TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

1. olmanın önemli olmadığının kanıtı bu kız. :A Kim bu. :A

Beyaz'ın ne işi var. :A Acun çökünce Seda ve Beyaz'ın televizyonculuğuna, ekran enerjisine sarıldı. Müzik, şarkı iş yapmıyor artık. :A
Ben ona da karşıyım zaten :A Ama adam şu anda 4 finalistin 3üne sahip, Seda'nın kaç yarışmacısı var :A

Gülce hala elenmedi, Lütfiye gibi bir kadın daha şampiyon olsun inşallah. :Z
O bir kere olur hiç sanmıyorum şampiyon olacağını :A Lütfiye geçen sene baya ön plana çıkıyordu, Gülce öyle değil. Şampiyon olması baya düşük ihtimal bence çok sürpriz olur :A

Evet nihayet dinledim şimdi hepsini teker teker :A Dün elenenlerden daha iyiler vardı bunlardan yine hak edenler kalmamış pek. Kendi sıralamamı yapayım. Bir numara Bartu tabi ki, diğer beşini topla Bartu etmez :A Senin Ferat'ını ikiye yazıyorum. Çok aşırı beğenmesem de diğerlerinden net önde ve muhtemelen kazanır :D 3 için Gülce ile Umut yarışır. Gülce biraz daha iyi geldi ona 3 Umut'a 4 diyelim. Barış ile Baran'ın beraber uyum içinde söylemeleri dışında bir özellikleri yok bence ama yine de orasını burasını sallamaktan başka bir şey yapmayan Anıl'dan iyiler :A onlar 5 Anıl 6.
1 ve 6 ya yerleştirdiğin elendi :A
Geçmiş olsun sana ama Anıl'ın elenmesine sevindim. Günce hariç diğerlerinin tarzları birbirine yakın.
Misafirlerim vardı ama açıktı TV. Sadece Ferat ve elenme kısımlarına yetiştim. Şuan izliyorum :D

O bir kere olur hiç sanmıyorum şampiyon olacağını :A Lütfiye geçen sene baya ön plana çıkıyordu, Gülce öyle değil. Şampiyon olması baya düşük ihtimal bence çok sürpriz olur :A
Kim öne çıkıyor hepsi aynı bence, parlayan biri göremiyorum ben :A Gülce ve Ferat çıkacak gibi geliyor bana :A

1 ve 6 ya yerleştirdiğin elendi :A
Geçmiş olsun sana ama Anıl'ın elenmesine sevindim. Günce hariç diğerlerinin tarzları birbirine yakın.
Misafirlerim vardı ama açıktı TV. Sadece Ferat ve elenme kısımlarına yetiştim. Şuan izliyorum :D
İşte bizim millet iki doğru seçim yapamıyor, bir doğru iş yapınca ikincide batırıyorlar :A

Kim öne çıkıyor hepsi aynı bence, parlayan biri göremiyorum ben :A Gülce ve Ferat çıkacak gibi geliyor bana :A
Ferat 1. olur bence :A Şu ikili grup da halkın tutacağı bir tarz gibi :A Seninki arabeske bağladı yalnız şimdi sen Şebo ile sevmiştin oysa ki :A

İşte bizim millet iki doğru seçim yapamıyor, bir doğru iş yapınca ikinci de batırıyorlar :A
bu 4lüde kim kazansa haketmistir diyeceğim. Hepsinin tarzı benzer ama tabi Ferat'ın ses tonu bana özel geliyor ama bu gece sesler bana çok iyi gelmiyor. Ses sistemlerindemi problem var anlamadım :D
Beyaz'ın Vtr verselerde az gülsek :A çok eğlenceli sahneleri vardı :D

Ferat 1. olur bence :A Şu ikili grup da halkın tutacağı bir tarz gibi :A Seninki arabeske bağladı yalnız şimdi sen Şebo ile sevmiştin oysa ki :A
Ben de Şebnem Ferah söylüyor diye ısınmıştım. Geçen senelerde de Tamay vardı o tam benim tarzımdı ama elenmişti finale çıkamadan. :A

bu 4lüde kim kazansa haketmistir diyeceğim. Hepsinin tarzı benzer ama tabi Ferat'ın ses tonu bana özel geliyor ama bu gece sesler bana çok iyi gelmiyor. Ses sistemlerindemi problem var anlamadım :D
Beyaz'ın Vtr verselerde az gülsek :A çok eğlenceli sahneleri vardı :D
Ben ikiliyi istemem, ses olarak çok iyi değiller bence uyumlular sadece. Zaten kardeş mi ikiz mi onlar ne? :D Onun dışında da sıralamam kalanlar arasında aynı 1-Ferat 2-Gülce 3-Umut 4-B and B :A

Ses konusunda da orkestra çok ön plana çıkıyor, yarışmacıların sesleri pek iyi gelmiyor.

Ben de Şebnem Ferah söylüyor diye ısınmıştım. Geçen senelerde de Tamay vardı o tam benim tarzımdı ama elenmişti finale çıkamadan. :A
Ahmet Kaya hariç hep aynı kişilerin şarkılarını söylemek yaramıyor pek o yüzden iyidir değişiklik yapması :A

Tıkla izle diyor ama hani olmuyor :A:A

Ben ikiliyi istemem, ses olarak çok iyi değiller bence uyumlular sadece. Zaten kardeş mi ikiz mi onlar ne? :D Onun dışında da sıralamam kalanlar arasında aynı 1-Ferat 2-Gülce 3-Umut 4-B and B :A

Ses konusunda da orkestra çok ön plana çıkıyor, yarışmacıların sesleri pek iyi gelmiyor.
Ferat'a en yakın ses Umut. Belki ikisi finale çıkar.
Ferat gelir birazdan. Şimdi kalabalık değil ev. iyice dinleyeyim :bhr:
B and B ikizler :A

Seda vtr'sinde ben @xBUGRAx @Dosi

images