S.G.A.T.
Emekli
Ilk hafta elenmistin dimi?Ferdi Tayfur bulur. Yazın hemen adımı yarışacaklar listesine. Şampiyon belli oldu bile. @Çiğdem
Ilk hafta elenmistin dimi?
Tekrar aynisi olur bence bosver.
Ferdi Tayfur bulur. Yazın hemen adımı yarışacaklar listesine. Şampiyon belli oldu bile. @Çiğdem
Ben de Betül Demir ile gelirim @Çiğdem
Ben hayatımda bu kadar iddiasız başka bir yarışmacı görmedim.
Yarıştığınla yarışamıyorsun sil baştanın kuralı buyduIlk hafta elenmistin dimi?
Tekrar aynisi olur bence bosver.
olacak ama
Aaa zaten yılardır Çukur , Eşkiya ve Ertuğrul dısında diğer dizilerim senelik gelip gidiyorlardı kuzgunla başladılar şampiyonla devam eder ama bu sefer Ertuğrulda belli değil hanzo buraktan dolayı yanı o diziye daha hükmünü vermedim görecem önce @xemrexxxolacak ama
Sen o hanzoya kurban ol be ilik gibi adamAaa zaten yılardır Çukur , Eşkiya ve Ertuğrul dısında diğer dizilerim senelik gelip gidiyorlardı kuzgunla başladılar şampiyonla devam eder ama bu sefer Ertuğrulda belli değil hanzo buraktan dolayı yanı o diziye daha hükmünü vermedim görecem önce @xemrexxx
Tolgahan , Kerem Bursin gibi gözüme girebilir ama öyle oluncada dizileri tutmuyor eğer Hanzo Burağı seversem dizi tutmaz izlemezsem tutar @xemrexxxSen o hanzoya kurban ol be ilik gibi adam
Bu hafta iddialı olduğumu düşünüyorum keza Buray ve Murat Boz için de aynısı geçerli.
İrem neysede Sertab ile çok şansızlık yaşadın o daha bir stardı çünkü @kerem 1 hata dısında iyi götürdü orda da elenmeyince oldu ama sende olmadı şans tutmasıda önemli o hatalarda elenmeden atlatmakgeçen sezon benim eski iki yarışmacım yarıştı finalde sertab irem
@denizz19 @ozgur2113 Kurtulabilirde Şeboyu güllü @serhatt helvasını kavurmuş ama iyi geldin cnmBu hafta iddialı olduğumu düşünüyorum keza Buray ve Murat Boz için de aynısı geçerli.
İzleme o zaman uğursuzTolgahan , Kerem Bursin gibi gözüme girebilir ama öyle oluncada dizileri tutmuyor eğer Hanzo Burağı seversem dizi tutmaz izlemezsem tutar @xemrexxx
Okadar şey ediyorsan izle ozamanİzleme o zaman uğursuz
Ben çektim ipini şebonun
ne izliycem be doktor varkenOkadar şey ediyorsan izle ozaman