NOW No: 309 - Dizi Yorumları

Bu Filiz de zayflayacak da biz de göreceğiz. Kadın bir gün koştu, diyete girdi akşama makarna, köfte diye tutturdu. :F Neyseki evdekiler tüm dolabı boşaltmış, makarnaları saklamış. :A

3. parttayım, güzel gidiyor şu anda bölüm. :D
Yeni geldim eve izle bakalim komik sahneler bitmek bilmiyor :A

Pelinsu'nun sahtekarlığı bizimkilerin yemeğini böldü, hastayım diye Onur'u çağırdı gittiği geceliğini giydi. Pis yılan. :T:

Canım da akşam akşam lahmacun/şalgam suyu çekti. Lale mideye indirdi hepsini. :(

Buray'ın meşhur şarkısı ''Sen Sevda Mısın'' şimdi de No:309'da çalıyor. Geçen yıl Çilek Kokusu'nda tanımıştık. :( Vay be zaman ne çabuk geçiyor.

Bölümü dün gece bitirecektim, zaten 10 dakika kalmıştı ama elektrikler gidince kaldı öyle. Neyse kalkar kalmaz son 10 dakikayı da izleyip bölümü bitirdim. :D Bence güzel bölümdü yine, sıkılmadan izledim.

Babaanneleri de onların evine yerleşme kararı aldı, asıl eğlence şimdi başlıyor. :Z

Bölümü dün gece bitirecektim, zaten 10 dakika kalmıştı ama elektrikler gidince kaldı öyle. Neyse kalkar kalmaz son 10 dakikayı da izleyip bölümü bitirdim. :D Bence güzel bölümdü yine, sıkılmadan izledim.

Babaanneleri de onların evine yerleşme kararı aldı, asıl eğlence şimdi başlıyor. :Z
Fragman bombe :A :A

Reklama girdi. :D

Bölüm çok iyi gidiyor, baya komik de. Bizimkiler gelinlik/abiye bakım işinde. Onur'un annesinin 'çay bahçesi' olayına tepkisi güzeldi, bu Songül de saf mı ya sosyeteyi mahallenin çay bahçesine götürüyor. :F

Dizi, ikinci kez reklama girdi. @EFE UYSAL bırak beni yalnız? :T:

Onur ve Lale'nin o hamilelik programı mıdır nedir orada yaşadıkları güzeldi, bir de albüm doldurması çıktı başımıza. :D

Songül'ün kocası da yakında ekibe dahil olacak gibi.