Hangi Onur? Resimde iki onur var da
Lordumuz sallar tabiki sinirli olan o bu anları Lalede görecek efsane bölüm olacak haftayaHangi Onur? Resimde iki onur var da
Umarım sallar yumruğuHangi Onur? Resimde iki onur var da
Yok özel bölüm var bütün bölümlerin kolajı haftaya var.Bu akşam yeni bölüm oynayacakmı?
Haftayamı yeni bölüm bu olmadıYok özel bölüm var bütün bölümlerin kolajı haftaya var.
@sokak sanati belki kullanir bunuYazın en yüksek reytingine sahip olmamız dışında bir büyük başarımız daha var
YouTube'da ilk bölümümüz 4.5 milyon kişi tarafından izlenmiş şimdi fark ettim baya iyi bir oran ve diğer yaz dizileri zar zor 1m oluyor
Fark-ı No: 309 ailesi @EFE UYSAL @Yiğitt @cookies @turkuazz
@sokak sanati belki kullanir bunu
Alanin konusunda konusuyordunuz Haftaya zirveye oynariz reytinglerde ama fragman berbat.ssNerde kullanayım.
Tebrikler dizime. Erol ve Filiz'imin başarısı bu.
Nerde kullanayım.
Tebrikler dizime. Erol ve Filiz'imin başarısı bu.
Alanin konusunda konusuyordunuz Haftaya zirveye oynariz reytinglerde ama fragman berbat.ss
vay sen bakıyormuydun bu diziye
Aman onlar bizim özeti geçsin önce.
Aynen bakıyorum. Filiz ve Erol sahnelerini 10 kere izlemişimdır her halde .
Filiz cok itici knki Erolu haketmiyorAman onlar bizim özeti geçsin önce.
Aynen bakıyorum. Filiz ve Erol sahnelerini 10 kere izlemişimdır her halde .
Filiz cok itici knki Erolu haketmiyor
Sen oyle diyorsan oyle olsun Betül ve Yıldız ikilisini seviyorum benHayıııır. İkisi de çok tatlı. Birbirlerini bulmuşlar.
Sen oyle diyorsan oyle olsun Betül ve Yıldız ikilisini seviyorum ben
Kurtulus o Kudret degil cok itici Pelinsudan kurtulmaliyiz artik Lale ve Onuru kiskaniyor.ssYan rollerin hepsi süper. Songül tayfasıda çok iyi ama Kudretmidir ne dır büyük kızın kocası o işi bozuyor Sevmiyorum o adamı.
Onur'un tarafında herkes süper komik. Pelinsu ile Filiz atismalari süper.
Kurtulus o Kudret degil cok itici Pelinsudan kurtulmaliyiz artik Lale ve Onuru kiskaniyor.ss