xBUGRAx
Süper Emekli
Gülce hala elenmedi, Lütfiye gibi bir kadın daha şampiyon olsun inşallah.Şampiyon olamayacağını tahmin ediyordum da son 4'e kalmasını beklerdim. Anıl da fazla bile geldi zaten ne işi var bu çocuğun bir ses yarışmasının finalinde
Ben ona da karşıyım zaten Ama adam şu anda 4 finalistin 3üne sahip, Seda'nın kaç yarışmacısı varBeyaz'ın ne işi var. Acun çökünce Seda ve Beyaz'ın televizyonculuğuna, ekran enerjisine sarıldı. Müzik, şarkı iş yapmıyor artık.
O bir kere olur hiç sanmıyorum şampiyon olacağını Lütfiye geçen sene baya ön plana çıkıyordu, Gülce öyle değil. Şampiyon olması baya düşük ihtimal bence çok sürpriz olurGülce hala elenmedi, Lütfiye gibi bir kadın daha şampiyon olsun inşallah.
1 ve 6 ya yerleştirdiğin elendiEvet nihayet dinledim şimdi hepsini teker teker Dün elenenlerden daha iyiler vardı bunlardan yine hak edenler kalmamış pek. Kendi sıralamamı yapayım. Bir numara Bartu tabi ki, diğer beşini topla Bartu etmez Senin Ferat'ını ikiye yazıyorum. Çok aşırı beğenmesem de diğerlerinden net önde ve muhtemelen kazanır 3 için Gülce ile Umut yarışır. Gülce biraz daha iyi geldi ona 3 Umut'a 4 diyelim. Barış ile Baran'ın beraber uyum içinde söylemeleri dışında bir özellikleri yok bence ama yine de orasını burasını sallamaktan başka bir şey yapmayan Anıl'dan iyiler onlar 5 Anıl 6.
Kim öne çıkıyor hepsi aynı bence, parlayan biri göremiyorum ben Gülce ve Ferat çıkacak gibi geliyor banaO bir kere olur hiç sanmıyorum şampiyon olacağını Lütfiye geçen sene baya ön plana çıkıyordu, Gülce öyle değil. Şampiyon olması baya düşük ihtimal bence çok sürpriz olur
İşte bizim millet iki doğru seçim yapamıyor, bir doğru iş yapınca ikincide batırıyorlar1 ve 6 ya yerleştirdiğin elendi
Geçmiş olsun sana ama Anıl'ın elenmesine sevindim. Günce hariç diğerlerinin tarzları birbirine yakın.
Misafirlerim vardı ama açıktı TV. Sadece Ferat ve elenme kısımlarına yetiştim. Şuan izliyorum
Ferat 1. olur bence Şu ikili grup da halkın tutacağı bir tarz gibi Seninki arabeske bağladı yalnız şimdi sen Şebo ile sevmiştin oysa kiKim öne çıkıyor hepsi aynı bence, parlayan biri göremiyorum ben Gülce ve Ferat çıkacak gibi geliyor bana
bu 4lüde kim kazansa haketmistir diyeceğim. Hepsinin tarzı benzer ama tabi Ferat'ın ses tonu bana özel geliyor ama bu gece sesler bana çok iyi gelmiyor. Ses sistemlerindemi problem var anlamadımİşte bizim millet iki doğru seçim yapamıyor, bir doğru iş yapınca ikinci de batırıyorlar
Ben de Şebnem Ferah söylüyor diye ısınmıştım. Geçen senelerde de Tamay vardı o tam benim tarzımdı ama elenmişti finale çıkamadan.Ferat 1. olur bence Şu ikili grup da halkın tutacağı bir tarz gibi Seninki arabeske bağladı yalnız şimdi sen Şebo ile sevmiştin oysa ki
Ben ikiliyi istemem, ses olarak çok iyi değiller bence uyumlular sadece. Zaten kardeş mi ikiz mi onlar ne? Onun dışında da sıralamam kalanlar arasında aynı 1-Ferat 2-Gülce 3-Umut 4-B and Bbu 4lüde kim kazansa haketmistir diyeceğim. Hepsinin tarzı benzer ama tabi Ferat'ın ses tonu bana özel geliyor ama bu gece sesler bana çok iyi gelmiyor. Ses sistemlerindemi problem var anlamadım
Beyaz'ın Vtr verselerde az gülsek çok eğlenceli sahneleri vardı
Ahmet Kaya hariç hep aynı kişilerin şarkılarını söylemek yaramıyor pek o yüzden iyidir değişiklik yapmasıBen de Şebnem Ferah söylüyor diye ısınmıştım. Geçen senelerde de Tamay vardı o tam benim tarzımdı ama elenmişti finale çıkamadan.
Tıkla izle diyor ama hani olmuyor
Ferat'a en yakın ses Umut. Belki ikisi finale çıkar.Ben ikiliyi istemem, ses olarak çok iyi değiller bence uyumlular sadece. Zaten kardeş mi ikiz mi onlar ne? Onun dışında da sıralamam kalanlar arasında aynı 1-Ferat 2-Gülce 3-Umut 4-B and B
Ses konusunda da orkestra çok ön plana çıkıyor, yarışmacıların sesleri pek iyi gelmiyor.
Şu laflara bak ya ne kadar ucuz bir kadındır bu
Şu laflara bak ya ne kadar ucuz bir kadındır bu
Tıkla izle diyor ama hani olmuyor
Ferat'a en yakın ses Umut. Belki ikisi finale çıkar.
Ferat gelir birazdan. Şimdi kalabalık değil ev. iyice dinleyeyim
B and B ikizler