Geçen sezon değilmiydi Sertabla olan sezon ama önceside olabilir bilemedim okadar sezon yaptıkkıDogru, ben foruma geldigim zaman yarisiyordu. Kac hafta durdu o?
Geçen sezon değilmiydi Sertabla olan sezon ama önceside olabilir bilemedim okadar sezon yaptıkkıDogru, ben foruma geldigim zaman yarisiyordu. Kac hafta durdu o?
Hayır bu kanal daydıFinali sokakta yapmıştık
Gecen sezon Demet Akalin'di o. @tolgab da Hande Yener.Geçen sezon değilmiydi Sertabla olan sezon ama önceside olabilir bilemedim okadar sezon yaptıkkı
Son normal sezonumuzda ozaman , okadar çok yaptık kı bende karıştırıyorum artık 10.sezon gelecek 2020 de 6.yılına girecekGecen sezon Demet Akalin'di o. @tolgab da Hande Yener.
Tven 2.Çeyrek final konusu açıldıAaa evet sen kanaldan atınca
10. sezona özel birseyler yapabiliriz.Son normal sezonumuzda ozaman , okadar çok yaptık kı bende karıştırıyorum artık 10.sezon gelecek 2020 de 6.yılına girecek
Emeğine sağlık cnm tekrar , ben kaçıyorum racap bildirmeyeni kendin yaparsın mabel ve oğuzhan racap bildirmiyor özellikleEkmek parasi napalim. Maaslar da hic yatmiyor ama olsun.
Her sezon üstüne katıyor yanı televizyonlarda yılalr geçtikçe düşer biz yükseliyoruz mesala bu sezonun sonucları öncekılere oranla fırtına gibi her hafta rekor kırıyor senin sonuc gecelerinde ve gerçekten MS forumun kalbi10. sezona özel birseyler yapabiliriz.
O kazanmıstı evet finalde beni yenmişti Ama sen çıldırmıştın
benim adıma konuşmayı kesŞimdide kulaklarım ağrıyor kadının sesinden dinleyemiyorum diyor @serhatt
Sende çıksan fena olmaz hayatını yaşamış olursunForum iyice yoldan çıkmış 😱 😱 😱
Barış'tan sanane zibidi olarak görmüyor musunAma Barışta gitti
Selametlen bacımEmeğine sağlık cnm tekrar , ben kaçıyorum racap bildirmeyeni kendin yaparsın mabel ve oğuzhan racap bildirmiyor özellikle
Yine uğrarım ve inş kalıcı olur cicili bicili rüyalar @ozgur2113 @serhatt @dreamy