TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Bartu hiç benim tarzım değil, dinlemeye vaktimi harcayamam bile. İhtimal vermiyorum kazanmasına, bizim halkımızdan böyle oy toplayamaz cır cır bağırarak. :A @MasacRE-

Bu kızın neresi güzel, beğenmedim. :F
Cır cır bağırıyormuş pehh sen ne anlarsın :T:

Bartu hiç benim tarzım değil, dinlemeye vaktimi harcayamam bile. İhtimal vermiyorum kazanmasına, bizim halkımızdan böyle oy toplayamaz cır cır bağırarak. :A @MasacRE-

Bu kızın neresi güzel, beğenmedim. :F
O kız Anıl'dan kat ve kat daha iyi en azından :A
Bartu'ya gelince Bohemian Rhapsody filmini Oscar etkinliği için izleyince belki fikrin azıcık değişebilirdi. Başarılı ama tabi senin gibi arabesk ruhlu biri pek sevmez (ben ayrıcalıklıyım, avrupa havamın vesilesiyle her tarzı dinleyebiliyorum :A:A)

Cır cır bağırıyormuş pehh sen ne anlarsın :T:

Arkadaşlar, finali izlemeyi düşünen ama yarışmacılara pek hakim olmayanlar için finale kalan yarışmacıların yarı final performansları sizlerle:

Murat Boz'un takımından:

Beyaz'ın takımından:

Hadise'nin takımından:

Teşekkürlerr :bhr: Benim favorim Gülce gibi ama şampiyon olma ihtimali pek yok... Arkasından Bartu ve Umut geliyor. :A

O kız Anıl'dan kat ve kat daha iyi en azından :A
Bartu'ya gelince Bohemian Rhapsody filmini Oscar etkinliği için izleyince belki fikrin azıcık değişebilirdi. Başarılı ama tabi senin gibi arabesk ruhlu biri pek sevmez (ben ayrıcalıklıyım, avrupa havamın vesilesiyle her tarzı dinleyebiliyorum :A:A)
Queen daha genele hitap eden bir grup zaten o kadar sert müzikler yapmıyor. Bartu'nun söyledikleri daha fena :A

Geçen seni Çarpışma konusuna etiketlemiştim. Bakmamışsın :T: Artı teknoloji haberimede bak :A
Son bölümü izlemedim daha, prensip olarak izlemeden açmıyorum konuları :A Teknoloji haberine de baktım da ilgimi çekmedi :A

Arkadaşlar, finali izlemeyi düşünen ama yarışmacılara pek hakim olmayanlar için finale kalan yarışmacıların yarı final performansları sizlerle:

Murat Boz'un takımından:

Beyaz'ın takımından:

Hadise'nin takımından:

Evet nihayet dinledim şimdi hepsini teker teker :A Dün elenenlerden daha iyiler vardı bunlardan yine hak edenler kalmamış pek. Kendi sıralamamı yapayım. Bir numara Bartu tabi ki, diğer beşini topla Bartu etmez :A Senin Ferat'ını ikiye yazıyorum. Çok aşırı beğenmesem de diğerlerinden net önde ve muhtemelen kazanır :D 3 için Gülce ile Umut yarışır. Gülce biraz daha iyi geldi ona 3 Umut'a 4 diyelim. Barış ile Baran'ın beraber uyum içinde söylemeleri dışında bir özellikleri yok bence ama yine de orasını burasını sallamaktan başka bir şey yapmayan Anıl'dan iyiler :A onlar 5 Anıl 6.

Sibel Can ve Yıldız Tilbe'den bin kat iyiydi. :A Enerji kattı programa daha iyisini bulursa koysun. :A
Enerji yarışması değil bu şarkı yarışması :A Sibel Can o kadar değil de Yıldız bin kat değerli bir isim Seda'dan müzik konusunda :A