TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Bartu hiç benim tarzım değil, dinlemeye vaktimi harcayamam bile. İhtimal vermiyorum kazanmasına, bizim halkımızdan böyle oy toplayamaz cır cır bağırarak.
@MasacRE-

Bu kızın neresi güzel, beğenmedim.
Cır cır bağırıyormuş pehh sen ne anlarsın

Bartu hiç benim tarzım değil, dinlemeye vaktimi harcayamam bile. İhtimal vermiyorum kazanmasına, bizim halkımızdan böyle oy toplayamaz cır cır bağırarak.
@MasacRE-

Bu kızın neresi güzel, beğenmedim.
O kız Anıl'dan kat ve kat daha iyi en azından

Bartu'ya gelince Bohemian Rhapsody filmini Oscar etkinliği için izleyince belki fikrin azıcık değişebilirdi. Başarılı ama tabi senin gibi arabesk ruhlu biri pek sevmez (ben ayrıcalıklıyım, avrupa havamın vesilesiyle her tarzı dinleyebiliyorum
)

Cır cır bağırıyormuş pehh sen ne anlarsın

Teşekkürlerr
Benim favorim Gülce gibi ama şampiyon olma ihtimali pek yok... Arkasından Bartu ve Umut geliyor.

Queen daha genele hitap eden bir grup zaten o kadar sert müzikler yapmıyor. Bartu'nun söyledikleri daha fena

Geçen seni Çarpışma konusuna etiketlemiştim. Bakmamışsın
Artı teknoloji haberimede bak
Son bölümü izlemedim daha, prensip olarak izlemeden açmıyorum konuları
Teknoloji haberine de baktım da ilgimi çekmedi

Evet nihayet dinledim şimdi hepsini teker teker
Dün elenenlerden daha iyiler vardı bunlardan yine hak edenler kalmamış pek. Kendi sıralamamı yapayım. Bir numara Bartu tabi ki, diğer beşini topla Bartu etmez
Senin Ferat'ını ikiye yazıyorum. Çok aşırı beğenmesem de diğerlerinden net önde ve muhtemelen kazanır
3 için Gülce ile Umut yarışır. Gülce biraz daha iyi geldi ona 3 Umut'a 4 diyelim. Barış ile Baran'ın beraber uyum içinde söylemeleri dışında bir özellikleri yok bence ama yine de orasını burasını sallamaktan başka bir şey yapmayan Anıl'dan iyiler
onlar 5 Anıl 6.

Bartu elendi yazıklar olsun

Sibel Can ve Yıldız Tilbe'den bin kat iyiydi.
Enerji kattı programa daha iyisini bulursa koysun.
Enerji yarışması değil bu şarkı yarışması
Sibel Can o kadar değil de Yıldız bin kat değerli bir isim Seda'dan müzik konusunda

İşte adalet işte Uğur Dündar.
Güle güle çalı süpürgesi saçlı.

Anıl neyse de Bartu’ya yazık oldu gerçekten...
Şampiyon olamayacağını tahmin ediyordum da son 4'e kalmasını beklerdim. Anıl da fazla bile geldi zaten ne işi var bu çocuğun bir ses yarışmasının finalinde

Enerji yarışması değil bu şarkı yarışması
Sibel Can o kadar değil de Yıldız bin kat değerli bir isim Seda'dan müzik konusunda

Beyaz'ın ne işi var.
Acun çökünce Seda ve Beyaz'ın televizyonculuğuna, ekran enerjisine sarıldı. Müzik, şarkı iş yapmıyor artık.