Yine yarına beklemeye devamYoksa internetin düzeldi mi? 😀
Uğurlar olsun
Kiralık Aşkta iyiydiYalancı seni gördün parlak olduğunu kudurdun hemen
Merak etme, hem sarkisini hem oylarini gönderdi simdiden.Artık ceza alma @mrt-06 daha elenme korkunu çekmeyelim
Dikkat ettimde @xemrexxx @Harunnn60 aynı anda biryere kaçmıs gibiler @kerem@xemrexxx ten her şey beklenir
Hangi internet firmasiydi sizinki?Yine yarına beklemeye devam
Ooo güzel oyunu yollaman iyi @mrt-06Merak etme, hem sarkisini hem oylarini gönderdi simdiden.
@Yiğitt Haklı çıkarsa üzülmem zaten umudum o yönde Yoksa güle güle deriz zatenDeme öyle, cok degisikti oylari baktim az önce.
Söylecektim sana hatta, Cigdem oylarimi unutursa cok kötü bozusurum dedi. Gecen sezon gibi oy kullanmaya devam edecek her hafta. Gitmeden özelden konusmustuk.
Hakkaten Rihanna ile Sia'yi secmek neden yasak?
d-smart kutu veriyorlar diyeHangi internet firmasiydi sizinki?
Öldükleri içinHakkaten Rihanna ile Sia'yi secmek neden yasak?
Ona attım az önce girmişken malum daha ne zaman gelirim belli olmaz sonuca gelirimde öncesi belli olmazSöylecektim sana hatta, Cigdem oylarimi unutursa cok kötü bozusurum dedi. Gecen sezon gibi oy kullanmaya devam edecek her hafta. Gitmeden özelden konusmustuk.
Tmm ben not aliyim simdiden Türkiye'ye geldigimde asla bunlarin üzerinden hat acmayayim diye.d-smart kutu veriyorlar diye
Ölüler sezonuda yaparız bir zaman 16 kişi olacak şekilde diğerleride ölsünde sayı tamamlanınca @denizz19 @MayısKralıNee? 😱
Zaten sağlam net şirketide değiller gerçi hangisi iyi ki abonelik olsa koşa koşa gelirlerTmm ben not aliyim simdiden Türkiye'ye geldigimde asla bunlarin üzerinden hat acmayayim diye.