Aaa bunlar böyle yaptığı bazı haltları şarhoştum hatırlamıyorum diye kıvırırlar gifinde de oldu gibi @dreamy
Aaa bunlar böyle yaptığı bazı haltları şarhoştum hatırlamıyorum diye kıvırırlar gifinde de oldu gibi @dreamy
Anlarsın yaMillet uyumaya gidiyor bu saatde ne işi 😱 😱 😱
Şimdide kulaklarım ağrıyor kadının sesinden dinleyemiyorum diyorBu.Mesajın olduğu konuya gidin anlarsınız
Ama Barışta gittiecünnüden kurtulduk
Desterenin 13.Bölüme kadar sabrını ölçmeye çalıştimForum iyice yoldan çıkmış 😱 😱 😱
destere protesto etmişti seni vampirle dolaba sokuncaDesterenin 13.Bölüme kadar sabrını ölçmeye çalıştim
Romantik komedi yazarken
Merak i tutacaksın seyircide
Eline emeğine sağlık hiç kolay birşey yapmıyorsun en zahmetli bir şeyi tatilini fedakarlık ettin ve sonuclarımızıda mükemmel şekilde sundun ve yine mükemmel bir sunum bizleri bekliyor olucak@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Hazirana kadar rahatsın
Ben seviyorum o sarkiyi ama riskli olanilir belki. @Yiğitt Cabuk Olalim Askim ve Yürü Anca Gidersin'i cok erken harcadi maalesef.Aaa bu şarkıya baktımda @xemrexxx elenme potasında kalmış, geçen haftadan sonra bir risk daha kaldırma bence başka bir şarkıyla değiştir derim @Yiğitt@kerem
Yine proje albümünden parlayan bir şarkıdan Buz Kırağı olabilir bence
1)Rihanna-538
2)Yalın-462
3)Sezen Aksu-456
3)Tarkan-456
5)Sertab Erener-453
6)Ahmet Kaya-444
7)Barış Manço-438
8)Mustafa Ceceli-435
9)Mustafa Sandal-431
10)Hande Yener-429
11)Şebnem Ferah-426
12)Demet Akalın-424
13)Sıla-423
14)Göksel-388
15)Gülşen-374
16)Teoman-369
17)Seksendört-355
18)Katy Perry-351
19)Yıldız Tilbe-307
20)Murat Boz-290
21)Atiye-235
Wunderbar, wunderbar, wunderbar.Bu haftaki parçamız Şebnem Ferah’ın en iyilerinden “Yalnız” oluyor. Başarılar herkese.
0.47~2.10
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Nasıl gitmiş diye az önce baktım ve @Yiğitt geçen haftanında etkisiyle değiştirse bence iyi olur bir düşünsün forum pek kredi tanımıyor malum hemen al aşağı etmeye çalısıyor azıcık düşük geleniBen seviyorum o sarkiyi ama riskli olanilir belki. @Yiğitt Cabuk Olalim Askim ve Yürü Anca Gidersin'i cok erken harcadi maalesef.
Bence 1-2 aya anca olur, öyle böyle oyalarsin bizi.100 Tane şikayet kayıtı oluşturdum her gün müşteri hizmetlerini arıyorum tek dedikleri şey bekleyin ve yarın olacak ama yarın olunca yine yarın olacak@xemrexxx @serhatt @Harunnn60 @mrt-06
Yine yarın olacak diye bekliyorumSonuclar zaten cumartesi açıklanacak eğer düzelmezse pazar bekler pazartesiye düzelirse ben düzelmezse az bakarız, aa inş hafta sonundan önce olur umuduyla bakıyorum artık ama Allah sonumuzu hayır eylesin bakalım@Tolstoyevski @MasacRE @xBUGRAx @Ahmed @MayısKralı @dreamy @ozgur2113 @pompy
Tövbe de kafayı sıyırırım 😱 😱 😱Bence 1-2 aya anca olur, öyle böyle oyalarsin bizi.
2 tane sampiyon adayim kaldi, onlardan biri de Yildiz Tilbe. Eger o da elenirse sezonu iptal ederiz zaten.Nasıl gitmiş diye az önce baktım ve @Yiğitt geçen haftanında etkisiyle değiştirse bence iyi olur bir düşünsün forum pek kredi tanımıyor malum hemen al aşağı etmeye çalısıyor azıcık düşük geleni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?