Nostalji Köşesi ☎️📻🪁💌

a
Her konuda nostaljide dahil fikirlerimiz aynı.Senindemi ailenle sorun vardı?Eskisi gibi değilim demiştiniz ya.Bende eskisi gibi değilim.Bende faceye yazardım.Birbirimize benziyoruz aynen her konuda.Amin saol cümlemize
Aile olsun ,etrwfla xkendimle ,,buraya üye olduğum dönem cok kötüydüm hatta toparlandım sonra bir kaç ay önce yaşadığım bir.şeyden dolayı yine dengem bozuldu ama yavaş yavaş aşıyorum işte duygusal ve hassas olunca bir de içim detutamayınca yazıyorum hissettiklerimi,

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica and Doğan
Aile olsun ,etrwfla xkendimle ,,buraya üye olduğum dönem cok kötüydüm hatta toparlandım sonra bir kaç ay önce yaşadığım bir.şeyden dolayı yine dengem bozuldu ama yavaş yavaş yazıyorum işte duygusal ve hassas olunca bir de içim detutamayınca yazıyorum hissettiklerimi,
Aynı benim gibi üzüldüm.
------

Aile olsun ,etrwfla xkendimle ,,buraya üye olduğum dönem cok kötüydüm hatta toparlandım sonra bir kaç ay önce yaşadığım bir.şeyden dolayı yine dengem bozuldu ama yavaş yavaş yazıyorum işte duygusal ve hassas olunca bir de içim detutamayınca yazıyorum hissettiklerimi,
İştende hayattan soğuttular

• Üzücü
Reactions: AteşBöceği
Aynı benim gibi üzüldüm.
Ben o yüzden cok kaybettim bizler doğalız içimiz dışımız bir ne varsa içimşz de var ama insanlar bizim gibi değil maalesef:( istedikleri gibi anlıyorlar şöyle bir söz var cok severim:)
"Ben insanlara kendimi anlatmayı işlerine geldikleri gibi duyduklarını fark ettiğim d bıraktım"

Ben o yüzden cok kaybettim bizler doğalız içimiz dışımız bir ne varsa içimşz de var ama insanlar bizim gibi değil maalesef:( istedikleri gibi anlıyorlar şöyle bir söz var cok severim:)
"Ben insanlara kendimi anlatmayı işlerine geldikleri gibi duyduklarını fark ettiğim d bıraktım"
Valla bende bıraktım artık.Benim hayatımda n varsa insanlar benim yerime karar veriyor. Ben benlikten çıktım.Bende bıraktım.İster konuşsunlar ister konuşmasınlar banane.Ailemle abim bu ara karışmıyor. Arkadaşlarımıda arkamda bıraktım.Artık bende bıraktım konuşmayı.İnsan olsalardı konuşmaktan anlarlardı

• Üzücü
Ben de 90 larda yayınlanan yarışma programlarıyla geldim hemen hemen hepsi severek izlediklerim arasındaydı 😉

------

İşte bir zamanların en popüler yarışma programı "ŞANS YOLU" :bhr:

• Harika
Bu şarkıyı duydun mu bilemem ama ben bunu aşırı seviyorum. Hem keşfettim. 1-2 sene falan oldu galiba.
------

Bu da şimdiki hali
Cok güzel şarkıdır canım ben de cok severim bu şarkısını Jale'nin tüm şarkıları güzel zaten:)
Bir de şu şarkısını dinle bu da güzeldir😉

• Harika
Reactions: Dosi
Bu konunun açılmasına Ateşböceği haricinde vesile olan nostalji sevdiğini söyleyen @Angelica @The_Erinch @Emre Ozansoy ve @Zeyno45 de olmuştu. Bir çok kişi ilgili olduğu için konuyu açmış olduk. Yorumunuzu merak ediyorum
Ben bu bölümü kategori olarak bekliyordum. :A Ama böyle de güzel olmuş, her konu tek başlık altında konuşulabilecek.

Teşekkürler. :bhr:

35026351_1749279418494797_5602227174783320064_n.jpg

• Beğendim
Reactions: 12.Adam