NOW No: 309 - Dizi Yorumları

Bölümü izlemeye başlıyorum, 2.5 saat süresi var maşallah. Akşama biter. :F

Bölümü bitirdim. Gerçekten güzel bir bölümdü, hiç sıkmadan izlettirdi. :D

Son sahnede Pelinsu acaba ne dedi Laleye? Onur'un yengesi ve kuzenine ayar oldum. Pisler. :T: Son sahnede hayır diyeceğini düsünüyorken fragmana bakınca yanıldığımı gördüm. Kız bayıldı, üstüne de senle evlenmek istemiyorum dedi. :(

Onur ve Lalenin sahneleri de güzeldi, gemide evlenme teklifi etmesi falan baya hoştu. Orada öpüşememesi de komediydi. Ah Lale ah öp diye yalvaracaksin. :A

Fragman da süper, yeni bölümü bekliyoruz. :D

Bölümü bitirdim. Gerçekten güzel bir bölümdü, hiç sıkmadan izlettirdi. :D

Son sahnede Pelinsu acaba ne dedi Laleye? Onur'un yengesi ve kuzenine ayar oldum. Pisler. :T: Son sahnede hayır diyeceğini düsünüyorken fragmana bakınca yanıldığımı gördüm. Kız bayıldı, üstüne de senle evlenmek istemiyorum dedi. :(

Onur ve Lalenin sahneleri de güzeldi, gemide evlenme teklifi etmesi falan baya hoştu. Orada öpüşememesi de komediydi. Ah Lale ah öp diye yalvaracaksin. :A

Fragman da süper, yeni bölümü bekliyoruz. :D
Ya evlilik sözleşmesini annene söylerim dedi ya da Onur miras için senle evlenicek demiş olabilir :A

Zaten öyle yaparlar. Bir iyi bir kötü dengede devam ederler. :A

Şu bebek falan düşsün asıl orayı merak ediyom :A
15. bölümde aşk başlamalı artık izleyici onu istiyor reytingde çok önemli izleyici çekmek için aşk lazım şu dönemde 14. bölüm kötü gibi gözüküyor 15. bölüm müko olmalı :A