Arkadaşlar İyidir. .ssAİ ne la eşeklere dizi mi yaptırdınız
ALA olabilir ama poyraz var o gün bozmadıysa poyraza devam ederim ben
Arkadaşlar İyidir. .ssAİ ne la eşeklere dizi mi yaptırdınız
ALA olabilir ama poyraz var o gün bozmadıysa poyraza devam ederim ben
ıyyy sen böyle kalite görmemişsin zaten total d de bir bir fırtına tuttu bizi var onu da tayyip amcanın örgütü vatan hainleri oynuyor diye kötülemezse tutarFOX ekranlarına kalitesizlik gelecek
Kesin değil daha ama ben kaç gündür tetikteyim zatenreklam arasında kösem tanıtım fragmanı çıkacak diyolla @Aserat @ozgur2113 @denizz19 melunlarına da duyurulurbu akşam aşk laftan anlamaz ı satsam mı@mrt-06 @Çiğdem-
Bir kere de laf arasında 19 Eylül demiştin ama fos çıktı iddian.Bizi satanı sileriz.Ayrıca bizim de reklam aramızda yeni yayın dönemi tanıtımımız yayınlanabilir. Kaçırma.
Rüzgarın Kalbi, O Hayat Benim, Familya, Kördüğüm veya Hayat Sevince Güzel'in arasında da verilebilir.Kesin değil daha ama ben kaç gündür tetikteyim zaten
FOX zaten ya No: 309 ya da Bana Sevmeyi Anlat arasında verecek
tuba 6 dizie başrol olmuş handenin 2.dizisi tuba 34 yaşında hande 22 ya da 23Tuba'ya laf edip Handeye bayılan @xemrexxx çok kuntinsin.
tuba 6 dizie başrol olmuş handenin 2.dizisi tuba 34 yaşında hande 22 ya da 23)) bir kişi eğitim almadan oyunculuğa başlarsa 30una kadar şans veririm setlerde öğrenir belki diye tuba o sınırı çoktan geçti hande için daha yol var
Genelde en çok izlenen işlerin reklam arasında veriliyorBir kere de laf arasında 19 Eylül demiştin ama fos çıktı iddian.
Rüzgarın Kalbi, O Hayat Benim, Familya, Kördüğüm veya Hayat Sevince Güzel'in arasında da verilebilir.
Neyi sallamisim hoşt.ss@Forumdash sizin yeni oyuncuya laf ediyor.Acayip salladın bu arada Emre yani şişliden duyduk sallantıyı.
Lale doktordan mı hoşlanıyo adamın elini tutmasına izin verdi uzun uzun bakışıp gülüştüler?Hahaha ne güzel sahneydi.
Doktor Onur ve Lale el eleyken o sırada bizim Onur geldi ve gördü. "Hayırdır" deyişi de baya güzeldi.Ben olsam ağzına indirirdim o sevimsizin .ss
Bölüm fena gitmiyor, Lale çok sinir bu bölüm.
Yok, öyle bir düşüncesi yok.Lale doktordan mı hoşlanıyo adamın elini tutmasına izin verdi uzun uzun bakışıp gülüştüler?
Bu dizi bana ilginç geliyo açtımmı sarıyo değişik bi tür.Yok, öyle bir düşüncesi yok.Bizim lord Onuru seviyor ama meaafeler engel maalesef. Arkadaş olarak düşünüyor ama doktor o niyette değil.
Klasik Türk dizisi ışte. Kankisi elini öylesine tutar. Arkadaşı görür gerçek sanır falan ışte.
Hande Erçelin oyunculuğu mu tartişiliyor? Ayy sus hacı tartişmaya değmez. Tartişilacaksa da sen 1-0 öndesin zaten@Forumdash sizin yeni oyuncuya laf ediyor.Acayip salladın bu arada Emre yani şişliden duyduk sallantıyı.
Yuh geldinmi gormedim 😱Dizi ful reklamsız gidiyor. Reyting adına çok iyi ama tuvalete gidecem gidemiyom iki saattir.
Bölüm pek güzel değil gibi ama, o yönden dengede kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?