Kapatalım şu konuyu.Zorlama bence millet göreceğini gördü.
Evet gececi ekip toplandığımıza göre senin diziye geri dönelim kaçıncı bölümde oynadın demiştik en son.@XanTier
Kapatalım şu konuyu.Zorlama bence millet göreceğini gördü.
Evet gececi ekip toplandığımıza göre senin diziye geri dönelim kaçıncı bölümde oynadın demiştik en son.@XanTier
@Harunnn60 kaçar şimdiZorlama bence millet göreceğini gördü.
Kapatalım şu konuyu.Yeni projelere odaklanalım.
![]()
Şuan çok mantıklı geldi bu teori bana.@Harunnn60 kaçar şimdiayıp sahnemi çekti diyecem ama yaşı küçük acaba tokat falanmı yiyor dizide
![]()
![]()
@XanTier
@Harunnn60 kaçar şimdiayıp sahnemi çekti diyecem ama yaşı küçük acaba tokat falanmı yiyor dizide
![]()
![]()
@XanTier
Yoo hiçte öyle bir şey olmadı.Şuan çok mantıklı geldi bu teori bana.![]()
Sen söylemedikçe gizem daha da artacak ve teoriler de artacak.Yoo hiçte öyle bir şey olmadı.![]()
Bunu yapıcaz canım@XanTier i benle @Harunnn60 proje buluş yapıyor diyorduk ama sen oto sanayisi olu ondan ancak diyordun @mrt-06![]()
![]()
![]()
Mutevazılıktan dolayı olduğuna inanmıyorum
Deminki tokat teorini affettirecek bir mesaj yazdın.![]()
hhahah aa bilmiyorum ama şöyle konusunu açsa bölümünü sahnesini koysa hatta o sahneyi ben keser biçerim forumca eğlensek @Harunnn60
Belki bir gün bizi kırmaz ve açar.hhahah aa bilmiyorum ama şöyle konusunu açsa bölümünü sahnesini koysa hatta o sahneyi ben keser biçerim forumca eğlensek @Harunnn60![]()
![]()
![]()
hhahah aa bilmiyorum ama şöyle konusunu açsa bölümünü sahnesini koysa hatta o sahneyi ben keser biçerim forumca eğlensek @Harunnn60![]()
![]()
![]()
Hiçte bile en iyi sahnelerde rol aldım.Deminki tokat teorini affettirecek bir mesaj yazdın.![]()
Evet, bence ısrar edince ikna olur. Ama yine kaçtı sanırımhhahah aa bilmiyorum ama şöyle konusunu açsa bölümünü sahnesini koysa hatta o sahneyi ben keser biçerim forumca eğlensek @Harunnn60![]()
![]()
![]()
Evet, bence ısrar edince ikna olur. Ama yine kaçtı sanırım![]()
Hiçte bile en iyi sahnelerde rol aldım.Şimdi ip ucu veremeyeceğim ama kritik sahnelerde rol aldım diyelim.
![]()
harun sakladıkça aklıma hüdaverdi diye bir film vardı o geliyor ayoll .ABelki bir gün bizi kırmaz ve açar.![]()
Hiçte bile en iyi sahnelerde rol aldım.Şimdi ip ucu veremeyeceğim ama kritik sahnelerde rol aldım diyelim.
![]()
Evet, bence ısrar edince ikna olur. Ama yine kaçtı sanırım![]()
Ayy dersin bize Game Of The Trones'de oynadın alt tarafı STV dizisi ne gibi kritik farklı bir sahne olacak.hhahah aa bilmiyorum ama şöyle konusunu açsa bölümünü sahnesini koysa hatta o sahneyi ben keser biçerim forumca eğlensek @Harunnn60![]()
![]()
![]()
Ne kadar gizemli bir insan
Hepinizi bu hayattan kurtarıcam.Ne kadar gizemli bir insan![]()
Zenginliğin garanti gibi konuşuyosun. Sanırım dolgun bir dizi teklifi almış
Araplardan teklif geldi evet.Zenginliğin garanti gibi konuşuyosun. Sanırım dolgun bir dizi teklifi almış![]()