NOW No: 309 - Dizi Yorumları

Bizi satanı sileriz. :A Ayrıca bizim de reklam aramızda yeni yayın dönemi tanıtımımız yayınlanabilir. Kaçırma. :A
Bir kere de laf arasında 19 Eylül demiştin ama fos çıktı iddian. :A

Kesin değil daha ama ben kaç gündür tetikteyim zaten :A

FOX zaten ya No: 309 ya da Bana Sevmeyi Anlat arasında verecek :A
Rüzgarın Kalbi, O Hayat Benim, Familya, Kördüğüm veya Hayat Sevince Güzel'in arasında da verilebilir. :A

Tuba'ya laf edip Handeye bayılan @xemrexxx çok kuntinsin.:A
tuba 6 dizie başrol olmuş handenin 2.dizisi tuba 34 yaşında hande 22 ya da 23 :))) bir kişi eğitim almadan oyunculuğa başlarsa 30una kadar şans veririm setlerde öğrenir belki diye tuba o sınırı çoktan geçti hande için daha yol var

Vay Pelinsu hayini neler demiş Lale'ye? 😱

Kurtuluş bu bölümde az görünecek gibi, güzel haber. :Z

tuba 6 dizie başrol olmuş handenin 2.dizisi tuba 34 yaşında hande 22 ya da 23 :))) bir kişi eğitim almadan oyunculuğa başlarsa 30una kadar şans veririm setlerde öğrenir belki diye tuba o sınırı çoktan geçti hande için daha yol var

@Forumdash sizin yeni oyuncuya laf ediyor.:A Acayip salladın bu arada Emre yani şişliden duyduk sallantıyı.:A

Bir kere de laf arasında 19 Eylül demiştin ama fos çıktı iddian. :A

Rüzgarın Kalbi, O Hayat Benim, Familya, Kördüğüm veya Hayat Sevince Güzel'in arasında da verilebilir. :A
Genelde en çok izlenen işlerin reklam arasında veriliyor :A Geçen sene Kösem fragmanı Kiralık Aşk reklam arasında verilmişti :A

Hahaha ne güzel sahneydi. :A

Doktor Onur ve Lale el eleyken o sırada bizim Onur geldi ve gördü. "Hayırdır" deyişi de baya güzeldi. :Z Ben olsam ağzına indirirdim o sevimsizin .ss

Bölüm fena gitmiyor, Lale çok sinir bu bölüm. :D

Hahaha ne güzel sahneydi. :A

Doktor Onur ve Lale el eleyken o sırada bizim Onur geldi ve gördü. "Hayırdır" deyişi de baya güzeldi. :Z Ben olsam ağzına indirirdim o sevimsizin .ss

Bölüm fena gitmiyor, Lale çok sinir bu bölüm. :D
Lale doktordan mı hoşlanıyo adamın elini tutmasına izin verdi uzun uzun bakışıp gülüştüler? :D

Lale doktordan mı hoşlanıyo adamın elini tutmasına izin verdi uzun uzun bakışıp gülüştüler? :D
Yok, öyle bir düşüncesi yok. :D Bizim lord Onuru seviyor ama meaafeler engel maalesef. Arkadaş olarak düşünüyor ama doktor o niyette değil. :(

Klasik Türk dizisi ışte. Kankisi elini öylesine tutar. Arkadaşı görür gerçek sanır falan ışte. :A

Yok, öyle bir düşüncesi yok. :D Bizim lord Onuru seviyor ama meaafeler engel maalesef. Arkadaş olarak düşünüyor ama doktor o niyette değil. :(

Klasik Türk dizisi ışte. Kankisi elini öylesine tutar. Arkadaşı görür gerçek sanır falan ışte. :A
Bu dizi bana ilginç geliyo açtımmı sarıyo değişik bi tür. :A

Dizi ful reklamsız gidiyor. Reyting adına çok iyi ama tuvalete gidecem gidemiyom iki saattir. :A

Bölüm pek güzel değil gibi ama, o yönden dengede kalır.

Bugün kanser etti bu dizi beni ulan ndn Onura söylemiyon o ayarlardı haddini bildirirdi...

Ben olsaydım önce pelinsunun o sahte sarı saçlarını alır o duvardan o duvara atardım onu sonra kendimi ağlatarak ve üç beş bişi kendime vurarak gidip onura beni dövdü ve tehdit etti derdim .sssssssssssssssssssssssssssssssss
@EFE UYSAL @ozgur2113 @Çiğdem- @turkuazz @Billy Kane bu kız gidip onura bile söylemedi yani dövmeyi geçin Go back your home Lale .sssssssssss