Şu an orjinaline birebir gitmiyolar düşmeyebilir ki inşallah düşürtmez senaristler .ss
Tabisi lalenin kazada kaybediyomuş orjinalindeki saftirik kız
Şu an orjinaline birebir gitmiyolar düşmeyebilir ki inşallah düşürtmez senaristler .ss
Bence düşer, senaryoya ivme gelir. Bu şekilde nereye gidecek sonuçta?Şu an orjinaline birebir gitmiyolar düşmeyebilir ki inşallah düşürtmez senaristler .ss
Tabisi lalenin kazada kaybediyomuş orjinalindeki saftirik kız
Olabilir arabanın alınması da buna işaret benceBence düşer, senaryoya ivme gelir. Bu şekilde nereye gidecek sonuçta?
Orjinalinde Lale'nin bebeği düşüyormuş ve bu olaylardan sonra daha da bağlanıyormuş Lale ve Onur
Efso oldu hic beklemiyordum sok oldum haftaya muthiss olacak baya yakistilar Onur yapisti kizaBölüm bitti sonunda, reklamı sıktı artık. Fragmanlardan daha hoş görünüyordu ve eğlenceli olacağa benziyordu. Pek bir şey olmadı bence, sıkılmadım izlerken ama dediğim gibi durgundu.
@ozgur2113 fragmanı gördün mü, dediğin gibi çocuklar ikiz çıkıyor. 😱
Onur ve Lale sonunda öpüşüyor, ay bu günleri de gördük @EFE UYSAL
Sözde yoruma gelecektin.Efso oldu hic beklemiyordum sok oldum haftaya muthiss olacak baya yakistilar Onur yapisti kiza
Misafirlikteydik orda zor izledimSözde yoruma gelecektin.
Aman sanki geçtiğimiz haftalarda yoruma geliyor da bahaneye bak.Misafirlikteydik orda zor izledim
Geliyordum dizinin ilk 1 saati bitinceAman sanki geçtiğimiz haftalarda yoruma geliyor da bahaneye bak.
Konuya resim ekledim, nasıl olmuş?Geliyordum dizinin ilk 1 saati bitince
Faruk Turgut abimin bir bildiği vardır, inanıyorum ben.@Yiğitt ALA 3 fragman veriyor 1 haftada biz 1 fragmana maruz kalıyoruz ayıptır günahtır 8 reyting boşunamı
Faruk abimiz bizi üzüyor ama bir bildiği vardır tabi büyüğümüz saygı duymalıyızFaruk Turgut abimin bir bildiği vardır, inanıyorum ben.
Aslında kalite olarak Kanal D dizisine daha çok benziyor da işte, Kanal D'm istemedi.
Büyük yem kaçtı desene ne güzel her hafta lider haftanın birincisi olarak hava atardınAslında kalite olarak Kanal D dizisine daha çok benziyor da işte, Kanal D'm istemedi.