NOW No: 309 - Dizi Yorumları

Bizi satanı sileriz.
Ayrıca bizim de reklam aramızda yeni yayın dönemi tanıtımımız yayınlanabilir. Kaçırma.
Bir kere de laf arasında 19 Eylül demiştin ama fos çıktı iddian.

Kesin değil daha ama ben kaç gündür tetikteyim zaten

FOX zaten ya No: 309 ya da Bana Sevmeyi Anlat arasında verecek
Rüzgarın Kalbi, O Hayat Benim, Familya, Kördüğüm veya Hayat Sevince Güzel'in arasında da verilebilir.

Oooo Samet ve Nergis karşılaştı uzun süre sonra.

Vay Pelinsu hayini neler demiş Lale'ye? 😱

Kurtuluş bu bölümde az görünecek gibi, güzel haber.

@Forumdash sizin yeni oyuncuya laf ediyor.
Acayip salladın bu arada Emre yani şişliden duyduk sallantıyı.

Bir kere de laf arasında 19 Eylül demiştin ama fos çıktı iddian.

Rüzgarın Kalbi, O Hayat Benim, Familya, Kördüğüm veya Hayat Sevince Güzel'in arasında da verilebilir.
Genelde en çok izlenen işlerin reklam arasında veriliyor
Geçen sene Kösem fragmanı Kiralık Aşk reklam arasında verilmişti

Hahaha ne güzel sahneydi.

Doktor Onur ve Lale el eleyken o sırada bizim Onur geldi ve gördü. "Hayırdır" deyişi de baya güzeldi.
Ben olsam ağzına indirirdim o sevimsizin .ss

Bölüm fena gitmiyor, Lale çok sinir bu bölüm.

Lale doktordan mı hoşlanıyo adamın elini tutmasına izin verdi uzun uzun bakışıp gülüştüler?

Lale doktordan mı hoşlanıyo adamın elini tutmasına izin verdi uzun uzun bakışıp gülüştüler?
Yok, öyle bir düşüncesi yok.
Bizim lord Onuru seviyor ama meaafeler engel maalesef. Arkadaş olarak düşünüyor ama doktor o niyette değil.

Klasik Türk dizisi ışte. Kankisi elini öylesine tutar. Arkadaşı görür gerçek sanır falan ışte.

Bu dizi bana ilginç geliyo açtımmı sarıyo değişik bi tür.

Dizi ful reklamsız gidiyor. Reyting adına çok iyi ama tuvalete gidecem gidemiyom iki saattir.

Bölüm pek güzel değil gibi ama, o yönden dengede kalır.

Bugün kanser etti bu dizi beni ulan ndn Onura söylemiyon o ayarlardı haddini bildirirdi...

Ben olsaydım önce pelinsunun o sahte sarı saçlarını alır o duvardan o duvara atardım onu sonra kendimi ağlatarak ve üç beş bişi kendime vurarak gidip onura beni dövdü ve tehdit etti derdim .sssssssssssssssssssssssssssssssss
@EFE UYSAL @ozgur2113 @Çiğdem- @turkuazz @Billy Kane bu kız gidip onura bile söylemedi yani dövmeyi geçin Go back your home Lale .sssssssssss