Ferat'ı kaçırdım bugün demin çıkmış o ara bakamadım. Bir bakarım netten nasılmış bakalımDiğerlerini izlemedim. Kim ilerledi bilmiyorum ama şampiyon Ferat olacakEn az finalist olacaktır.
Bu arada sürprizimi beğendinmi? "" desem?
![]()
Ferat'ı kaçırdım bugün demin çıkmış o ara bakamadım. Bir bakarım netten nasılmış bakalımDiğerlerini izlemedim. Kim ilerledi bilmiyorum ama şampiyon Ferat olacakEn az finalist olacaktır.
Bu arada sürprizimi beğendinmi? "" desem?
![]()
3 kişi arasında bile ikiliyi tutturamadın yuh sanaArkadaş doğru demişArif elendi
![]()
Bu Cenk'e aferim. Mehmet'i elemiştiFerat'ı kaçırdım bugün demin çıkmış o ara bakamadım. Bir bakarım netten nasılmış bakalımSürpriz harikaydı
Bir girdim bir sürü bildirim, yarısı @Doğu nun disleri olunca bir ferahlık geldi rahatladım
![]()
Ben finale kalır demedim ki beğendim dedim3 kişi arasında bile ikiliyi tutturamadın yuh sana![]()
Aa doğru ya oydu değil miBu Cenk'e aferim. Mehmet'i elemiştiŞimdi eh işte sesi
Ferat'ın videosunu paylaşmıştımya gündüz
Bak tabiki.
Ben de yarin tüm finalistleri izleyip ona göre kararlaştırım favorilerimi.
Bu arada Beyaz'a süper sesler gelmişti. Tanıtımda o ve Seda'nınkiler şaşırtmıştı beni 😱 Seda'da ingilizce söyleyen kalmıştı
Sürprizi beğenmene sevindim![]()
Yalnız bugün çeyrek ve yarı final oluyor. İlk performansda tur atlayan yarı finale gitti. Şimdide final için yarışıyorlar. Sen Ferat zamanı reklam sonrası biter demiştinAa doğru ya oydu değil miNeyse gece sükunet içinde bir bakarım ona ve diğer finalistlere
![]()
Ana devam mı ediyormuş program, ben unuttum kapadımAnıl'ı gözlerimle devirdim pes.@MasacRE-
Ana devam mı ediyormuş program, ben unuttum kapadımNeyse dur açtım tekrar. İyi olmuş dombilinin elenmesi
Bartu ne oldu biliyor musun
![]()
Evet öyleymiş bende yarıdan girdim pek anlamadım bir şeyYalnız bugün çeyrek ve yarı final oluyor. İlk performansda tur atlayan yarı finale gitti. Şimdide final için yarışıyorlar. Sen Ferat zamanı reklam sonrası biter demiştinSenin Bartu yine tur atladı
![]()
Aman be hevesimi kursağımda bıraktınElenmedi daha açıklanmadı düştü Hadise'ye sarılıp sahneye dönerken.![]()
Aman be hevesimi kursağımda bıraktınKalır o finale ya kaçış yok
![]()
Ben yarın varım![]()
Ya İsyan’ı söyleyen kız aynı Ayda gibi söyledi şarkıyı. Daha geçenlerde o efsane performansı tekrar izlemiştim![]()
Seda bacımı temsil ediyorsun bu nasıl performans...
Devam ediyor mu hala![]()
Yazık oldu Cenk'e..
Gece uyku tutmayınca size faydam dokunsun dedimTeşekkürler @Dosi beni uğraştırmayıp yolladığın için.
Favori ismim Ferat, adam söylerken kendinden geçiyor. Beyaz’ın takımı ful bana hitap ediyor, beğendim hepsini de. Gülce’nin sesi çok güzel ama şansı yok bence. Umut ve Barış & Baran da güzel söylüyor. Hadise’nin yarışmacısını beğenemedim... Hak eden kazansın.@Dosi
Bartu hiç benim tarzım değil, dinlemeye vaktimi harcayamam bile. İhtimal vermiyorum kazanmasına, bizim halkımızdan böyle oy toplayamaz cır cır bağırarak.Gece uyku tutmayınca size faydam dokunsun dedimSen yine gidip bakardın, üşengeç @eskici bakmayıp, yorum yapmak için öyle herkese şu iyi bu iyi diye yorum için yorum yapardı, hoş belki bu videolara bile bakmaz
@MasacRE- 'nin favorisi Bartu'yu yorumlamamışsın 😱
Senin buradaki beğenin benimkiyle tıpatıp aynıBen dün daha yarı final başlamadan, kimler kalmış hiç fikrim yok ama favorim Ferat demiştim. Kesin finalist gözüyle bakıyorum.
Şu Anıl yüzünden Seda Sayan'ın şu yarışmacısi elendi. Ne güzel seslendirmiş halbukiKız bu tarz artı ingilizce tarz bile seslendirmişti.