Nostalji Köşesi ☎️📻🪁💌

Aynen öyle az mı etiket yedik zamanında ya :) ya da ekmeğin o tarafını oyardık😉
------

Bu diziyi izleyen var mıydı aranızda😉

@Doğan @Zeyno45 @Angelica
Ben izlerdim.
------

Ne diziydi be 7 sezon falan sürmüştü sanırım ama izlemedim :A
6 sezon sürdü abla
------

Benim de öyle 😉
------

Evet yok bu dizi hiç bir yerde Show acmıyor ki arşivini bir türlü😉
------

Benim favori dizimdi tekrarlarına dahi bakardım hiç kaçırmazdım Erler film yükleyeli cok oldu ama benim pskilojim artık izlemeyi kaldırmıyor😉
atvde '2003 tekrarlarına baktınmı ben bakmazdım

• Harika
Reactions: Zeyno
Bir aralar bakkallarda satılan ekmeklerde etiket olurdu şöyle ve çocukça akılla işte, yemesi de zevkli olurdu hey gidi günler :A

ekmegin-uzerindeki-etiket_1279345.png
Sen etiketli tarafından mı koparırdın? :A

Seni neden engellediler başka bir meslek yapmamını mı istemişlerdi ondan mı ? Anladığım zaten kendinde söylemiştin aile hayatın epey sıkıntılı geçmiş
Sıkıntılı mesela çalışıp para biriktirip ev almak istedim .İzin vermediler bende çalışmıyorum.Bu kadar

• Üzücü
Reactions: AteşBöceği
Evet cok sıkıntı aslında belli bir yaşa da gelmişsiniz neden karışırlar anlamış değilim bazı aileler böyle işte:(
a2'den bahsettik orası Maraşlı konusuydu burdan devam.a2'yi sildin mi?Sen Anlat Kara deniz yoktu.Diğerleri aynı.Çocuklar Duymasın,Alemin kralı.33 oldum. keşke karışmasalardı bırakmazdım.Abim istediğini yapıyor.

• Beğendim
a2'den bahsettik orası Maraşlı konusuydu burdan devam.a2'yi sildin mi?Sen Anlat Kara deniz yoktu.Diğerleri aynı.Çocuklar Duymasın,Alemin kralı.33 oldum. keşke karışmasalardı bırakmazdım.Abim istediğini yapıyor.
sana gelince neden bu kadar üstüne düşüyorlarsa bir de yapı meselesi de

a2 duruyor ama acmıyorum hiç

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Bizim aile bana karşı otoriter var.Abime karşı yok.Demokrasi yok ayrımcılık var
Anlayabiliyorum durumunuzu cok zor
Rabbim kolaylık versin siz de kendimi gördüm birkaç sene önceki halimi ben de böyle yazardım çizerdim hep öfkemi forumlarda sonra zararını da gördğm ne bileyim yıllar geçtikçe duruldum ha moralim bozuk olduğunda yine yazarım konu gelirse yine yazarım ama eskisi gibi değilim işte😉

• Harika
Reactions: Doğan
a
Anlayabiliyorum durumunuzu cok zor
Rabbim kolaylık versin siz de kendimi gördüm birkaç sene önceki halimi ben de böyle yazardım çizerdim hep öfkemi forumlarda sonra zararını da gördğm ne bileyim yıllar geçtikçe duruldum ha moralim bozuk olduğunda yine yazarım konu gelirse yine yazarım ama eskisi gibi değilim işte😉
Her konuda nostaljide dahil fikirlerimiz aynı.Senindemi ailenle sorun vardı?Eskisi gibi değilim demiştiniz ya.Bende eskisi gibi değilim.Bende faceye yazardım.Birbirimize benziyoruz aynen her konuda.Amin saol cümlemize

• Beğendim