Kanal D 'nin eski logosu dedimya eski tv kanalları paylaşçam seviyorumBu ne?
Ben ilk defa görüyorum bunu yaKanal D 'nin eski logosu dedimya eski tv kanalları paylaşçam seviyorum
Ben çook gördüm gazetelerde.Aynı yaşlardayız ama görmen gerekBen ilk defa görüyorum bunu ya
Görüp te unutmuş ta olabilirim ama 😉Ben çook gördüm gazetelerde.Aynı yaşlardayız ama görmen gerek
Evet aynenGörüp te unutmuş ta olabilirim ama 😉
@Yiğitt has Kanal D'ci. Bakalım o hatırlıyor mu bunu
Kendisi desin
Bende Küçük Onur izledimKendisi desin
Ben küçükken Küçük İbo izlemiştim.
Bu konunun açılmasına Ateşböceği haricinde vesile olan nostalji sevdiğini söyleyen @Angelica @The_Erinch @Emre Ozansoy ve @Zeyno45 de olmuştu. Bir çok kişi ilgili olduğu için konuyu açmış olduk. Yorumunuzu merak ediyorum
------
Ateşböceği'de etiket etmiş kimse oralı olmamış bende yapayım dedimBen buranın açılmasına sevindim bugün yazacaktım ama giremedim foruma çok güzel bölüm olmuş valla
------
En sevdiğim şarkısı yaa
Ateşböceği'de etiket etmiş kimse oralı olmamış bende yapayım dedim
Kendisi desin
Ben küçükken Küçük İbo izlemiştim.
O diziyi pek bilmiyorum ama şarkısı efsaneDiyorum bugün giremedim yoksa severim kız kanal d nin youtube kanalına unutabilsem eklenmiş onu izlicem
Bir zamanlar evet. Sadece bazı sahneleri aklımda yengesi falanSen küçük ibomu izledin zeyno
Köşede kanal 6 yazıyor öyle bir kanal mı varmışEkli dosyayı görüntüle 103228 buda hangi kanal sizce