ertuğrulum geldiğinde rezil edecez bu diziyi ayoll kra sevdalar falanda gelince bu dizi b gurubunda 4-5 alacak bizde ab gurubunda 13 bazen 15 ben olsam utancımdan ayrılırım diziden
ertuğrulum geldiğinde rezil edecez bu diziyi ayoll kra sevdalar falanda gelince bu dizi b gurubunda 4-5 alacak bizde ab gurubunda 13 bazen 15 ben olsam utancımdan ayrılırım diziden
Çilek Kokusundada böyleymiş galiba aşk yokmuş ondan erken final yapmış 14. bölümde aşksız olacak.sssBölümü izlemeden izlemem.
Zaten imzalandi, balon çok inaniyorsun
balon ço kderkenBölümü izlemeden izlemem.
Zaten imzalandi, balon çok inaniyorsun
Çknin senaryosu yoktu bunun gibiÇilek Kokusundada böyleymiş galiba aşk yokmuş ondan erken final yapmış 14. bölümde aşksız olacak.sss
Balon haberlere çok inanıyorsun demek istemiştim.balon ço kderken
onlar gerçkler sadece senin işine gelmiyorBalon haberlere çok inanıyorsun demek istemiştim.
Sonuçları görüyoruz ışte begenmedigin ucankus ve ranini doğruları yazar ve soyker her zaman. Ha bir de Yiğit.onlar gerçkler sadece senin işine gelmiyor
ay hoştSonuçları görüyoruz ışte begenmedigin ucankus ve ranini doğruları yazar ve soyker her zaman. Ha bir de Yiğit.
Şükrü nebu diziye bayılıyorum. Özellikle yan karakterler süper. Erol ile Filiz ve Betül üçlüsü. Pelinsu ile Filiz sahneleri. Yan karakterler çok güzel oturmuş gerçekten. Yolu açık olsun dizinin.
Şükrü Yavrucukta şahane.Songül karakteri ile çok iyi gidiyor. Böyle bir rolde hayal etmiyordum Ebe kadını. Süper bir oyuncu.aha Hem anne hem çılgın dul bir kadın rolü çok dozunda.
Şükrü ne
Hahaha yine ben yine senin hatalarını yakalamakOna mı takıldın.ss Sumru yazdım T9 şükrü yapmış.ss
Korktum lan bu nasıl tip? Ciddi diyorum çok çirkin görünüyor.
Eski fotolarından buldum Adam hep stil değiştirmiş Bölümü ne zaman izllicenKorktum lan bu nasıl tip? Ciddi diyorum çok çirkin görünüyor.
Bu gece Yüksek Sosyete bakarım, yarın da müsait olursam buna bakarım. Müsait olmasam da bu hafta içinde garanti izlerim.Eski fotolarından buldum Adam hep stil değiştirmiş Bölümü ne zaman izllicen
Tm söylemedim sen alışmışsın sakalsız haline adamın bir anda farklı görünüşünü atınca korkunç gelmesi normalBu gece Yüksek Sosyete bakarım, yarın da müsait olursam buna bakarım. Müsait olmasam da bu hafta içinde garanti izlerim.