Tatil bitmek üzere vizelerim basliyor, ikisini bir arada yürütemem maalesef.@Çiğdem hallolsa artık, kız kaç haftadır ne çekti. Sen de olmasan bayağı ara vermiş olacaktı...
Tatil bitmek üzere vizelerim basliyor, ikisini bir arada yürütemem maalesef.@Çiğdem hallolsa artık, kız kaç haftadır ne çekti. Sen de olmasan bayağı ara vermiş olacaktı...
kız bu hala yarışmada mı 😱 best modela katılıcam ben de şansım var benceBu hafta “Kehanet” albümünün en sevilen şarkılarından olan “Kabahat Bende” ile geliyoruz.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Şarkım kötü mü be terbiyesizHanginize 1 puan versem. @denizz19 @ozgur2113
Çatlamaya devam et, dimdik karşındayım.kız bu hala yarışmada mı 😱 best modela katılıcam ben de şansım var bence
Suratımı nereden biliyon 😱Çatlamaya devam et, dimdik karşındayım.
Kim alsın seni be best modela suratsız şey.
Bilirim ben. Hem bilmesem bile tahmin etmek zor olmamalı nemrut şey seni.Suratımı nereden biliyon 😱
Bilirim ben. Hem bilmesem bile tahmin etmek zor olmamalı nemrut şey seni.
İlahi bir gücün el atması lazımdı Oğuzhan Koç'un geleceğine. Doğru seçim.Kümede kalma savaşımıza bu hafta "Takdir-i İlahi" ile devam ediyoruz.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Recabı özelden bana atmalısın. Yoksa -5 ceza puanı alınıyor.Kümede kalma savaşımıza bu hafta "Takdir-i İlahi" ile devam ediyoruz.
Haydi bakalım yine başladıkBu hafta “Kehanet” albümünün en sevilen şarkılarından olan “Kabahat Bende” ile geliyoruz.
Bu şarkı isimleriyle totem yapıyor sanırım bu adam öyle öyle elenmiyorBu hafta yine çok güzel hareketli bir şarkı ile devam ediyoruz. Bu hafta "UÇURUM" diyoruz. Herkese başarılar.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @MayısKralı @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Son 5 haftalık şarkı listemde bulunuyordu hep benim , inş yerine düşündüğünle patlamazsınÖncelikle verdiği yüksek oylarla geçen hafta yarışmaya devam etmemizi sağlayan herkese teşekkürler.
Bu hafta milli takımımızın kazandığı tarihi Fransa başarısı üzerine milli takımla özdeşleşen efsane bir şarkıyla karşınızdayız. Dillere pelesenk olan, en büyük Mustafa Sandal hitlerinden: Pazara Kadar
(2002 Dünya Kupasıyla hazırlanan klip versiyonunu da aşağıdan izleyerek o günlere yolculuk etmenizi öneririm.)
1.55 - 3.25
Milli Takım Klibi:
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @MayısKralı @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Neye başladık kız, bu senenin en çok dinlenen şarkılarından.Haydi bakalım yine başladık
Aaa bu şarkıya baktımda @xemrexxx elenme potasında kalmış, geçen haftadan sonra bir risk daha kaldırma bence başka bir şarkıyla değiştir derim @Yiğitt @keremYine bir efsaneyle karşınızdayız... Yıldız Tilbe'nin en çok dinlenen şarkılarından biri olan ''Ben Senin Var Ya'' ile karşınızdayız. 2008 yılında çıkan 'Güzel' albümünde yer alan şarkı çıktığı yıla da damgasını vurmuştu. Tüm arkadaşlara başarılar, bol şans.
''Bırak bu işleri hadi dostum
O hikâyelere ben çok tokum
Benim yolum belli, amacım var, umutlarım var
Sende senin taşıdığın art niyetlerin var''
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @MayısKralı @batuhankaralar @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Benim dediğim çıkarHaydi bakalım yine başladık
@kerem in siyah boncuklarıNeye başladık kız, bu senenin en çok dinlenen şarkılarından.
Nolacak benim durumum sen bilirsinBenim dediğim çıkar
Irlandaya giden lanetlenmez
@MayısKralı nin yarışmasını
Kaldırdıktan sonra
Hep bana ters davrandı milli şef
@Çiğdem terslik çıkar demistim
Ama ben bunu beklemiyordum
@kerem @Çiğdem
Neye başladık kız, bu senenin en çok dinlenen şarkılarından.