Ben olsam protesto eder, mahkemeye verirdim. Iyi dayaniyorsun, Almanya'da tazminat bile ödüyorlar.Tövbe de kafayı sıyırırım 😱 😱 😱
HürremSultanSurvivor olur o zaman.@xemrexxx e veririm yarışmayı naparsa yapar
Dilekçe oluşturup Ankaraya yollayacam şu düzelsinde zaten Ankaralı tanıdım avukat da var @YiğittBen olsam protesto eder, mahkemeye verirdim. Iyi dayaniyorsun, Almanya'da tazminat bile ödüyorlar.
Bankadaki dolarlarini kaptirirsin o zaman.Dilekçe oluşturup Ankaraya yollayacam şu düzelsinde zaten Ankaralı tanıdım avukat da var @Yiğitt
Batirmisti onu da zaten.Yıldızlar Yarışıyor sunmuştu yıllar önce oda hit yarışmalardan @xemrexxx hepimizin aklıyla oynuyordu her hafta
Ben olmasam o yarışma Çeyrek finale gelemezdi @MayısKralıYıldızlar Yarışıyor sunmuştu yıllar önce oda hit yarışmalardan @xemrexxx hepimizin aklıyla oynuyordu her hafta
@Yiğitt boşamı avukat oldu beleş Zaten Nusret sözüde vardı banaBankadaki dolarlarini kaptirirsin o zaman.
Ne Nusret'i?@Yiğitt boşamı avukat oldu beleş Zaten Nusret sözüde vardı bana
Sende sonlarda @MayısKralı nı atmıştın kanaldanBen olmasam o yarışma Çeyrek finale gelemezdi @MayısKralı
Çeyrek finali bende açtıSende sonlarda @MayısKralı nı atmıştın kanaldan
Ekmek parasi napalim. Maaslar da hic yatmiyor ama olsun.Eline emeğine sağlık hiç kolay birşey yapmıyorsun en zahmetli bir şeyi tatilini fedakarlık ettin ve sonuclarımızıda mükemmel şekilde sundun ve yine mükemmel bir sunum bizleri bekliyor olucak
Dogru, ben foruma geldigim zaman yarisiyordu. Kac hafta durdu o?Dua Lipayla @Billy Kane başarılı olamadıya @MayısKralı şampiyon olursa asar kendini
Finali sokakta yapmıştıkÇeyrek finali bende açtı
Sonuç açıklamayınca
Bende kaldırdım
Ne?Benim dediğim çıkar
Irlandaya giden lanetlenmez
@MayısKralı nin yarışmasını
Kaldırdıktan sonra
Hep bana ters davrandı milli şef
@Çiğdem terslik çıkar demistim
Ama ben bunu beklemiyordum
@kerem @Çiğdem