Ben kimleri batırmadım ki Gülşen'le yine iyi derece elde etmişim.
Senin ecünnülerden Merve Özbey Simge gibi sevdiğim kadın şarkıcılardan şuan yenilerdenBen kimleri batırmadım ki Gülşen'le yine iyi derece elde etmişim.Ama en iyi derecem Ayşe Hatun'laydı 3-4 hafta zirvede olup çekilmiştim.
![]()
Tamam yeni sezon Merve'yleyim o zaman.Senin ecünnülerden Merve Özbey Simge gibi sevdiğim kadın şarkıcılardan şuan yenilerden![]()
![]()
![]()
Silbastanda seçen olmadından alınabiliyorTamam yeni sezon Merve'yleyim o zaman.![]()
İstediğin kadar bu cümleyi kur dediğin şey asla gerçek olmayacak.@MasacRE @Maskeli Fedai Gibi kıskanclınızdan elediniz şarkıya bakmadanEn azından gideryak @MEnes Mustici yaptık
![]()
![]()
![]()
Ben de kendime Müslüm'cü demem açıkçası.Şarkın zaten kusursuz ama @MEnes @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai ve bir kaç üye daha var Müslüm babayla kıyaslayıp tekme atmazlar umarım![]()
![]()
![]()
Ben ayrım yapmamHer yarışmacının bir destekçisi var diyorum @ozgur2113 ün sen değilmisin![]()
![]()
Yoksa dikenmi atacaksın ona
![]()
Yok yokCuma dizisiz en boş günüm seninde kıytırık dizin yoktur herhalde sonuclar ozaman![]()
Milleti şimdiden heyecanlandırttın.Her şartta yarısıcan sen zatenO bir düşünce zaten büyük hitimalle böyle olur yine ama o zaana daha çok var tabi ama klasik formatda sunarız yine zaten büyük ihtimal kafalar çok karışmasın
![]()
İftira
Evet öyle birisin.Hadi ben Bi An Gel ile elendim sen Parti Kur Oy Vereyim’i hangi akla hizmet kullandın o hafta hala anlamış değilim.
Aşk olsun ben öyle biri miyim... @kerem
Gülsen'i sampiyon yapamadiniz ya...Bak bak nasılda gaz veriyorçocuk benim Gülşen'le yarıştığımı bile bilmiyor @dreamy e söyledi beceriksiz diye.
![]()
Yoo, ben sen degilim kafama avize kurayim.
@dreamy Bu şarkıyı bana gösterdiğinde kafasına avize geçirmiş çatlak kadını çek gözümden demiştimYoo, ben sen degilim kafama avize kurayim.
![]()