Pazartesi YASAK ELMA daha önemliPazartesi Vartolu izledinden gelmek istemiyor ama @serhatt kupa töreninde başkan olarak olması gerektinden kaçısı yok![]()
![]()
![]()
Pazartesi YASAK ELMA daha önemliPazartesi Vartolu izledinden gelmek istemiyor ama @serhatt kupa töreninde başkan olarak olması gerektinden kaçısı yok![]()
![]()
![]()
hiç işim olmaz
Yabancı dizi kültürün gelişsin seni fantastik dizilerime bulastırayımhiç işim olmaz![]()
halimden gayet memnunumKafa dinliyorsunuz işte ne güzel bu günleri biz hortlayınca arıcaksınız![]()
![]()
![]()
Eksik olsun lazım değilYabancı dizi kültürün gelişsin seni fantastik dizilerime bulastırayım![]()
![]()
![]()
pazartesi olursa ben yokum![]()
Sorumlulukların var başkan olarakPazartesi YASAK ELMA daha önemli![]()
Ben fazlası ile yerine getirdim biraz da diğer başkanlar yapsın
Elmanı diğer hafta yersin o kaçmıyor ama bizim yarışma kaçıyor bitecekBen fazlası ile yerine getirdim biraz da diğer başkanlar yapsınYa da siz başka gün yapın banane
![]()
Ben fazlası ile yerine getirdim biraz da diğer başkanlar yapsınYa da siz başka gün yapın banane
![]()
O bence vartolu izliyor utandından söyleyemiyorHemen youtube'a yükleniyor oradan izlersin.![]()
Gute nacht.Oy görevlerinde iletilmesi gerekenleri ilettim @kerem yarın sonuclarda görüşürüz @Yiğitt @dreamy @ozgur2113 tekrardan başarılar sen yine oyununu kurmuşsundur![]()
![]()
![]()
Akşam merakla beklemedeyiz.Oy görevlerinde iletilmesi gerekenleri ilettim @kerem yarın sonuclarda görüşürüz @Yiğitt @dreamy @ozgur2113 tekrardan başarılar sen yine oyununu kurmuşsundur![]()
![]()
![]()
cehennemin dibinde