Nebahat Çehre Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zenginliğin garanti gibi konuşuyosun. Sanırım dolgun bir dizi teklifi almış
Ayy dersin bize Game Of The Trones'de oynadın alt tarafı STV dizisi ne gibi kritik farklı bir sahne olacak.
formumuzdan bir dizi starı çıakrdık yeni dizilerini bekliyoruz sen onlardada demezsing erçi hangisi sen oldunu

Araplardan teklif geldi evet.
@xemrexxx krize girer artık.
Zenginliğin garanti gibi konuşuyosun. Sanırım dolgun bir dizi teklifi almış
harun sakladıkça aklıma hüdaverdi diye bir film vardı o geliyor ayoll .A

Ben bombayı patlatayım o zaman Harun Kanal 7'deki Elif dizisine transfer oldu, STV'den level atladı bir sonraki adım ise TRT1.

Candan öte dizisini çok severek izliyordum ve oradaki rolüde iyiydi

Yavaş yavaş yükseleceğiz Allah'ın izniyle.
hhahaha aaa flash tv ye düşmediği sürece sorun yok bence televizyon dünyasının kötü yolu orası sonucta
@Harunnn60
Arap diyor ama, yükske seviyeden giriş yapıyor piyasaya.

Giriş değil de geri dönüş
İnanmayacaksın ama Elif Latin Amerika'ya bile satıldı Araplar da izliyordur.

Bu arada bir itiraf da benden gelsin ben de bir çocuk programına katılmıştım küçükken.

Bu arada bir itiraf da benden gelsin ben de bir çocuk programına katılmıştım küçükken.
Ben de Tolga Abi'yi aramıştım çocukken. Ama katılamamıştım

çocuktan al haberimi
Çıkar o görüntüleri bakalım
Hayır saçma sapan bir programdı hatta TRT GAP'ta yayınlandığı için TRT4 dönüşümlü yayınından dolayı evdekiler izleyememişti.

Alkışlayın diyorlardı biz de alkışlıyorduk soru sorun diyorlardı soruyorduk her şey çok sahteydi.

Melih onlar hep telefon tuzağı faturayı patlatıyordu.

Çıkar o görüntüleri bakalım

2009 da birkaç defa televizyona çıkmıştım bende sokak roportajlarında

Senin ünlülük çabuk söndü. Hemen de itiraf ettin, bak @Harunnn60 a, kaç gündür peşinde süründürüyor bizi

2009 da birkaç defa televizyona çıkmıştım bende sokak roportajlarında
Bu ne arkadaş? Komplekse girdim resmen, ben nasıl çıkmam televizyona hiç ya 😡

Senin ünlülük çabuk söndü. Hemen de itiraf ettin, bak @Harunnn60 a, kaç gündür peşinde süründürüyor bizi

Bu ne arkadaş? Komplekse girdim resmen, ben nasıl çıkmam televizyona hiç ya 😡
@XanTier i kamera çekememiştirki koca bir gövde şeklinde çıkmıstır kellesi görünmüyordur
Bir bomba daha o zaman Behzat Ç'de de arkada gözüktüm.
@Harunnn60

Meloş Kızılay AVM'nin oralarda dolan ben hep bir muhabir görüyorum genel de Show-Fox-Beyaz TV oluyor.

@XanTier i kamera çekememiştirki koca bir gövde şeklinde çıkmıstır kellesi görünmüyordur
Bir kere ankete denk geldim ben de. Kamera yoktu, onun yüzünden otobüs kaçırmıştım. Ne biçim anılarım var benim ya. Bi size bak bi de bana

Bir bomba daha o zaman Behzat Ç'de de arkada gözüktüm.
@Harunnn60

Meloş Kızılay AVM'nin oralarda dolan ben hep bir muhabir görüyorum genel de Show-Fox-Beyaz TV oluyor.
Kızılay'a ölüm kalım meselesi olmadığı sürece adımımı atmıyorum. İğreniyorum oradan