Evet öyle birisin.![]()
Yeni bir şarkıcıyla dönene kadar ozaman yineHadi ben Bi An Gel ile elendim sen Parti Kur Oy Vereyim’i hangi akla hizmet kullandın o hafta hala anlamış değilim.
Aşk olsun ben öyle biri miyim... @kerem
Evet öyle birisin.![]()
Yeni bir şarkıcıyla dönene kadar ozaman yineHadi ben Bi An Gel ile elendim sen Parti Kur Oy Vereyim’i hangi akla hizmet kullandın o hafta hala anlamış değilim.
Aşk olsun ben öyle biri miyim... @kerem
Oan üzülmüştüm ama şuan hatırlayıp gülüyorumİftira![]()
Olsun @MasacRE e inat oldum deİstediğin kadar bu cümleyi kur dediğin şey asla gerçek olmayacak.Altı üstü 3 puan verdim ne abarttın be Çiko...
![]()
Genelde şarkıyı Şebo coveri olarak biliyorlar ama Müslüm coverlediBen de kendime Müslüm'cü demem açıkçası.Ama Şebnem Ferah şarkıyı nasıl yorumlamış ona bakarız elbet ve puanımızı sanatsal koşullar gereğince veririz her daim...
![]()
@batuhankaralar Bir soyuyordu herifini sende tam puanları veriyordun bee 😱 😱 😱Ben ayrım yapmamŞarkıya göre oy veriyorum
![]()
Büyük final sonucu pazartesiye geliyor ama şampiyona güllü kupasını verecen için stüdyoda olmalısınYok yok![]()
İyi ki elendi, en büyük rakibimdi.@dreamy Bu şarkıyı bana gösterdiğinde kafasına avize geçirmiş çatlak kadını çek gözümden demiştim![]()
![]()
Dinlemedi elenmişti
![]()
![]()
@Billy Kane
Herkes rengini buluyor @dreamy a Şebo yakıştı geçte olsa rengini bulduİyi ki elendi, en büyük rakibimdi.![]()
@batuhankaralar ben olmasam yine eleniyordu başlarda ama yolu yarılayıp elendi en azından.Herkes rengini buluyor @dreamy a Şebo yakıştı geçte olsa rengini buldu![]()
![]()
@batuhankaralar a yakısmıyordu oda tuhaf çıplak herifiyle rengini buldu
![]()
Pazartesi Vartolu izledinden gelmek istemiyor ama @serhatt kupa töreninde başkan olarak olması gerektinden kaçısı yok
@batuhankaralar Bence iyi yarıştı iyi yerlere geldi kaçıp gitti forumdan ama onun normal halı o sonra dönüyor işte bumerang gibi@batuhankaralar ben olmasam yine eleniyordu başlarda ama yolu yarılayıp elendi en azından.![]()
Yapama inş.
kuru iftira
pazartesi olursa ben yokumBüyük final sonucu pazartesiye geliyor ama şampiyona güllü kupasını verecen için stüdyoda olmalısın![]()
![]()
@kerem kaçırmasın seni
![]()
şansınıza küsün