O acidan kalsin güleriz Onur ve Lale askini itiraf edince Onurun eski sevgilisi Özge gelirAman o kızda dizinin heyecanı işte. Bence Onur ile Lale'nın arasından çıkınca dizide kalsın. Filiz, Betül ve Pelinsu iyi kavga eder.
O acidan kalsin güleriz Onur ve Lale askini itiraf edince Onurun eski sevgilisi Özge gelirAman o kızda dizinin heyecanı işte. Bence Onur ile Lale'nın arasından çıkınca dizide kalsın. Filiz, Betül ve Pelinsu iyi kavga eder.
O acidan kalsin güleriz Onur ve Lale askini itiraf edince Onurun eski sevgilisi Özge gelir
Ya evlilik sözleşmesini annene söylerim dedi ya da Onur miras için senle evlenicek demiş olabilirBölümü bitirdim. Gerçekten güzel bir bölümdü, hiç sıkmadan izlettirdi.
Son sahnede Pelinsu acaba ne dedi Laleye? Onur'un yengesi ve kuzenine ayar oldum. Pisler. Son sahnede hayır diyeceğini düsünüyorken fragmana bakınca yanıldığımı gördüm. Kız bayıldı, üstüne de senle evlenmek istemiyorum dedi.
Onur ve Lalenin sahneleri de güzeldi, gemide evlenme teklifi etmesi falan baya hoştu. Orada öpüşememesi de komediydi. Ah Lale ah öp diye yalvaracaksin.
Fragman da süper, yeni bölümü bekliyoruz.
Bence anne olayını söyledi.Ya evlilik sözleşmesini annene söylerim dedi ya da Onur miras için senle evlenicek demiş olabilir
Lalenin Doktora yaklaşmasına ne diceksin Onuru kıskandırmak için yapar kesin yineBence anne olayını söyledi.
Bu 2. fragman mı, bir tane izledim de farklıydı.Lalenin Doktora yaklaşmasına ne diceksin Onuru kıskandırmak için yapar kesin yine
Bu fragmanı gördün mü?
Onur Laleyi ordan kaçırıp aşkını itiraf etse fena olur ha Bize ters köşe yaparlar tam çok kötü gidiyor derken tersine dönebilirBu 2. fragman mı, bir tane izledim de farklıydı.
Ooo son sahne güzel, Lale orda çıkıp sen ne karşıyon falan derse vururum onu.
Zaten öyle yaparlar. Bir iyi bir kötü dengede devam ederler.Onur Laleyi ordan kaçırıp aşkını itiraf etse fena olur ha Bize ters köşe yaparlar tam çok kötü gidiyor derken tersine dönebilir
15. bölümde aşk başlamalı artık izleyici onu istiyor reytingde çok önemli izleyici çekmek için aşk lazım şu dönemde 14. bölüm kötü gibi gözüküyor 15. bölüm müko olmalıZaten öyle yaparlar. Bir iyi bir kötü dengede devam ederler.
Şu bebek falan düşsün asıl orayı merak ediyom
Eve erken gelirsem vu akşam yorumdayım.
reklam arasında kösem tanıtım fragmanı çıkacak diyolla @Aserat @ozgur2113 @denizz19 melunlarına da duyurulur bu akşam aşk laftan anlamaz ı satsam mı @mrt-06 @Çiğdem-Eve erken gelirsem vu akşam yorumdayım.
Bizi satanı sileriz. Ayrıca bizim de reklam aramızda yeni yayın dönemi tanıtımımız yayınlanabilir. Kaçırma.reklam arasında kösem tanıtım fragmanı çıkacak diyolla @Aserat @ozgur2113 @denizz19 melunlarına da duyurulur bu akşam aşk laftan anlamaz ı satsam mı @mrt-06 @Çiğdem-
napayım la sizin yayın dönemini bir idk var ona da sevmediğim 2 isim gelmiş.ssBizi satanı sileriz. Ayrıca bizim de reklam aramızda yeni yayın dönemi tanıtımımız yayınlanabilir. Kaçırma.
İDE, İçerde, ALA, Aİ hepsini izliyorsun daha ne yapıcan. Benden çok izliyorsun.napayım la sizin yayın dönemini bir idk var ona da sevmediğim 2 isim gelmiş.ss
Aİ ne la eşeklere dizi mi yaptırdınızİDE, İçerde, ALA, Aİ hepsini izliyorsun daha ne yapıcan. Benden çok izliyorsun.
FOX ekranlarına kalitesizlik gelecekreklam arasında kösem tanıtım fragmanı çıkacak diyolla @Aserat @ozgur2113 @denizz19 melunlarına da duyurulur bu akşam aşk laftan anlamaz ı satsam mı @mrt-06 @Çiğdem-