NOW No: 309 - Dizi Yorumları

Bölüm süperdi açık ara en iyi bölümdü haftaya çok daha heyecanlı :Z

Yazı No:309 ile açtık, No:309 ile kapıyoruz. :D

Aşk Laftan Anlamaz'ı yarın izlerim. :)

Onur ve Lale cok tatli ve çok iyi çift oldular net :D

Aslında kalite olarak Kanal D dizisine daha çok benziyor da işte, Kanal D'm istemedi. :A
Düğün is coming 😱

Ama o piss Pelinsu bir şey yapabilir .ss

Allah bildiği gibi yapsın dün son sahneyi 3 defa başa sardılar nasıl öpüştüklerini saniyesi saniyesine hatırlıyorum :F

Bölümü izlemeye başladım, yarım saati geçti. Gayet iyi gidiyor, çeyizler geldi :D Uzun yorumu dizi bitince yaparım.

Bölümü bitirdim. Yine güzel ve komedi dolu bir bölüm oldu. Son sahne de süperdi. :bhr:

İlk sahnede Lale'nin "Oğlum doktor olsun." dedikten sonra Onur'un tepkisi çok güzeldi. :F Onur'un kısa da sürse havuz sahnesi iyiydi :bhr:

Kurtuluş da bölümde yine çokça vardı mübarek. Kızını sinemaya götürmüş "O kadar para verdim, gülmiyim mi?" Dediği sahne komediydi. Adam haklı ama. :F

Erol ve Filiz'in doktor Onur'un yanındaki hareketleri ve lafları da komediydi. Çok komedi çiftler gerçekten. :A

Son sahne süperdi, tam tartışma çıkacağı sırada Onur Lale'nin dudaklarına yapıştı. Cevabı sert oldu. :F

Yeni bölüm fragmanı da güzel, merakla bekliyoruz. :Z

Bölümü bitirdim. Yine güzel ve komedi dolu bir bölüm oldu. Son sahne de süperdi. :bhr:

İlk sahnede Lale'nin "Oğlum doktor olsun." dedikten sonra Onur'un tepkisi çok güzeldi. :F Onur'un kısa da sürse havuz sahnesi iyiydi :bhr:

Kurtuluş da bölümde yine çokça vardı mübarek. Kızını sinemaya götürmüş "O kadar para verdim, gülmiyim mi?" Dediği sahne komediydi. Adam haklı ama. :F

Erol ve Filiz'in doktor Onur'un yanındaki hareketleri ve lafları da komediydi. Çok komedi çiftler gerçekten. :A

Son sahne süperdi, tam tartışma çıkacağı sırada Onur Lale'nin dudaklarına yapıştı. Cevabı sert oldu. :F

Yeni bölüm fragmanı da güzel, merakla bekliyoruz. :Z
Lalenin yuzu neden asik sence fragmanda :A