Gidip zıbarsana senNe yazsa dizilerde görüyoruz
Gidip zıbarsana senNe yazsa dizilerde görüyoruz
Kafayı yiyecem az kaldı @xemrexxx Büyüleri tuttu galibakız iyice arap saçına döndü desene
Aboneliği iptal ettir başka kullanKafayı yiyecem az kaldı @xemrexxx Büyüleri tuttu galiba
Mayısta sözleşme bitiyormuş zaten ceza parasını isterler 300 lerden başlar sanırım Ama bittinde bunlarla devam etmeyecemAboneliği iptal ettir başka kullan
Hahahaha sen yokken çok şey değişti
@serhatt yine gürültülü, başım şişti vs. der kesin buna da. Geçen haftakinden sakin ama yine de sert bir şarkı sayılabilir.İsimden şuan kafamda bişi oluşmadı birde dinleyince hükmünü veririz artık güllü @serhatt la
300 lira nedir kız ver kurtulMayısta sözleşme bitiyormuş zaten ceza parasını isterler 300 lerden başlar sanırım Ama bittinde bunlarla devam etmeyecem
@serhattİsimden şuan kafamda bişi oluşmadı birde dinleyince hükmünü veririz artık güllü @serhatt la
Benden puan alamıyacan gibi yine@serhatt yine gürültülü, başım şişti vs. der kesin buna da. Geçen haftakinden sakin ama yine de sert bir şarkı sayılabilir.
@serhatt yine gürültülü, başım şişti vs. der kesin buna da. Geçen haftakinden sakin ama yine de sert bir şarkı sayılabilir.
Vlla fikrim olmadından suan savunamıyorumda Güllü serhatın eline düştün cehennem gibi zaten onun oldu ortam kırmızı heryerBenden puan alamıyacan gibi yine
Ben vereceğimi veriyorum daha ne veriyim @xemrexxxSen ver 😱 😱 😱
Destere biraz sabretse
cehennem benden sorulurVlla fikrim olmadından suan savunamıyorumda Güllü serhatın eline düştün cehennem gibi zaten onun oldu ortam kırmızı heryer
Boncuklarımı döşerim yine forumaHahahaha sen yokken çok şey değişti
Boğazında kalsın o boncuklarBoncuklarımı döşerim yine foruma
Hhaha sen uyusan iyi olur benceBen vereceğimi veriyorum daha ne veriyim @xemrexxx