Gülşeni forum sevmiyor 3 kere yarıştı üçünde de olmadı @Billy Kane ve @dreamy den ne özelliğin varda ben şampiyon yaparım diyorsun ayollBeceriksiz zaten Gülşen onun elinde heba oldu, ben kullansam onuda şampiyon yapmıştım.![]()
Gülşeni forum sevmiyor 3 kere yarıştı üçünde de olmadı @Billy Kane ve @dreamy den ne özelliğin varda ben şampiyon yaparım diyorsun ayollBeceriksiz zaten Gülşen onun elinde heba oldu, ben kullansam onuda şampiyon yapmıştım.![]()
Bir iki istisna dısında şampiyonlukların çoğunun puanlar ilan ediyor bizde heyecanlı sunmak için plan yapıyoruzBenimde 5 puanlık avantajım vardı, dediğin gibi özellikle Buray'la Yıldız arasındaki fark 4 oya denk düşüyor. O yüzden finalde şampiyonu garanti etmiş oluyor o fark.![]()
Gülşeni forum sevmiyor 3 kere yarıştı üçünde de olmadı @Billy Kane ve @dreamy den ne özelliğin varda ben şampiyon yaparım diyorsun ayoll![]()
![]()
![]()
Sen gelecek sezon benim elime ver, gör bakalım forum seviyor mu sevmiyor mu?Benim albümümde de bangır bangır albümüyle cengo batırmıştı ordada heryerden tekme yiyor kadın@kerem @Billy Kane @dreamy
O geçti hep aynıları yarırısrsa ne şeyi kalıyorSen gelecek sezon benim elime ver, gör bakalım forum seviyor mu sevmiyor mu?![]()
İyi aklımda 3 isim var şimdiden özelden yazıp yerimi ayarlayayım diyorum.O geçti hep aynıları yarırısrsa ne şeyi kalıyorMesala Tarkan şuan boşta ama @Maskeli Fedai 2 sezon batırınca millet Tarkanı seçmiyor boşta oldu halde öyle tuhaf bir yerdeyiz
![]()
![]()
![]()
Ben en son MS de 2015 de yarıştımİyi aklımda 3 isim var şimdiden özelden yazıp yerimi ayarlayayım diyorum.
Keşke bu sezon sende yarışsaydın. Hep sunucu olmak da sıkıcı.![]()
Ben değişiklik kuralda bile sevmiyorum biliyorsun ama 10.sezona sadece 1 sezonluk formatı değiştirmekle birlikte aklımda çok değişik bişi var senle yarışma bitince konusuruz belki yine aynı formatla devam ederiz ama sadece 1 sezonluk olabilirmi tabi tepki durumlarını çözemiyorum ama yarışma bitince düşüncemi söylerim en azından sanaİyi aklımda 3 isim var şimdiden özelden yazıp yerimi ayarlayayım diyorum.
Keşke bu sezon sende yarışsaydın. Hep sunucu olmak da sıkıcı.![]()
İyi yeniden yarış şampiyonluk için o zaman.Ben en son MS de 2015 de yarıştım![]()
![]()
1 tane finalim var Burcuyla ordada ben puan farkıyla zaten çıkmadan elenmiştik
![]()
![]()
![]()
İyi yaz bana konuşuruz, 1 sezonluk değişiklik yapabiliriz 10. sezona özel. Oman sonra aynı şekilde eskisi gibi devam ederiz zaten.Ben değişiklik kuralda bile sevmiyorum biliyorsun ama 10.sezona sadece 1 sezonluk formatı değiştirmekle birlikte aklımda çok değişik bişi var senle yarışma bitince konusuruz belki yine aynı formatla devam ederiz ama sadece 1 sezonluk olabilirmi tabi tepki durumlarını çözemiyorum ama yarışma bitince düşüncemi söylerim en azından sana![]()
Oradakı tek amacım final görmekti çünkü şampiyonluk puanlarla şansım yoktu zaten finaldeİyi yeniden yarış şampiyonluk için o zaman.
Burcu'yla Hande'ye yenilmen üzdü.![]()
Zaten o her sezon olacak bşi değilİyi yaz bana konuşuruz, 1 sezonluk değişiklik yapabiliriz 10. sezona özel. Oman sonra aynı şekilde eskisi gibi devam ederiz zaten.![]()
Yine de rezalet, şimdi olsa Burcu kazanır.Oradakı tek amacım final görmekti çünkü şampiyonluk puanlarla şansım yoktu zaten finalde![]()
![]()
Serdarla Bully Handeyi eleyebilseydi yarı finalde ozaman olabilirdi
![]()
Evet bakalım beğenecek miyim, format güzelse yarışırım. Aslında ruh halime bağlı, benim için hava hoş. Jüri olup puanlamak en güzeli.Zaten o her sezon olacak bşi değil10.sezona özel olabilirmi diye düşünüyorum yarışmayı farklı şekilde sunacaz
Sen olumlu yada olumsuz gelecek tepkiyi zaten tahmin edersin sonucta yarışmacı olarak sende
![]()
![]()
![]()
Gülşen finale oynardıda ikimizde doğru parçaları kullanmadık. @dreamyGülşeni forum sevmiyor 3 kere yarıştı üçünde de olmadı @Billy Kane ve @dreamy den ne özelliğin varda ben şampiyon yaparım diyorsun ayoll![]()
![]()
![]()
Hadi kolay gelsin Bully oylarını oylayınca iletirim cicili bicili rüyalarBen kaçıyorum. Yarın 8'de işbaşı yapmalıyım. Final hakkında bir gelişme olursa özelden yazarsın. İyi geceler.@Çiğdem
Her şartta yarısıcan sen zatenEvet bakalım beğenecek miyim, format güzelse yarışırım. Aslında ruh halime bağlı, benim için hava hoş. Jüri olup puanlamak en güzeli.![]()
Bak bak nasılda gaz veriyor