Bilmediğin ta cook var ekleıcem sırayla.Eskiden vardı .Kanal 6'nın bir sürü logosu değişti onlarıda paylaşçam.Kanal 6'yı bilmiyon mu?Köşede kanal 6 yazıyor öyle bir kanal mı varmış
Bilmediğin ta cook var ekleıcem sırayla.Eskiden vardı .Kanal 6'nın bir sürü logosu değişti onlarıda paylaşçam.Kanal 6'yı bilmiyon mu?Köşede kanal 6 yazıyor öyle bir kanal mı varmış
O diziyi pek bilmiyorum ama şarkısı efsane
------
Bir zamanlar evet. Sadece bazı sahneleri aklımda yengesi falan
Ekli dosyayı görüntüle 103228 buda hangi kanal sizce
Aldatma vardıBen tüm bölümleri izledim abimle çok tartışırdım izlettirmezdi önce sonra ne yaparsan aç derdi ah yengesi ah izlicem bölümleri bulamıyorum zeyno
------
Biliuorum bu kanalı ben
Sen benden büyüksün abla normaldir.Ben tüm bölümleri izledim abimle çok tartışırdım izlettirmezdi önce sonra ne yaparsan aç derdi ah yengesi ah izlicem bölümleri bulamıyorum zeyno
------
Biliuorum bu kanalı ben
Aldatma vardı
------
Sen benden büyüksün abla normaldir.
Gerisini demedimAhh evet onuda ibo yakalıyordu evet
Yok bilmiyorum çünkü bizim türk kanallarımız yoktu eskiden.Bilmediğin ta cook var ekleıcem sırayla.Eskiden vardı .Kanal 6'nın bir sürü logosu değişti onlarıda paylaşçam.Kanal 6'yı bilmiyon mu?
Yok bilmiyorum çünkü bizim türk kanallarımız yoktu eskiden.
Ekle öğrenirim
Yok bilmiyorum çünkü bizim türk kanallarımız yoktu eskiden.
Ekle öğrenirim
Aynen abla severim diziyiBöyle mi Olacaktı bu
Aynen abla severim diziyi
atv'deyken izlemezdimde yoyube 2018 yüklendi silndi.tekrar 2019'yüklendi iki kere baktımBende çok severek izlemiştim ya
Benim de öyle 😉Ben buranın açılmasına sevindim bugün yazacaktım ama giremedim foruma çok güzel bölüm olmuş valla
------
En sevdiğim şarkısı yaa
Evet yok bu dizi hiç bir yerde Show acmıyor ki arşivini bir türlü😉98 yapımı bu dizi en sevdiklerim arasındaydı o dönem, şuan bölümlerini hiç bir yerde bulamıyorum ..
Yeşim Büber ve Arda Esen başroldeydi..
Benim favori dizimdi tekrarlarına dahi bakardım hiç kaçırmazdım Erler film yükleyeli cok oldu ama benim pskilojim artık izlemeyi kaldırmıyor😉
Ne diziydi be 7 sezon falan sürmüştü sanırım ama izlemedim
Ellerinize sağlık her telden bir yer olmuş gecen sene TRT nostalji kuşağında eski dizilerini yayınlarken burada dedim bir nostalji diziler sohbet ve yorum konusu olsa hatta beni @serhatt ta desteklemişti ama öylece kaldı ama burası onun için bile cok uygun artık buradan eskileri kolayca yad edebiliriz😉Bu konunun açılmasına Ateşböceği haricinde vesile olan nostalji sevdiğini söyleyen @Angelica @The_Erinch @Emre Ozansoy ve @Zeyno45 de olmuştu. Bir çok kişi ilgili olduğu için konuyu açmış olduk. Yorumunuzu merak ediyorum
Hadi ya ben de aksine hiç kaçırmadan bakardımNe diziydi be 7 sezon falan sürmüştü sanırım ama izlemedim
Çok güzel bir detay bu bir ara benim de hafızam da canlanmıştı 😉 o etiketi çıkarması da bir ölümdü yaniBir aralar bakkallarda satılan ekmeklerde etiket olurdu şöyle ve çocukça akılla işte, yemesi de zevkli olurdu hey gidi günler
Çıkmazdı ki görürsek ekmekle birlikte kopuyordu görmezsek afiyet bal şeker olsun artıkÇok güzel bir detay bu bir ara benim de hafızam da canlanmıştı 😉 o etiketi çıkarması da bir ölümdü yani
Oraya nasıl yapıştırılıyorsa😉
Bayılırdıııııım
Bende öyleBayılırdıııııım
------
İçlerinden 4 ya da 5 dizi hariç gerisini zevkle izlediğim doğrudur yine yayınlasalar yine izlerim
Rica ederim 🤗Ellerinize sağlık her telden bir yer olmuş gecen sene TRT nostalji kuşağında eski dizilerini yayınlarken burada dedim bir nostalji diziler sohbet ve yorum konusu olsa hatta beni @serhatt ta desteklemişti ama öylece kaldı ama burası onun için bile cok uygun artık buradan eskileri kolayca yad edebiliriz😉
------
Hadi ya ben de aksine hiç kaçırmadan bakardım
------
Çok güzel bir detay bu bir ara benim de hafızam da canlanmıştı 😉 o etiketi çıkarması da bir ölümdü yani
Oraya nasıl yapıştırılıyorsa😉