Benim de sevdiğim bir karakter, baya güldürüyor beni.Filiz'i çok seviyorum ya oh my god
Hamile çıkıyor.
Benim de sevdiğim bir karakter, baya güldürüyor beni.Filiz'i çok seviyorum ya oh my god
Evet fragmanda görmüştümBenim de sevdiğim bir karakter, baya güldürüyor beni.
Hamile çıkıyor.
Şimdi her şeyi canı çekecek, 4x kilo gelecek.Evet fragmanda görmüştüm
Ay senin şu Yusuf yüzünden Demet ve Furkan'ın hiç yakın sahnesi olmuyormuş.ss
Ahan da öğrendiŞimdi her şeyi canı çekecek, 4x kilo gelecek.
Aman Yusuf da kocaman adam, ne öyle ergenler gibi. Hiç sevmem öyle hareketleri. Sevgilisinin işi oyunculuk, tabi ki öpüşecek de edecek de yani.
Bunların çocuğu da kesin erkek olacak.Ahan da öğrendi
Valla fanlar Demet ve Furkan selfie bile atmıyor diye isyanda
İkiz olsunBunların çocuğu da kesin erkek olacak.
Songül teyzem bu işe el atsın.
Filiz'den dördüz falan bile gelebilir, her şey beklerim o kadından.İkiz olsun
Kurtuluş yine işgal ediyor bölümü.ss Seviyorum baya karakteri ama abartıyorlar bazen.ss
İvet Eröl çift çizgi çıktı diyor filizimFiliz'den dördüz falan bile gelebilir, her şey beklerim o kadından.
He ya Kurtuluş'u çok öne atıyorlar, ben sıkılıyorum onun sahnelerinden.
Fragmana ohaa dedimBölüm bitti sonunda, reklamı sıktı artık. Fragmanlardan daha hoş görünüyordu ve eğlenceli olacağa benziyordu. Pek bir şey olmadı bence, sıkılmadım izlerken ama dediğim gibi durgundu.
@ozgur2113 fragmanı gördün mü, dediğin gibi çocuklar ikiz çıkıyor. 😱
Onur ve Lale sonunda öpüşüyor, ay bu günleri de gördük @EFE UYSAL
Bence ikiz diyecekler, doğum sırasında arkadan 1-2 tane daha gelecek. Hissediyorum.Fragmana ohaa dedim
Ben dedim ikiz çıkar diye
Onur nasıl öpüyor ama
Ay Filiz'den her şeyi beklerim benBence ikiz diyecekler, doğum sırasında arkadan 1-2 tane daha gelecek. Hissediyorum.
'Çilek Kokusu' dizisinde Yusuf Çim de aynı bu şekilde Demet'i öpmüştü. Hatta olayın üzerine kızı yedi falan demişlerdi. Aynı öyle öpüyor.
Asıl ben orjinalindeki gibi bebek düşerse yıkılırımBence ikiz diyecekler, doğum sırasında arkadan 1-2 tane daha gelecek. Hissediyorum.
'Çilek Kokusu' dizisinde Yusuf Çim de aynı bu şekilde Demet'i öpmüştü. Hatta olayın üzerine kızı yedi falan demişlerdi. Aynı öyle öpüyor.
Aboo düşüyor mu bebek? 😱Asıl ben orjinalindeki gibi bebek düşerse yıkılırım