eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon Yarı Final

Beceriksiz zaten Gülşen onun elinde heba oldu, ben kullansam onuda şampiyon yapmıştım. :A
Gülşeni forum sevmiyor 3 kere yarıştı üçünde de olmadı @Billy Kane ve @dreamy den ne özelliğin varda ben şampiyon yaparım diyorsun ayoll :A :A :A

Benimde 5 puanlık avantajım vardı, dediğin gibi özellikle Buray'la Yıldız arasındaki fark 4 oya denk düşüyor. O yüzden finalde şampiyonu garanti etmiş oluyor o fark. :A
Bir iki istisna dısında şampiyonlukların çoğunun puanlar ilan ediyor bizde heyecanlı sunmak için plan yapıyoruz :F

Puanı topla şampiyon ol zaten sana şampiyonluğu veriyor yanı yarışmana gerek kalmadan şampiyonluk dısındada önemli bşi yok zaten :A :A :A

• Harika
Reactions: kerem
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Sen gelecek sezon benim elime ver, gör bakalım forum seviyor mu sevmiyor mu? :A
O geçti hep aynıları yarırısrsa ne şeyi kalıyor :A Mesala Tarkan şuan boşta ama @Maskeli Fedai 2 sezon batırınca millet Tarkanı seçmiyor boşta oldu halde öyle tuhaf bir yerdeyiz :A :A :A

O geçti hep aynıları yarırısrsa ne şeyi kalıyor :A Mesala Tarkan şuan boşta ama @Maskeli Fedai 2 sezon batırınca millet Tarkanı seçmiyor boşta oldu halde öyle tuhaf bir yerdeyiz :A :A :A
İyi aklımda 3 isim var şimdiden özelden yazıp yerimi ayarlayayım diyorum. :A

Keşke bu sezon sende yarışsaydın. Hep sunucu olmak da sıkıcı. :A

• Güldürdün

Ben en son MS de 2015 de yarıştım :F :F :F 1 tane finalim var Burcuyla ordada ben puan farkıyla zaten çıkmadan elenmiştik :A :A :A

Ben değişiklik kuralda bile sevmiyorum biliyorsun ama 10.sezona sadece 1 sezonluk formatı değiştirmekle birlikte aklımda çok değişik bişi var senle yarışma bitince konusuruz belki yine aynı formatla devam ederiz ama sadece 1 sezonluk olabilirmi tabi tepki durumlarını çözemiyorum ama yarışma bitince düşüncemi söylerim en azından sana :A

• Beğendim
Ben değişiklik kuralda bile sevmiyorum biliyorsun ama 10.sezona sadece 1 sezonluk formatı değiştirmekle birlikte aklımda çok değişik bişi var senle yarışma bitince konusuruz belki yine aynı formatla devam ederiz ama sadece 1 sezonluk olabilirmi tabi tepki durumlarını çözemiyorum ama yarışma bitince düşüncemi söylerim en azından sana :A
İyi yaz bana konuşuruz, 1 sezonluk değişiklik yapabiliriz 10. sezona özel. Oman sonra aynı şekilde eskisi gibi devam ederiz zaten. :A

• Harika
İyi yaz bana konuşuruz, 1 sezonluk değişiklik yapabiliriz 10. sezona özel. Oman sonra aynı şekilde eskisi gibi devam ederiz zaten. :A
Zaten o her sezon olacak bşi değil :F 10.sezona özel olabilirmi diye düşünüyorum yarışmayı farklı şekilde sunacaz :F Sen olumlu yada olumsuz gelecek tepkiyi zaten tahmin edersin sonucta yarışmacı olarak sende :A :A :A

• Güldürdün
Zaten o her sezon olacak bşi değil :F 10.sezona özel olabilirmi diye düşünüyorum yarışmayı farklı şekilde sunacaz :F Sen olumlu yada olumsuz gelecek tepkiyi zaten tahmin edersin sonucta yarışmacı olarak sende :A :A :A
Evet bakalım beğenecek miyim, format güzelse yarışırım. Aslında ruh halime bağlı, benim için hava hoş. Jüri olup puanlamak en güzeli. :F

• Güldürdün
Ben kaçıyorum. Yarın 8'de işbaşı yapmalıyım. Final hakkında bir gelişme olursa özelden yazarsın. İyi geceler. :Z @Çiğdem

• Harika
Evet bakalım beğenecek miyim, format güzelse yarışırım. Aslında ruh halime bağlı, benim için hava hoş. Jüri olup puanlamak en güzeli. :F
Her şartta yarısıcan sen zaten :A O bir düşünce zaten büyük hitimalle böyle olur yine ama o zaana daha çok var tabi ama klasik formatda sunarız yine zaten büyük ihtimal kafalar çok karışmasın :A

• Güldürdün