TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Diğerlerini izlemedim. Kim ilerledi bilmiyorum ama şampiyon Ferat olacak :A En az finalist olacaktır.
Bu arada sürprizimi beğendinmi? ":thumbsdown:" desem? :A
Ferat'ı kaçırdım bugün demin çıkmış o ara bakamadım. Bir bakarım netten nasılmış bakalım :A Sürpriz harikaydı :A Bir girdim bir sürü bildirim, yarısı @Doğu nun disleri olunca bir ferahlık geldi rahatladım :A

Ferat'ı kaçırdım bugün demin çıkmış o ara bakamadım. Bir bakarım netten nasılmış bakalım :A Sürpriz harikaydı :A Bir girdim bir sürü bildirim, yarısı @Doğu nun disleri olunca bir ferahlık geldi rahatladım :A
Bu Cenk'e aferim. Mehmet'i elemişti :Z Şimdi eh işte sesi :A
Ferat'ın videosunu paylaşmıştımya gündüz :A
Bak tabiki.
Ben de yarin tüm finalistleri izleyip ona göre kararlaştırım favorilerimi.
Bu arada Beyaz'a süper sesler gelmişti. Hepsi yok 😱 Tanıtımda o ve Seda'nınkiler şaşırtmıştı beni 😱 Seda'da ingilizce söyleyen kalmıştı :A

Sürprizi beğenmene sevindim :A

Bu Cenk'e aferim. Mehmet'i elemişti :Z Şimdi eh işte sesi :A
Ferat'ın videosunu paylaşmıştımya gündüz :A
Bak tabiki.
Ben de yarin tüm finalistleri izleyip ona göre kararlaştırım favorilerimi.
Bu arada Beyaz'a süper sesler gelmişti. Tanıtımda o ve Seda'nınkiler şaşırtmıştı beni 😱 Seda'da ingilizce söyleyen kalmıştı :A

Sürprizi beğenmene sevindim :A
Aa doğru ya oydu değil mi :A Neyse gece sükunet içinde bir bakarım ona ve diğer finalistlere :A

Ben iki kişi finale kalacak diye bekliyorum. Sanırım altı kişi olacak, geçen sene de izlemiştim ama aklımdan tamamen çıkmış. Eskiden ne heyecanla izlerdim iyice saçmalamışlar. :(

Aa doğru ya oydu değil mi :A Neyse gece sükunet içinde bir bakarım ona ve diğer finalistlere :A
Yalnız bugün çeyrek ve yarı final oluyor. İlk performansda tur atlayan yarı finale gitti. Şimdide final için yarışıyorlar. Sen Ferat zamanı reklam sonrası biter demiştin :A Senin Bartu yine tur atladı :D

Gülce baya iyiydi. Sanırım hep Şennem Ferah’tan ilerlemiş en sevdiğim. :bhr:

Yalnız bugün çeyrek ve yarı final oluyor. İlk performansda tur atlayan yarı finale gitti. Şimdide final için yarışıyorlar. Sen Ferat zamanı reklam sonrası biter demiştin :A Senin Bartu yine tur atladı :D
Evet öyleymiş bende yarıdan girdim pek anlamadım bir şey :A İyi Bartu atlamışsa tamamdır o zaman, yarın kafa karışıklığı olmadan izleriz artık rahat rahat :A

Arkadaşlar, finali izlemeyi düşünen ama yarışmacılara pek hakim olmayanlar için finale kalan yarışmacıların yarı final performansları sizlerle:

Murat Boz'un takımından:

Beyaz'ın takımından:

Hadise'nin takımından:

@Dosi @Yiğitt @eskici @dreamy yok mu kimse şimdi, bir ses verin :A

Ben yarın varım :A

Ya İsyan’ı söyleyen kız aynı Ayda gibi söyledi şarkıyı. Daha geçenlerde o efsane performansı tekrar izlemiştim :A

Seda bacımı temsil ediyorsun bu nasıl performans...

Devam ediyor mu hala :A

Yazık oldu Cenk'e..

Son düzenleme:
Teşekkürler @Dosi beni uğraştırmayıp yolladığın için. :A

Favori ismim Ferat, adam söylerken kendinden geçiyor. Beyaz’ın takımı ful bana hitap ediyor, beğendim hepsini de. Gülce’nin sesi çok güzel ama şansı yok bence. Umut ve Barış & Baran da güzel söylüyor. Hadise’nin yarışmacısını beğenemedim... Hak eden kazansın. :D @Dosi

Teşekkürler @Dosi beni uğraştırmayıp yolladığın için. :A

Favori ismim Ferat, adam söylerken kendinden geçiyor. Beyaz’ın takımı ful bana hitap ediyor, beğendim hepsini de. Gülce’nin sesi çok güzel ama şansı yok bence. Umut ve Barış & Baran da güzel söylüyor. Hadise’nin yarışmacısını beğenemedim... Hak eden kazansın. :D @Dosi
Gece uyku tutmayınca size faydam dokunsun dedim :A Sen yine gidip bakardın, üşengeç @eskici bakmayıp, yorum yapmak için öyle herkese şu iyi bu iyi diye yorum için yorum yapardı, hoş belki bu videolara bile bakmaz :F

@MasacRE- 'nin favorisi Bartu'yu yorumlamamışsın 😱 :A
Senin buradaki beğenin benimkiyle tıpatıp aynı :bhr: Ben dün daha yarı final başlamadan, kimler kalmış hiç fikrim yok ama favorim Ferat demiştim. Kesin finalist gözüyle bakıyorum.
Şu Anıl yüzünden Seda Sayan'ın şu yarışmacısi elendi. Ne güzel seslendirmiş halbuki :T: Kız bu tarz artı ingilizce tarz bile seslendirmişti.

Gece uyku tutmayınca size faydam dokunsun dedim :A Sen yine gidip bakardın, üşengeç @eskici bakmayıp, yorum yapmak için öyle herkese şu iyi bu iyi diye yorum için yorum yapardı, hoş belki bu videolara bile bakmaz :F

@MasacRE- 'nin favorisi Bartu'yu yorumlamamışsın 😱 :A
Senin buradaki beğenin benimkiyle tıpatıp aynı :bhr: Ben dün daha yarı final başlamadan, kimler kalmış hiç fikrim yok ama favorim Ferat demiştim. Kesin finalist gözüyle bakıyorum.
Şu Anıl yüzünden Seda Sayan'ın şu yarışmacısi elendi. Ne güzel seslendirmiş halbuki :T: Kız bu tarz artı ingilizce tarz bile seslendirmişti.
Bartu hiç benim tarzım değil, dinlemeye vaktimi harcayamam bile. İhtimal vermiyorum kazanmasına, bizim halkımızdan böyle oy toplayamaz cır cır bağırarak. :A @MasacRE-

Bu kızın neresi güzel, beğenmedim. :F