TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Benim favorim belli oldu bile diğerlerini dinlememe gerek yok :A Bartu. Hard Rock, Metalci bir herif tam benlik :A Müthiş de bir sesi var. Şimdi eleme bölümüne gelecekler, finalde olmalı kesinlikle yoksa büyük rezillik valla :A

Oh iyi bari kaldı finale :A En son açıklandı, dedim gidiyor mu ne oluyor, beklerim çünkü bu milletten :A
Avatarına bakınca beğenmen normal ama evet gerçekten başarılı. Geçenlerde çeyrek final zamanı bakmıştım. Başarılı buldum. Eve gidiyorum şuan, Ferat zaten tur atlarda yetişirim umarım oylamaya.
O Anıl nasıl tur atlıyor ya 😱

Avatarına bakınca beğenmen normal ama evet gerçekten başarılı. Geçenlerde çeyrek final zamanı bakmıştım. Başarılı buldum. Eve gidiyorum şuan, Ferat zaten tur atlarda yetişirim umarım oylamaya.
O Anıl nasıl tur atlıyor ya 😱
Anıl daha önce de katılmıştı hatırlıyorsun değil mi? O zaman da baya ilerlemişti, millet seviyor böyle şeyleri işte yapacak bir şey yok.

Anıl daha önce de katılmıştı hatırlıyorsun değil mi? O zaman da baya ilerlemişti, millet seviyor böyle şeyleri işte yapacak bir şey yok.
Evet, Anıl hatırlanmazmı :A Eve geldim artık. ınt ve tr yayını aynı andamı bilmem. Gerçi canlı yayın, öyle olması gerek. Şuan reklam var.

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,168
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb