NOW No: 309 - Dizi Yorumları

Evet fragmanda görmüştüm :F

Ay senin şu Yusuf yüzünden Demet ve Furkan'ın hiç yakın sahnesi olmuyormuş.ss
Şimdi her şeyi canı çekecek, 4x kilo gelecek. :F

Aman Yusuf da kocaman adam, ne öyle ergenler gibi. Hiç sevmem öyle hareketleri. Sevgilisinin işi oyunculuk, tabi ki öpüşecek de edecek de yani. :D

Şimdi her şeyi canı çekecek, 4x kilo gelecek. :F

Aman Yusuf da kocaman adam, ne öyle ergenler gibi. Hiç sevmem öyle hareketleri. Sevgilisinin işi oyunculuk, tabi ki öpüşecek de edecek de yani. :D
Ahan da öğrendi :F

Valla fanlar Demet ve Furkan selfie bile atmıyor diye isyanda :A

Aboo bu hiç olmadı, Nergis ve Samet ayrıldı. 😱

@EFE UYSAL biz neler düşlüyorduk, tepe taklak olduk. :D Nergis uzun süre affetmez bence. :(

Kına gecemiz an itibariyle başladı. :D

Yıldız garibim kaldı fakirlerin içinde, kadın boğazlarda kınalar düşünüyordu. Hayalleriyle oynadınız. :F

Bölüm bitti sonunda, reklamı sıktı artık. Fragmanlardan daha hoş görünüyordu ve eğlenceli olacağa benziyordu. Pek bir şey olmadı bence, sıkılmadım izlerken ama dediğim gibi durgundu.

@ozgur2113 fragmanı gördün mü, dediğin gibi çocuklar ikiz çıkıyor. 😱 :F

Onur ve Lale sonunda öpüşüyor, ay bu günleri de gördük @EFE UYSAL :Z

Bölüm bitti sonunda, reklamı sıktı artık. Fragmanlardan daha hoş görünüyordu ve eğlenceli olacağa benziyordu. Pek bir şey olmadı bence, sıkılmadım izlerken ama dediğim gibi durgundu.

@ozgur2113 fragmanı gördün mü, dediğin gibi çocuklar ikiz çıkıyor. 😱 :F

Onur ve Lale sonunda öpüşüyor, ay bu günleri de gördük @EFE UYSAL :Z
Fragmana ohaa dedim :bhr:

Ben dedim ikiz çıkar diye :F

Onur nasıl öpüyor ama :A

Fragmana ohaa dedim :bhr:

Ben dedim ikiz çıkar diye :F

Onur nasıl öpüyor ama :A
Bence ikiz diyecekler, doğum sırasında arkadan 1-2 tane daha gelecek. Hissediyorum. :F

'Çilek Kokusu' dizisinde Yusuf Çim de aynı bu şekilde Demet'i öpmüştü. Hatta olayın üzerine kızı yedi falan demişlerdi. Aynı öyle öpüyor. :F

Bence ikiz diyecekler, doğum sırasında arkadan 1-2 tane daha gelecek. Hissediyorum. :F

'Çilek Kokusu' dizisinde Yusuf Çim de aynı bu şekilde Demet'i öpmüştü. Hatta olayın üzerine kızı yedi falan demişlerdi. Aynı öyle öpüyor. :F
Ay Filiz'den her şeyi beklerim ben :F

Valla cidden yer gibi öptü Lord'umuz :A

Asıl ben orjinalindeki gibi bebek düşerse yıkılırım :T:

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar