Kapatalım şu konuyu. Yeni projelere odaklanalım.Zorlama bence millet göreceğini gördü.
Evet gececi ekip toplandığımıza göre senin diziye geri dönelim kaçıncı bölümde oynadın demiştik en son. @XanTier
Kapatalım şu konuyu. Yeni projelere odaklanalım.Zorlama bence millet göreceğini gördü.
Evet gececi ekip toplandığımıza göre senin diziye geri dönelim kaçıncı bölümde oynadın demiştik en son. @XanTier
@Harunnn60 kaçar şimdi ayıp sahnemi çekti diyecem ama yaşı küçük acaba tokat falanmı yiyor dizide @XanTierZorlama bence millet göreceğini gördü.
Kapatalım şu konuyu. Yeni projelere odaklanalım.
Şuan çok mantıklı geldi bu teori bana.@Harunnn60 kaçar şimdi ayıp sahnemi çekti diyecem ama yaşı küçük acaba tokat falanmı yiyor dizide @XanTier
@Harunnn60 kaçar şimdi ayıp sahnemi çekti diyecem ama yaşı küçük acaba tokat falanmı yiyor dizide @XanTier
Yoo hiçte öyle bir şey olmadı.Şuan çok mantıklı geldi bu teori bana.
Sen söylemedikçe gizem daha da artacak ve teoriler de artacak.Yoo hiçte öyle bir şey olmadı.
Bunu yapıcaz canım@XanTier i benle @Harunnn60 proje buluş yapıyor diyorduk ama sen oto sanayisi olu ondan ancak diyordun @mrt-06
Mutevazılıktan dolayı olduğuna inanmıyorum @Harunnn60 Utandığı bi şeyler var
Deminki tokat teorini affettirecek bir mesaj yazdın.
hhahah aa bilmiyorum ama şöyle konusunu açsa bölümünü sahnesini koysa hatta o sahneyi ben keser biçerim forumca eğlensek @Harunnn60Mutevazılıktan dolayı olduğuna inanmıyorum @Harunnn60 Utandığı bi şeyler var
Belki bir gün bizi kırmaz ve açar.hhahah aa bilmiyorum ama şöyle konusunu açsa bölümünü sahnesini koysa hatta o sahneyi ben keser biçerim forumca eğlensek @Harunnn60
Mutevazılıktan dolayı olduğuna inanmıyorum @Harunnn60 Utandığı bi şeyler var
hhahah aa bilmiyorum ama şöyle konusunu açsa bölümünü sahnesini koysa hatta o sahneyi ben keser biçerim forumca eğlensek @Harunnn60
Hiçte bile en iyi sahnelerde rol aldım. Şimdi ip ucu veremeyeceğim ama kritik sahnelerde rol aldım diyelim.Deminki tokat teorini affettirecek bir mesaj yazdın.
Evet, bence ısrar edince ikna olur. Ama yine kaçtı sanırımhhahah aa bilmiyorum ama şöyle konusunu açsa bölümünü sahnesini koysa hatta o sahneyi ben keser biçerim forumca eğlensek @Harunnn60
Evet, bence ısrar edince ikna olur. Ama yine kaçtı sanırım
Hiçte bile en iyi sahnelerde rol aldım. Şimdi ip ucu veremeyeceğim ama kritik sahnelerde rol aldım diyelim.
harun sakladıkça aklıma hüdaverdi diye bir film vardı o geliyor ayoll .ABelki bir gün bizi kırmaz ve açar.
Hiçte bile en iyi sahnelerde rol aldım. Şimdi ip ucu veremeyeceğim ama kritik sahnelerde rol aldım diyelim.
Evet, bence ısrar edince ikna olur. Ama yine kaçtı sanırım
Ayy dersin bize Game Of The Trones'de oynadın alt tarafı STV dizisi ne gibi kritik farklı bir sahne olacak.hhahah aa bilmiyorum ama şöyle konusunu açsa bölümünü sahnesini koysa hatta o sahneyi ben keser biçerim forumca eğlensek @Harunnn60
Ne kadar gizemli bir insan
Hepinizi bu hayattan kurtarıcam. @xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @Çiğdem-Ne kadar gizemli bir insan
Zenginliğin garanti gibi konuşuyosun. Sanırım dolgun bir dizi teklifi almış
Araplardan teklif geldi evet. @xemrexxx krize girer artık.Zenginliğin garanti gibi konuşuyosun. Sanırım dolgun bir dizi teklifi almış