Evet öyle birisin.
Yeni bir şarkıcıyla dönene kadar ozaman yineHadi ben Bi An Gel ile elendim sen Parti Kur Oy Vereyim’i hangi akla hizmet kullandın o hafta hala anlamış değilim.
Aşk olsun ben öyle biri miyim... @kerem
Evet öyle birisin.
Yeni bir şarkıcıyla dönene kadar ozaman yineHadi ben Bi An Gel ile elendim sen Parti Kur Oy Vereyim’i hangi akla hizmet kullandın o hafta hala anlamış değilim.
Aşk olsun ben öyle biri miyim... @kerem
Oan üzülmüştüm ama şuan hatırlayıp gülüyorumİftira
Olsun @MasacRE e inat oldum deİstediğin kadar bu cümleyi kur dediğin şey asla gerçek olmayacak. Altı üstü 3 puan verdim ne abarttın be Çiko...
Genelde şarkıyı Şebo coveri olarak biliyorlar ama Müslüm coverledi Gerçi şarkı isminden kaybediyor @dreamy a bir oklava vurma zamanı gelmişti @DarkLegenD @MasacRE @kerem @Maskeli FedaiBen de kendime Müslüm'cü demem açıkçası. Ama Şebnem Ferah şarkıyı nasıl yorumlamış ona bakarız elbet ve puanımızı sanatsal koşullar gereğince veririz her daim...
@batuhankaralar Bir soyuyordu herifini sende tam puanları veriyordun bee 😱 😱 😱Ben ayrım yapmam Şarkıya göre oy veriyorum
Büyük final sonucu pazartesiye geliyor ama şampiyona güllü kupasını verecen için stüdyoda olmalısın @kerem kaçırmasın seniYok yok
İyi ki elendi, en büyük rakibimdi.@dreamy Bu şarkıyı bana gösterdiğinde kafasına avize geçirmiş çatlak kadını çek gözümden demiştim Dinlemedi elenmişti @Billy Kane
@Bully de gelse artık, özledik.
Herkes rengini buluyor @dreamy a Şebo yakıştı geçte olsa rengini buldu @batuhankaralar a yakısmıyordu oda tuhaf çıplak herifiyle rengini bulduİyi ki elendi, en büyük rakibimdi.
@batuhankaralar ben olmasam yine eleniyordu başlarda ama yolu yarılayıp elendi en azından.Herkes rengini buluyor @dreamy a Şebo yakıştı geçte olsa rengini buldu @batuhankaralar a yakısmıyordu oda tuhaf çıplak herifiyle rengini buldu
Pazartesi Vartolu izledinden gelmek istemiyor ama @serhatt kupa töreninde başkan olarak olması gerektinden kaçısı yok
@batuhankaralar Bence iyi yarıştı iyi yerlere geldi kaçıp gitti forumdan ama onun normal halı o sonra dönüyor işte bumerang gibi@batuhankaralar ben olmasam yine eleniyordu başlarda ama yolu yarılayıp elendi en azından.
Yapama inş.
kuru iftira
pazartesi olursa ben yokumBüyük final sonucu pazartesiye geliyor ama şampiyona güllü kupasını verecen için stüdyoda olmalısın @kerem kaçırmasın seni
şansınıza küsün