Arkadaşlar İyidir. .ssAİ ne la eşeklere dizi mi yaptırdınız
ALA olabilir ama poyraz var o gün bozmadıysa poyraza devam ederim ben![]()
Arkadaşlar İyidir. .ssAİ ne la eşeklere dizi mi yaptırdınız
ALA olabilir ama poyraz var o gün bozmadıysa poyraza devam ederim ben![]()
ıyyy sen böyle kalite görmemişsin zaten total d de bir bir fırtına tuttu bizi var onu da tayyip amcanın örgütü vatan hainleri oynuyor diye kötülemezse tutarFOX ekranlarına kalitesizlik gelecek![]()
Kesin değil daha ama ben kaç gündür tetikteyim zatenreklam arasında kösem tanıtım fragmanı çıkacak diyolla @Aserat @ozgur2113 @denizz19 melunlarına da duyurulurbu akşam aşk laftan anlamaz ı satsam mı
@mrt-06 @Çiğdem-
Bir kere de laf arasında 19 Eylül demiştin ama fos çıktı iddian.Bizi satanı sileriz.Ayrıca bizim de reklam aramızda yeni yayın dönemi tanıtımımız yayınlanabilir. Kaçırma.
![]()
Rüzgarın Kalbi, O Hayat Benim, Familya, Kördüğüm veya Hayat Sevince Güzel'in arasında da verilebilir.Kesin değil daha ama ben kaç gündür tetikteyim zaten
FOX zaten ya No: 309 ya da Bana Sevmeyi Anlat arasında verecek![]()
tuba 6 dizie başrol olmuş handenin 2.dizisi tuba 34 yaşında hande 22 ya da 23Tuba'ya laf edip Handeye bayılan @xemrexxx çok kuntinsin.![]()
tuba 6 dizie başrol olmuş handenin 2.dizisi tuba 34 yaşında hande 22 ya da 23)) bir kişi eğitim almadan oyunculuğa başlarsa 30una kadar şans veririm setlerde öğrenir belki diye tuba o sınırı çoktan geçti hande için daha yol var
Genelde en çok izlenen işlerin reklam arasında veriliyorBir kere de laf arasında 19 Eylül demiştin ama fos çıktı iddian.
Rüzgarın Kalbi, O Hayat Benim, Familya, Kördüğüm veya Hayat Sevince Güzel'in arasında da verilebilir.![]()
Neyi sallamisim hoşt.ss@Forumdash sizin yeni oyuncuya laf ediyor.Acayip salladın bu arada Emre yani şişliden duyduk sallantıyı.
![]()
Lale doktordan mı hoşlanıyo adamın elini tutmasına izin verdi uzun uzun bakışıp gülüştüler?Hahaha ne güzel sahneydi.
Doktor Onur ve Lale el eleyken o sırada bizim Onur geldi ve gördü. "Hayırdır" deyişi de baya güzeldi.Ben olsam ağzına indirirdim o sevimsizin .ss
Bölüm fena gitmiyor, Lale çok sinir bu bölüm.![]()
Yok, öyle bir düşüncesi yok.Lale doktordan mı hoşlanıyo adamın elini tutmasına izin verdi uzun uzun bakışıp gülüştüler?![]()
Bu dizi bana ilginç geliyo açtımmı sarıyo değişik bi tür.Yok, öyle bir düşüncesi yok.Bizim lord Onuru seviyor ama meaafeler engel maalesef. Arkadaş olarak düşünüyor ama doktor o niyette değil.
Klasik Türk dizisi ışte. Kankisi elini öylesine tutar. Arkadaşı görür gerçek sanır falan ışte.![]()
Hande Erçelin oyunculuğu mu tartişiliyor? Ayy sus hacı tartişmaya değmez. Tartişilacaksa da sen 1-0 öndesin zaten@Forumdash sizin yeni oyuncuya laf ediyor.Acayip salladın bu arada Emre yani şişliden duyduk sallantıyı.
![]()
Yuh geldinmi gormedim 😱Dizi ful reklamsız gidiyor. Reyting adına çok iyi ama tuvalete gidecem gidemiyom iki saattir.
Bölüm pek güzel değil gibi ama, o yönden dengede kalır.