Nebahat Çehre Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir kere ankete denk geldim ben de. Kamera yoktu, onun yüzünden otobüs kaçırmıştım. Ne biçim anılarım var benim ya. Bi size bak bi de bana :T::T:

Kızılay'a ölüm kalım meselesi olmadığı sürece adımımı atmıyorum. İğreniyorum oradan :F
Eskiden ben de iğrenirdim ama şimdi dolaşmak hoşuma gidiyor ben Ulus'tan korkuyorum asıl, aman Yarabbi GORA'daki atık kent gibi. :A

Bir kere ankete denk geldim ben de. Kamera yoktu, onun yüzünden otobüs kaçırmıştım. Ne biçim anılarım var benim ya. Bi size bak bi de bana :T::T:

Kızılay'a ölüm kalım meselesi olmadığı sürece adımımı atmıyorum. İğreniyorum oradan :F
Bir bomba daha o zaman Behzat Ç'de de arkada gözüktüm. :A @Harunnn60

Meloş Kızılay AVM'nin oralarda dolan ben hep bir muhabir görüyorum genel de Show-Fox-Beyaz TV oluyor. :A
Heyy allahım araştırsak daha neler çıkacak :A
yaa aklıma @batuhankaralar geldi her hafta bir dizide oynuyorum diyor ama sahnesini göstermiyor :A :A :A

Eskiden ben de iğrenirdim ama şimdi dolaşmak hoşuma gidiyor ben Ulus'tan korkuyorum asıl, aman Yarabbi GORA'daki atık kent gibi. :A
Kızılay'ı sadece gece seviyorum. 11 12 gibi kimse olmuyor o zaman nefis iştye :A
Ulus'u da sadece gece, ışıl ışıl :Z

İnşallah da hani benim bildiğim bu arabaların içi küçük oluyor o yüzden demiştim. :A Belki yarışa sokarlar seni belli olmaz hayal etmek bedava. :F
Küçük zaten, minicik adamlar pilot oluyor hep :A
Yarışa soksalar iyi, ama çok ağırım ben. Şöyle 60 kg olmak lazım boydan ziyade :A