç youtubedan bak, ya da yarın finalde görürsün
Onu kaçırdım o ara izleyemedim Neyse bakalım birazdan belli olur kimleri eleteceğinFerat da iyiydi şampiyon olabilir bunu dedim elenmesin şimdi çocuk
3 kişi arasından kaçı finale gidiyorOnu kaçırdım o ara izleyemedim Neyse bakalım birazdan belli olur kimleri eleteceğin
Daha önce 4lü gruplar oluyordu 3ü kalıyordu finale şimdi 3 kişi olduğuna göre 2 kişi kalır3 kişi arasından kaçı finale gidiyor
O zaman o ikisi kalır benceDaha önce 4lü gruplar oluyordu 3ü kalıyordu finale şimdi 3 kişi olduğuna göre 2 kişi kalır
Avatarına bakınca beğenmen normal ama evet gerçekten başarılı. Geçenlerde çeyrek final zamanı bakmıştım. Başarılı buldum. Eve gidiyorum şuan, Ferat zaten tur atlarda yetişirim umarım oylamaya.Benim favorim belli oldu bile diğerlerini dinlememe gerek yok Bartu. Hard Rock, Metalci bir herif tam benlik Müthiş de bir sesi var. Şimdi eleme bölümüne gelecekler, finalde olmalı kesinlikle yoksa büyük rezillik valla
Oh iyi bari kaldı finale En son açıklandı, dedim gidiyor mu ne oluyor, beklerim çünkü bu milletten
Anıl daha önce de katılmıştı hatırlıyorsun değil mi? O zaman da baya ilerlemişti, millet seviyor böyle şeyleri işte yapacak bir şey yok.Avatarına bakınca beğenmen normal ama evet gerçekten başarılı. Geçenlerde çeyrek final zamanı bakmıştım. Başarılı buldum. Eve gidiyorum şuan, Ferat zaten tur atlarda yetişirim umarım oylamaya.
O Anıl nasıl tur atlıyor ya 😱
Üçüncüyü görmüş müydün peki, çünkü sen her izlediğini beğeniyor gibisin deO zaman o ikisi kalır bence
Evet, Anıl hatırlanmazmı Eve geldim artık. ınt ve tr yayını aynı andamı bilmem. Gerçi canlı yayın, öyle olması gerek. Şuan reklam var.Anıl daha önce de katılmıştı hatırlıyorsun değil mi? O zaman da baya ilerlemişti, millet seviyor böyle şeyleri işte yapacak bir şey yok.
Evet gördüm o ikisi daha iyiydi bu arada Hadise efsane değil mi yaÜçüncüyü görmüş müydün peki, çünkü sen her izlediğini beğeniyor gibisin de
Aynen reklam şu an. Herhalde açıklanır sonra biterEvet, Anıl hatırlanmazmı Eve geldim artık. ınt ve tr yayını aynı andamı bilmem. Gerçi canlı yayın, öyle olması gerek. Şuan reklam var.
Diğerlerini izlemedim. Kim ilerledi bilmiyorum ama şampiyon Ferat olacak En az finalist olacaktır.Aynen reklam şu an. Herhalde açıklanır sonra biter
Bu konuda ekşi'den bir entryEvet gördüm o ikisi daha iyiydi bu arada Hadise efsane değil mi ya
Arkadaş doğru demiş Arif elendiBu konuda ekşi'den bir entry
bugün ki yarışmanın adı "o hadise'nin memeleri türkiye" olması gerekirdi.