eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 8. Hafta

Ferdi Tayfur bulur. Yazın hemen adımı yarışacaklar listesine. :A Şampiyon belli oldu bile. :A @Çiğdem
Ben de Betül Demir ile gelirim:A @Çiğdem
Ben hayatımda bu kadar iddiasız başka bir yarışmacı görmedim. :A
Ilk hafta elenmistin dimi? :A

Tekrar aynisi olur bence bosver. :A
Yarıştığınla yarışamıyorsun sil baştanın kuralı buydu :F

Yabancılardan hiç bir şekilde anlamayıpta onlarla yarışan sen @DarkLegenD ve koca kafalı @batuhankaralar hiç anlayamıcam vlla :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Aaa zaten yılardır Çukur , Eşkiya ve Ertuğrul dısında diğer dizilerim senelik gelip gidiyorlardı kuzgunla başladılar şampiyonla devam eder ama bu sefer Ertuğrulda belli değil hanzo buraktan dolayı yanı o diziye daha hükmünü vermedim görecem önce :A :A :A @xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Aaa zaten yılardır Çukur , Eşkiya ve Ertuğrul dısında diğer dizilerim senelik gelip gidiyorlardı kuzgunla başladılar şampiyonla devam eder ama bu sefer Ertuğrulda belli değil hanzo buraktan dolayı yanı o diziye daha hükmünü vermedim görecem önce :A :A :A @xemrexxx
Sen o hanzoya kurban ol be ilik gibi adam :A

• İlginç
Reactions: Çiğdem
geçen sezon benim eski iki yarışmacım yarıştı finalde sertab irem:A
İrem neysede Sertab ile çok şansızlık yaşadın o daha bir stardı çünkü @kerem 1 hata dısında iyi götürdü orda da elenmeyince oldu ama sende olmadı şans tutmasıda önemli o hatalarda elenmeden atlatmak :A

Çok zayıftı @dreamy bu hafta zaten şarkı isminden biraz kafam kurcalanmıstı dinleyince @kerem e rüşvet ver bence net gidicisin :A :A :A