Nebahat Çehre Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zenginliğin garanti gibi konuşuyosun. Sanırım dolgun bir dizi teklifi almış :A:A
Hepinizi bu hayattan kurtarıcam. :A @xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @Çiğdem- :A
CynButJXUAAh7TZ.jpg
Ayy dersin bize Game Of The Trones'de oynadın alt tarafı STV dizisi ne gibi kritik farklı bir sahne olacak. :A
formumuzdan bir dizi starı çıakrdık yeni dizilerini bekliyoruz sen onlardada demezsing erçi hangisi sen oldunu :A :A :A

Araplardan teklif geldi evet. :A @xemrexxx krize girer artık. :A
Zenginliğin garanti gibi konuşuyosun. Sanırım dolgun bir dizi teklifi almış :A:A
harun sakladıkça aklıma hüdaverdi diye bir film vardı o geliyor ayoll .A :A :A
yesilcam-in-hudaverdi-si-bakin-simdi-ne-halde_71841_b.jpg
Ben bombayı patlatayım o zaman Harun Kanal 7'deki Elif dizisine transfer oldu, STV'den level atladı bir sonraki adım ise TRT1. :A

Candan öte dizisini çok severek izliyordum ve oradaki rolüde iyiydi :love1:

Yavaş yavaş yükseleceğiz Allah'ın izniyle. :A :A
hhahaha aaa flash tv ye düşmediği sürece sorun yok bence televizyon dünyasının kötü yolu orası sonucta :A :A :A @Harunnn60
Arap diyor ama, yükske seviyeden giriş yapıyor piyasaya. :A
Giriş değil de geri dönüş :A:A
İnanmayacaksın ama Elif Latin Amerika'ya bile satıldı Araplar da izliyordur. :A

Bu arada bir itiraf da benden gelsin ben de bir çocuk programına katılmıştım küçükken. :A

Bu arada bir itiraf da benden gelsin ben de bir çocuk programına katılmıştım küçükken. :A
Ben de Tolga Abi'yi aramıştım çocukken. Ama katılamamıştım :T:

çocuktan al haberimi :A
Çıkar o görüntüleri bakalım :A
Hayır saçma sapan bir programdı hatta TRT GAP'ta yayınlandığı için TRT4 dönüşümlü yayınından dolayı evdekiler izleyememişti. :F

Alkışlayın diyorlardı biz de alkışlıyorduk soru sorun diyorlardı soruyorduk her şey çok sahteydi. :A

Melih onlar hep telefon tuzağı faturayı patlatıyordu. :A

Çıkar o görüntüleri bakalım :A

2009 da birkaç defa televizyona çıkmıştım bende sokak roportajlarında :A :A :A

Hayır saçma sapan bir programdı hatta TRT GAP'ta yayınlandığı için TRT4 dönüşümlü yayınından dolayı evdekiler izleyememişti. :F

Alkışlayın diyorlardı biz de alkışlıyorduk soru sorun diyorlardı soruyorduk her şey çok sahteydi. :A

Melih onlar hep telefon tuzağı faturayı patlatıyordu. :A
Senin ünlülük çabuk söndü. Hemen de itiraf ettin, bak @Harunnn60 a, kaç gündür peşinde süründürüyor bizi :A:A

2009 da birkaç defa televizyona çıkmıştım bende sokak roportajlarında :A :A :A
Bu ne arkadaş? Komplekse girdim resmen, ben nasıl çıkmam televizyona hiç ya 😡

Senin ünlülük çabuk söndü. Hemen de itiraf ettin, bak @Harunnn60 a, kaç gündür peşinde süründürüyor bizi :A:A

Bu ne arkadaş? Komplekse girdim resmen, ben nasıl çıkmam televizyona hiç ya 😡
@XanTier i kamera çekememiştirki koca bir gövde şeklinde çıkmıstır kellesi görünmüyordur :A :A :A
Bir bomba daha o zaman Behzat Ç'de de arkada gözüktüm. :A @Harunnn60

Meloş Kızılay AVM'nin oralarda dolan ben hep bir muhabir görüyorum genel de Show-Fox-Beyaz TV oluyor. :A

@XanTier i kamera çekememiştirki koca bir gövde şeklinde çıkmıstır kellesi görünmüyordur :A :A :A
Bir kere ankete denk geldim ben de. Kamera yoktu, onun yüzünden otobüs kaçırmıştım. Ne biçim anılarım var benim ya. Bi size bak bi de bana :T::T:

Bir bomba daha o zaman Behzat Ç'de de arkada gözüktüm. :A @Harunnn60

Meloş Kızılay AVM'nin oralarda dolan ben hep bir muhabir görüyorum genel de Show-Fox-Beyaz TV oluyor. :A
Kızılay'a ölüm kalım meselesi olmadığı sürece adımımı atmıyorum. İğreniyorum oradan :F