Canan Karatay hocamızla bir görüşme ayarlayalım o zaman sana şu lahmacun diyetinden yapsın.Küçük zaten, minicik adamlar pilot oluyor hep
Yarışa soksalar iyi, ama çok ağırım ben. Şöyle 60 kg olmak lazım boydan ziyade
Canan Karatay hocamızla bir görüşme ayarlayalım o zaman sana şu lahmacun diyetinden yapsın.Küçük zaten, minicik adamlar pilot oluyor hep
Yarışa soksalar iyi, ama çok ağırım ben. Şöyle 60 kg olmak lazım boydan ziyade
Bugün duble iskender yedim. Ne diyetinden bahsediyorsun?Canan Karatay hocamızla bir görüşme ayarlayalım o zaman sana şu lahmacun diyetinden yapsın.
Onun da diyeti var merak etme Tavuk İskender. Hiç denedin mi?Bugün duble iskender yedim. Ne diyetinden bahsediyorsun?
Asla. Damak zevkimi asla da bozmam. Hem tavuk yerine tereyağsız ve sossuz yemek daha iyi olur benceOnun da diyeti var merak etme Tavuk İskender. Hiç denedin mi?
Değişik bir şey ya iskenderin aynısı gibi gözüküyor ama soslu tavuk gibi tadı. Fakir insanlar işte damak zevkini bozabiliyor bazen Meloş daha doğrusu çoğunlukla.Asla. Damak zevkimi asla da bozmam. Hem tavuk yerine tereyağsız ve sossuz yemek daha iyi olur bence
Fakir olsam da boğazımdan kısmıyorum. Duble iskender + sos + tereyağı ile yaklaşık 1500 kalori olsa da afiyetle ve gönül rahatlığıyla yedimDeğişik bir şey ya iskenderin aynısı gibi gözüküyor ama soslu tavuk gibi tadı. Fakir insanlar işte damak zevkini bozabiliyor bazen Meloş daha doğrusu çoğunlukla.
Iyy zaten ona tadı veren tereyağ asıl. .ss
3 Haneler bayram etmiştir.Fakir olsam da boğazımdan kısmıyorum. Duble iskender + sos + tereyağı ile yaklaşık 1500 kalori olsa da afiyetle ve gönül rahatlığıyla yedim
Pişmanlık yaşayacağım zaten, son 2-3 ayda epey bir kilo aldım.3 Haneler bayram etmiştir.
Genc ecünnülerden iyidir